bugün

/400
Bugün gündüz ateş gibi çok sıcak olmasına rağmen, akşam kışlık mont aldıran dengesiz anadolu şehri.
Yakında terkedeceğim şehir. 19 yıllık beraberliğimizin sonuna geldik. Seni özlemeyeceğim.
Sacma sapan havalara girmiş kent. Hayir tribin kime? Bi yagmur bi güneş...
Bunaltan şehir. Hava çok basık.
Ben bugün çalışmıyorum diye inadına yağan yağmurdur.1 fincan kahveye içmek bana haram mı, her seferinde aynı şey oluyor. Yine karanfil de yine ıslandım fütursuzca.
Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim şehir. Ama o metroyu bu sefer çözeceğim kızılay girişi ne kadar karmaşık olsa da.
Su havaya bak grilige,yagmura.depresyon kaynagi.
Tam bunalım şehri. Yeşil kazak giyip elinde kahve, kitap okuyacaksın.
adindan bile melankoli akan sehir. ayni zamanda dogup buyudugum ve halen yasadigim yerdir.

(bkz: ankara kapkara)
alkolün zararlarını göstermiş şehir. ne kasabası olm?
çarpılıyor... %87 ... loading ..
ceviz büyüklüğünde dolu yağmış kenttir. halan daha da yağmaya devam ediyor ama bu seferki fındık büyüklüğünde.
gökyüzünde ilginç doğa olaylarının yaşandığı şehir an itibariyle.

edit: oha harbiden abarttı oç.
Sanirim kiyamet kopuyor.
Dolu yağıyor. Ben bu şehrin bu havasından sıkıldım.
öyle bir yağmur yağıyo ki, evde televizyonun sesini duyamıyorum. yok ayarı yok memleketin abi.
bu yağışların ilginç olacak bir tarafı yok. konveKsıyonEl yağışlar işte. ısınmaya bağlı. ısınan hava yükseliyor vs vs.
Beden Eğitimi Olanların Sövüp Saydığı Hava Şekilidir.
her yağmurdan sonra kendiliğinden oluşan fışkiyeleriyle meşhur şehir.

görsel
06 plaka gördüğünüzde kaçmanıza sebep olacak kadar "bürokrat" şehri. Lanlı lunlu konuşmalarından gurur duyan insanlar barındırır. Bir arkadaşım ekolü: Ben 06 plakadan inen bir efendi adam görmedim.
ismine tahammül edilemeyen şehir.
Hayatımın en güzel kesiti.
unutulmazı.
Bugün yine trip atan şehirdir. Yağmur çamura lanet ettirmiştir. Sen iç anadolusun ne bu yağmur?
ankara evet siyasi atmosferiyle insanları bunaltsada ilçeleri tam yaşanacak olan bir başkenttir.

beypazarı

pursaklar

kazan

çubuk

ki çubuk hem ankaraya yakın on dkka mesafede havaalanı bulunmakta ve sosyal açıdan her kesime hitap etmektedir. uluslararası turşu festivaliyle dünyaya merhaba demektedir.
dar geldi.
© copyright 2005 - 2026