bugün

Netfliks dizisi. ismi güzel geldi diye izlemeye başlamıştım sonra japon görünce dedim mehh kapayaki.

(Burda spoiler var izlemek istiyorsanız okumayın, sanmıyorum dört kelimeden uzun yazıları okuduğunuzu ama neyse). izleyince bayağı sardı fekat üçlünün bu kadar kolay dağılmamasını bekliyodum benje kimse ölmemis olacak sonunda tabi de bilemiyorum sonunu nasıl bağlarlar, tarzı man in the hight castle'a benziyo ya da ben ikisinde de japom görünce benzetmiş olabilirim neyse aman umurumda deyilsiniz hoşçakalın.
Alice ve tavşancıkla alakası yok. Önce burada bir anlaşalım. Ama güzel bilimkurgu yapmış japon kardeşlerimiz. Heyecan, gizem ve macera var. Sonunda da ters köşe yapıyor.
izlemeyenler sakın izlemesin dizi bittikten sonra izlesin iğrenç bi yerde bıraktılar.
bugün bir tavsiye üzerine izlemeye başladığım dizi. iyi sardı, sürükleyici. listenize ekleyebilirsiniz.
Hayatta kalmak icin sinirlarini zorlayanlarin, vazgecip pes edenlerin oldugu; kart simgelerine gore takim calismasi, psikoloji, zeka veya fizik gerektiren turlu iskambil oyunlarinin sonunda 2. Sezon finali ile bu oyun dunyasina nasil gecildigine dair olan gizemi acikliga kavusturan dizi. Hayatta kalan oldu mu, yoksa kim veya kimler kaldı, resimli kartlar neyin nesi bunun icin sezon 2 izlenmeli.

--spoiler--
Tum oyunlar kazanılmasina ragmen masada hala bir kart var: joker.
--spoiler--
final bölümü sıkıcıydı. bir an internet yavaşladı sandım. ama turk.net olduğunu hatırlayınca öyle bir ihtimalin olmadığı aklıma geldi. joker oyunları için yeni bir sezon yaparlar mı bilmem. bekleyip göreceğiz.
senaryo olarak ilk sezona göre düşük buldum. ayrıca yönetmen kesinlikle altından kalkamamış zeki oğlan ve zeki kıza ayrı, diğer ana karakter arisu ve sevgilisine ayrı bölümler çekmeliydi ama hepsi birbirine girmiş izleyici açısından izlenemez hale getirmişler.