bugün
- flört10
- yahudilerin hepsi iyi insan değil7
- kızılay avm8
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- ağır müslüm gürses sözleri7
- kiraz cicegi kolonyasi30
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- ben troll üm7
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- allah her şeyi kuşatmıştır3
- çok sıkıcısın be sözlük6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- kıymalı üzümlü börek3
- brooks nader3
- erkek yazarların yaptığı son yemek4
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- kendini çok önemli sanan yazar14
- ağırlık kaldıramayan erkek7
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı19
- üst geçit4
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır4
- en son ne yediniz9
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- tarhana kurutmak3
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- ahmet kaya3
- üniversiteli eskort kadınlar10
- kitap okumak2
- közmatik3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- kaşif kozinoğlu olayıda kapandı2
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- birini sevmek2
- türk kızı6
- e r'e k t o r6
- yalanlarla yaşıyorum3
- kedi sevmeyen insan5
- ekşi sözlük7
- fikir paylaşma günü6
- sikerim böyle hayatı deyip ibo show izlemek2
- rüyamda intihar ettim2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma u19 maçı2
ne zaman görsem kurtuluşu yok aklıma gelen tek şey:
(bkz: beni seç beni seç)
(bkz: beni seç beni seç)
yamulmuyorsam mail adresi aa1@.. şeklinde olan kişi.
herbi boku bilen, bilmiyorsa da biliyor gibi görünen, kim ne derse desin strateji, pazarlama, markalaşma, reklamcılık vb.. alanlarda dediği kanun sayılabilecek insan. biraz ukala da olsa kendisini severiz.
cnn turk'te başarılı bir programı sürdüren ve ismini formüle dökmüş reklam akademisyeni..Anadolu Üniversitesi iletişim Bilimleri Fakültesi'nin dekanı olmuştur ayrıca.
oda cin bir arkadaşımızdır...
(bkz: sahan gokbakar)
(bkz: sahan gokbakar)
(bkz: ali atıf otur 1)
canım başka yerde yok programını seray sever ile hiç eden insandır.
mesut yar bir ali atıf bir iki diye düşünmeme neden olan kişi.
çok büyük kompleksleri oluğunu düşündüğüm ve bunlara değinildiği zamanlarda kendisinde dolunay etkisinin görüldüğü iletişim profesörü.
oray eğin le olan tartışmasında sesi soluğu çıkmayan hocadır/gazeteye yazan kişidir. lakin, oray eğin zaten tv makinasında olaya noktayı koymuştur kanımca;
- ali atıf bir köşe yazarı değildir.
bitti.
- ali atıf bir köşe yazarı değildir.
bitti.
(#491651)
sonunda köşe yazarı olabilmenin yolunun hıncal uluç un kanatlarının altında olabilmekten geçtiğini farketmiş kişidir. hayırlı uğurlu olsun. sırtı yere gelmez artık hıncal uluç el verirse. hıncal uluç un kimleri köşe yazarı yaptığı ortadadır. (bkz: elif ozyilmazel)
anadou universite sinden bahcesehir universite sine gecmis profesor. anadolu universitesi iletisim fakultesi ogrencileri tarafından pek sevilmezdi. gerci tum turkiye tarafından pek sevilen biri degil. işini iyi bilen biridir. görünürlük önemlidir prensibini kullanıyor. gündeme nasıl oturulur cok iyi bilmekte ama yanlış uygulamaktadır.
(bkz: atıp tutma bir)
hürriyet gazetesiyle yollarını ayırdıktan sonra kendisiyle ilgili
ali atıf otur bir
yorumu yapılan zat.
ali atıf otur bir
yorumu yapılan zat.
bir insan iletişim uzmanı (profesorü) olupta kendinden nasıl bu kadar nefret ettirir diye düşündüğüm adam(!).
milyonların izlediği kanallarda milyonların okuduğu gazetelerde sen varsın be adam. bişeyler yap kendini şirin göster.
milyonların izlediği kanallarda milyonların okuduğu gazetelerde sen varsın be adam. bişeyler yap kendini şirin göster.
kendini medya camiasına kabul ettirmek için 40 dereden su getiren, medyada olayım da ne iş olsa yaparım diyen sahıs. yakında kaset falanda çıkarır heralde. sevimsiz kimse.
hurriyet gazetesindeki kose yazılarını kisisel çıkar saglamak amacıyla kullandıgı gerekcesiyle yonetim tarafından gorevi bırakması istenen yazarımız , yolsuzlukla suçlanan Haluk Ulusoy'a iletişim danışmanı oldu!.. (bkz: cuk oturdu)
iletişim profesörü olmasına rağmen kendi iletişim politakasını doğru kurgulayamamış profesördür. ona buna sataşarak, her bulduğu programa atlayarak popülarizmin kucağına düşmüştür.
(bkz: hoca verir talkını kendi yutar salkımı)
(bkz: hoca verir talkını kendi yutar salkımı)
dikkat şahan çikabilirde izlediğimde beni gülmekten güldüren adam. sanırım hürriyetten kösesini ticari amaçlarla kullandıgı için kovulmus. su an için şaibeli federasyon başkanı haluk ulusoyun danışmanlığını yapıyomus
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar