bugün
- 30 ağustos zafer bayramı12
- 0 0 79
- kadınlardaki sahiplenilme isteği5
- cem yılmaz7
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları3
- sözlüğün en bohem yazarı3
- tai lung40
- junko furuta2
- mustafa kemal atatürk6
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek4
- tom holland5
- menzil cemaati ne üretiyor9
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- zaman insanı olgunlaştırır mı2
- ingilizler5
- s'i l v'e r m'i s t5
- spider man brand new day2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- türk hava yolları2
- sarapci koala73
- rafael leao31
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- gebze fm3
- online yazar sayısında azalma2
- sözlük yazarlarının nahları9
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ben geldim naneler8
- antipanik12
- radyo fenerbahçe2
- günün sözü24
- aleksey batrakov9
- salih mirzabeyoğlu5
- güne bir atatürk sözü bırak2
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- fenerbahçe23
- sözlüğün en sevilen yazarı37
- velvet22
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- para harcamayı sever misiniz6
- türkiye18
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ateistlerin yaşama amacı28
- bir şey soracağım5
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- kapadokya27
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
kendisinin olmadığını her gün daha fazla anladığım hayali varlık. ha eğer varsada aman öyle inanayımda cennete gireyim diye düşünmüyorum, kendisinden tiksiniyorum. onun o iğrenç, hastalıklı, sadist hayal dünyasında yaşamaktan sıkıldım artık. varsan gel yüz yüze konuşalım, sorduklarımın cevabını veremeyeceğin için beni hemen cehennemine atacağını ikimizde biliyoruz sert oğlan.
edit : Durmayın hemen eksileyin. Hiçbirinizin neye inandığından haberi bile yok. Size mutluluklar.
edit : Durmayın hemen eksileyin. Hiçbirinizin neye inandığından haberi bile yok. Size mutluluklar.
muhammed denince muhammed deme, hz. muhammed sallallahu aleyhi vessellem efendimiz diyeceksin diye milleti uyaran adamların, allah teala yı, allah teala yahut allah celle celalühu olarak zikretmeme yanlışlığına düştükleri yüce yaratıcı.
muhammed peygamber diyenleri uyarıp 50 tane övücü sıfat getirenleri, muhammed i de yaratan allah teala yı anarken daha dikkatli olmaları konusunda hatırlatmak isterim.
muhammed peygamber diyenleri uyarıp 50 tane övücü sıfat getirenleri, muhammed i de yaratan allah teala yı anarken daha dikkatli olmaları konusunda hatırlatmak isterim.
bak şimdi geçen mahallede geziyoruz. sene 571.. tam hatırlamıyorum ama 6.yüzyıl işte kanka orasını karıstırma. mahelleliyi trollemek için bişe yapalım dedik düşündük düşündük en son dedikki bu mallar alçıdan yapılmış şeylere tapıyo, yukarıda bişe var diyelim tek yüce varlık o diyelim sonra bunlara istediğimiz şeyi yaptıralım
tuttu mu ?
tuttu. iyi güldük zamanında..
hala gülüyoruz
tuttu mu ?
tuttu. iyi güldük zamanında..
hala gülüyoruz
Kararsız olan ateistlere Caner Taslaman'ın programlarını takip etmelerini öneririm.
keşke olsa dediğim varlık. insan olmadığını bilince zor zamanlarında sığınacak kimsede bulamıyor. emin olun inanmamak inanmaktan çok daha zor. keşke bu bildiklerimi hiç bilmeseydim, kuranı okumasaydım. en azından kendimi beni dinleyen bir yaratıcının var olduğuna inandırarak cennet arzusuyla dua falan ederdim. kısacası diğer sıradan insanlar gibi olurdum. öyle birşeyin olmadığını bilince, yıllar boyu bütün hayatınızı üzerine şekillendirdiğiniz dininizi kaybedince bazı şeyler çok farklı oluyor.
(bkz: #36399712)
ihtiyaçlı olmaktan aridir.
Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayâsızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.
Üçüncü nesil silik.
allahın size ne olduğunu söyleyemem ama onun bir canlı yaratık olarak düşünmeniz gerektiğini de söyleyemem.
Banımı kaldır. Dua edemiyorum.
Duamiz.bitti,cakalllik yapmayın
ahzab 17
de ki: sizin sahibiniz kimdir? eğer size bir sıkıntı gelse, sizi koruyacak olan allah’tır ve size gelen rahmet o’ndandır. onlara allah’tan başka bir dost yoktur ve yardımcı da yoktur.
de ki: sizin sahibiniz kimdir? eğer size bir sıkıntı gelse, sizi koruyacak olan allah’tır ve size gelen rahmet o’ndandır. onlara allah’tan başka bir dost yoktur ve yardımcı da yoktur.
Allah bu başlığı takip ediyor.
Tanım: Bir yaratıcı.
Tanım: Bir yaratıcı.
işte yapmış.
Dünyada cayır cayır yanıyosun işte, hala mı inanmıyorsun?
"Hayırda yarışınız" diyerek seçimlere müdahale etmiş, alemlerin rabbi dedik bağrımıza bastık, kalkmış kılışdarı destekliyor.
Öyle oradan seçimlere müdahale etmesin, parti kursun siyaset yapacaksa.
Öyle oradan seçimlere müdahale etmesin, parti kursun siyaset yapacaksa.
Sevilen bir marvel karakteri.
Düşmanlarını yakıp kül eder.
Düşmanlarını yakıp kül eder.
nisan'da "evet" diyecekmiş, "hayır" diyenleri de cehennemde yakacakmış...
Herşeyin kendisine ait olduğu ve O'na döndürülecek olduğumuz, malikimiz.
ilk kitabı tutunca iki tane daha yazıp zirvede bırakmış olan alemlerin rabbi. hamdü senalar olsun.
insanların kendi elleriyle işlemiş oldukları hatalar yüzünden denizlerde ve karada bozulmalar olmuştur. dönmeleri için rabbin onların yapmış oldukları günahların bir kısmını dünya da onlara tattıracaktır"
rum 41
"onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken allah’ı anarlar. göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. “rabbimiz! bunu boş yere yaratmadın, seni eksikliklerden uzak tutarız. bizi ateş azabından koru” derler.
ali imran 191
Ayetlerini gönderen yüce yaratıcıdır.
rum 41
"onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken allah’ı anarlar. göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. “rabbimiz! bunu boş yere yaratmadın, seni eksikliklerden uzak tutarız. bizi ateş azabından koru” derler.
ali imran 191
Ayetlerini gönderen yüce yaratıcıdır.
mitolojik arap tanrısı.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Arap_mitolojisi
edit: mal mısınız amk niye eksilediniz. bütün ansiklopediler bu şekilde kategorize ediyor.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Arap_mitolojisi
edit: mal mısınız amk niye eksilediniz. bütün ansiklopediler bu şekilde kategorize ediyor.
Ben ona kurban olam 14 yıldır ne güzel insanlarla sınıyor bizi.
kendisi yoktur yalandır.
allah yok din yalan.
allah yok din yalan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar