bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor13
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir7
- balerion3
- am ile pm yi karıştırmak4
- huzur7
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- yine çok fena burnum kanadı5
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler4
- manifest grubu vs tarkan16
- the odyssey5
- sözlük kızlarının kekleri11
- korkusuz korkak4
- yeni parti50
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- bana onu sormayin5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- ona bir şey söyle8
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- whopper3
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- cenkiss2
- kıyafet alışverişi6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- galataport3
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- hikayeyi devam ettir54
- sevgili4
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- habire1222
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- gebze fm5
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- velvet16
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- en iyi web tarayıcısı3
- manyak olmaya karar verdim6
en asil duyguların burcudur.
yanlış yapanı pişman etmek gibi bir huyumuz vardır. pek hoş olmasa da.
yanlış yapanı pişman etmek gibi bir huyumuz vardır. pek hoş olmasa da.
benim 29 ekim.
astrologların kendi aralarında anlaşıp ne kadar kötü özellik varsa bu burçta var diyelim dediği burçtur. ne kadar ağlıyorsunuz lan. her insanın karakteristik özelliği farklıdır. saçma tabularınızı yıkın lütfen.
kendi burcum ama bir burç bu kadar kin tutamaz bu kadar kıskanç olamaz. tam bir ruh hastasıyız.
cinsellik denince akla hemen onun adı gelir akrep akrep akrep.
t: 24 ekim 23 kasım arası doğanların burcu.
cinsellik denince akla hemen onun adı gelir akrep akrep akrep.
t: 24 ekim 23 kasım arası doğanların burcu.
Yükseleni önemli olan burçtur.
Overrated bir burç.
Korkmayın bu kadar aq insan yemiyoruz.
Kendimden korktum yeminle
Akrep burcu astrolojide, gizli ve derinde saklı kalan her türlü konu, en derine nüfuz etme, sırları dışarı çıkarmayan, her şeyi büyük bir gizlilik içinde yürütme, kıskançlık, tutku, seksüel konular, cinsellik, libido enerjisi, ölüm, ölüm ve yeniden diriliş, arındırma, güce ulaşma, güç sahibi olmak için var güçle çalışmak, çürüme, yozlaşma, araştırmak, dedektiflik, casusluk, psikoterapi, psikoloji, yeraltı, madenler, cinselliğin zarar verici boyutu, tecavüz, tacizler, ruhsal boyutta güç kazanmak, büyü, maji, yeraltı kaynakları, petroller, levazımatçılar, ya hep ya hiç davranış modeli, takıntı, entrika, manipülasyon, kontrol, güç savaşları, krizler, cinsel organlar, üreme, yumurtalıklar, penis, cinsel hastalıkları temsil eder.
Akrep burcu astrolojide, gizli ve derinde saklı kalan her türlü konu, en derine nüfuz etme, sırları dışarı çıkarmayan, her şeyi büyük bir gizlilik içinde yürütme, kıskançlık, tutku, seksüel konular, cinsellik, libido enerjisi, ölüm, ölüm ve yeniden diriliş, arındırma, güce ulaşma, güç sahibi olmak için var güçle çalışmak, çürüme, yozlaşma, araştırmak, dedektiflik, casusluk, psikoterapi, psikoloji, yeraltı, madenler, cinselliğin zarar verici boyutu, tecavüz, tacizler, ruhsal boyutta güç kazanmak, büyü, maji, yeraltı kaynakları, petroller, levazımatçılar, ya hep ya hiç davranış modeli, takıntı, entrika, manipülasyon, kontrol, güç savaşları, krizler, cinsel organlar, üreme, yumurtalıklar, penis, cinsel hastalıkları temsil eder.
hiçkimseye inanmaz bu burç, yol verin gitsin.
Ilk entrynin altına imzamı attığım, tarikatına üye olduğum burç.
Mantığın güçlü olduğu burçtur. Hiç kimseye inanmaz çünkü ikna etmek için geçerli, geçerli sebepler arar. Böyle sebebiniz yoksa inanmaz, bildiğinden şaşmaz. inanmış gibi yapar ama yine de bildiğini okur.
Hisleri kuvvetlidir. Dengesizlikten nefret eder. Dahil olduğu sosyal bir ortamda önce gözlem yapar sonra içine girer. Mutlaka kendini belli eder ama.
32 yıldır bu burçla yaşıyorum. iyi ki.
Hisleri kuvvetlidir. Dengesizlikten nefret eder. Dahil olduğu sosyal bir ortamda önce gözlem yapar sonra içine girer. Mutlaka kendini belli eder ama.
32 yıldır bu burçla yaşıyorum. iyi ki.
biraz kekolar.
Mensubu olduğum burç. inandığı şeyi canı pahasına savunur. Dava adamıdır. Asla unutmaz. Dostuna ilelebet dost, düşmanına ölümüne düşmandır. Bir akreple asla düşman olmayın. Kincidir, takıntılıdır. Dünyanın neresine giderseniz gidin mutlaka sizi arar ve bulur. Tutkuludur, şehvetlidir. Erkeği ayrı kadını apayrı çekicidir. Burçların kralıdır. Bunu herkes bilir ama itiraf edemez, etmez...
belli burçlara mensup bireyleri genelleştirmeyin arkadaşlar. burçlar gerçek değildir. bunu söylemem bile gerekmez ama bazen hatırlatmak gerekiyor.
hayır, akrep değilim.
hayır, akrep değilim.
yilin 6 ayi aseksuel donemde olan bir akrep burcuyum.diger 3 ayi kesip atmayi dusunurum.kalan 3 ay iyiyimdir.
insani zan altinda birakmayin aq.
insani zan altinda birakmayin aq.
s i k i ş m e k.
eklenmeli.
eklenmeli.
Arti aşiriiiiii kiskanmak. Bu olmadan olmaz.
(bkz: insan olsun çamurdan olsun)
Ulan hepsi bende var düşündürücü.
Hep isırılmak istemişimdir.
Akrep burcunun da iyi yetismisini seçmek lazım.
Benim akrep burclugum ile ötekininki bir değil. Belirli bir yaştan sonra bunu da anladım.
Astrolojiye hala inanıp güveniyorum.
Benim akrep burclugum ile ötekininki bir değil. Belirli bir yaştan sonra bunu da anladım.
Astrolojiye hala inanıp güveniyorum.
Aa benim burc dünyanın en iyi burcudur.
S.ktiri boktan kova, yengeç, ikizler gibi burclara nazaran modern ve kiskanilan bir burçtur.
Bunlar hep keske bizde akrep burcu olsaydik derler içlerinden yazik size acıyoruz.
S.ktiri boktan kova, yengeç, ikizler gibi burclara nazaran modern ve kiskanilan bir burçtur.
Bunlar hep keske bizde akrep burcu olsaydik derler içlerinden yazik size acıyoruz.
Damarımıza basmadığınız sürece sıkıntı yok, basarsanız bütün damarlarınızı birbirine bağlarız haberiniz olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar