bugün

/41
Sonuna "cık" eklersen çok daha kaba olursun.
is ve are nin de bulunduğu yardımcı fiillerden sadece biri.
efendim a m olarak ifade ettiğimiz kavram , taşıyıcı sinyallerin ( radyo sinyali olabilir ) genlik özelliklerinin değiştirilebildiğini ifade eder. şöyle ki atıyorum a bandından gelen bir sinyal ile b bandından gelen bir sinyal üst üste bindiği zaman ya birbirini yok eder ya da genlikleri yani y eksenindeki uzunlukları artar. işte biz bu üst üste bindirme işlemine a.m yani genlik modülasyonu adını veriyoruz.
f.m olarak ifade ettiğimiz şey ise bu sinyalin frekans yani zaman yani x ekseninde kaydırılması , genişletilmesi ya da daraltılmasıdır.
işte bunlar hep sinyal.
türkiye de acilen geçilmesi gereken saat düzeni. ne lan bu 8:00 ne olum? 8 am diyelim işte.
ingilizcede 12lik saat diliminde gece 00.00dan öğle 12.00 arasındaki sureci belirtmek için kullanılır.
I get up at 7 am sabah yedi de kalkarım gibi.
hiç olmayan ama hep koyulan...
genlik modülasyonu.

saygılar sunuyorum azizim...
özgül ağırlığı metrik sisteme göre 250 gramdır.
görsel
bir akor.
burada kızlar hiç yüz vermediğine göre şöyle bişey olmalı.

--spoiler-- +18

http://prntscr.com/8u9q0j

--spoiler-- + 18

edit: *

hep kızlar mı oyluyor? beğenilmemiş. *
(bkz: pm)
dota 2 oyununda Antimage eski adı magina olan karakterin kısaltılmış halidir.
Argo şekli budur daha kibarca söylemi vajinadır.
Gemideki küçük kaptanın ( klitoris) yaşam alanı.
uzun dalga radyo alıcısıdır. özellikle analog radyolarda am-fm-sw-mw gibi ibareler bulunur.
bir küçük kaygan vajina, herkesin derdi onla. ama bazı arkadaşların tek hobisi bu olsa gerek.

bu saatlerde rahat bırakılmayan organ.
Hayattan hiçbir beklentisi olmayanların tek yaşama gayesi.
kimileri bunun etrafında döner kimileri sik'in. yazıklar olsun güzel ülkem ne halllere düşmüş.

ce-ha-pe'nin yetiştirdiği nesil bunlar şaşırmamak gerek...
dünyadaki en tatlı ve güzel şeylerden biridir.
Kadın cinsel amcığı. Pardon organı.
ingilizcede gece 12den öğle 12ye kadar olan zaman dilimini anlatırken kullanılır.
At 7:00 am sabah 7'den bahsetmektedir.
aslında tek başına inanılmaz çirkin ve hiç estetik olmayan ama kadın vücudundaki genel güzelliğe ayak uydurabilmiş olan "şey".
http://galeri.uludagsozluk.com/r/am-858463/
ingilizce öğleden önceki zaman dilimi için kullanılır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026