bugün
- yorgun mermi23
- beyazsemsiyeliyabanci29
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gina carano13
- karton toplayan çocuk4
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- sözlüğün kırbacı8
- olan adam gelecekmiş hissi2
- gocu bak bi3
- kimliği belirsiz melek gelmesi2
- anın görüntüsü21
- buddy dude17
- gönül çemberini kıran müzisyeni dövmek2
- mocu4
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı2
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- katatespizartmasi15
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- g35
- true yetkili olsun kampanyası2
- chp'lilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali6
- intikam almanın çok keyifli olması3
- libido yükselten şeyler4
- 7 haziran 2026 ara yerel seçimleri2
- en son ne yediniz11
- baba olmak istemeyen erkek3
- sevdiğine şiir yazabilen kaslı ve yakışıklı erkek5
- uysaljakoben32
- türkiye'nin mavi vatan hazırlığı3
- futbol9
- koç holdinge kayyum atanırsa olacaklar3
- kene vs ktç6
- ben geldim naneler2
- sokak düğünlerinin geleneksel özellikleri3
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- türkiye17
- ateist görünce korkan dinci5
- havaların ısınmasıyla çok fena azmak7
- fenerbahçe8
- 7 haziran 2026 fenerbahçe başkanlık seçimleri2
- bu son entry2
- toplum içinde sözlüğe girmekten utanmak6
- chatgpt4
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı11
- genç yaşta ölen ünlüler9
- venezuela3
beni bir gün sonradan izleyerek hayat adı verilen trene ayak basmış yazar kişisi. o trenin her zaman istediği rotada gitmesi en büyük dileğimdir, yüzü hep gülsün. nice yıllara!
hayata dair iyi olan ne varsa, seni bulsun inşallah. ömür boyu mutluluk ve huzur hiç eksilmesin senden.
kardeşlerin en güzeli. masumiyetin vücut bulmuş halidir kendisi.
ayrıca söylemeden geçemiycem;
yaşı da 40 oldu bea. yolun yarısını geçti çoktan. daha evlenecekte, çocuk sahibi olucakta, uzun iş. kes umudunu sen onlardan. * *
kardeşlerin en güzeli. masumiyetin vücut bulmuş halidir kendisi.
ayrıca söylemeden geçemiycem;
yaşı da 40 oldu bea. yolun yarısını geçti çoktan. daha evlenecekte, çocuk sahibi olucakta, uzun iş. kes umudunu sen onlardan. * *
(bkz: doğumgünü böcüüü) *
biricik kuzenim, sekerparem, canımın ici. iyi ki dogdun, iyi ki hayatımdasın. umarım hayat boyu o güzel yüzün hep güler, tüm dileklerin gerçek olur, bir ömür boyu mutlu olursun. birlikte nice güzel yıllara bitanem..
bu sene doğumgünü bayrama denk gelen sözlük yazarlarından bir diğeri. genelde ilk kutlayan olmak için yarışır insanlar lakin ben ters bir kişilik olarak son kutlayan olmak istedim ve sanırım bu isteğimi de an itibariyle yerine getirmekteyim. * birlikte yapmayı zamanında düşündüğümüz her şey gibi doğumgününü ortak kutlama projesi de tozlu raflara kalkmış durumda. bende o rafların tozunu alma niyeti her zaman mevcut da işte...
sözlükteki ilk arkadaşım, kaliteli müzik zevkine sahip yazardır. bir de bana katlandığı ve yüksek sabrından dolayı teşekkür etmek istediğim kişidir. *
hafif ve saf olmayı ifade eder. göğün güneşe en yakın bölümüdür. aynı zamanda yazarmış kendisi sözlüğümüzde. başarılı entryler dilerim.
kader yoldaşıdır. bütün bu baskının altında çabalarken eğer o ben de varım demeseydi kedime aseton döküp yakacaktım.
kocaman bir kalp taşıyan melek. iyi ki doğdun, iyi ki varsın.
teomanın çoban yıldızı şarkısını hakkını vererek yorumlamayı başarmış yazar.
yazarmış.
aynı zamanda da ışığın, yeryüzüne yakın aşağı göğe oranla daha saf olduğu yukarı gök manasına gelmektedir. hesidos a göre erebos ile nyks'in (yeraltı karanlığı ve gece) oğludur. hemeranın da kardeşidir.
*
aynı zamanda da ışığın, yeryüzüne yakın aşağı göğe oranla daha saf olduğu yukarı gök manasına gelmektedir. hesidos a göre erebos ile nyks'in (yeraltı karanlığı ve gece) oğludur. hemeranın da kardeşidir.
*
Bana fotoğrafçılıkla geçirdiğim dönem boyunca - evet, pis metalcileri çektim hepsi de çirkindi - modellik yapmış olan en güzel hanımdı. Bakıyorum da son entrymi 2007de yazmışım ona. O çekiyor ve ben fotoğrafın fsini bilmiyorken, ben oynuyor o tiyatroyu bilmiyorken rolleri tam olarak 180 derece değiştik, ve bugün inandım ki "mükemmel" işler çıkarttık.
Çokdaha iyi olacak.. inançla ve azimle her zamankinden daha da iyi olacak.
Daha nice karelere.
Çokdaha iyi olacak.. inançla ve azimle her zamankinden daha da iyi olacak.
Daha nice karelere.
çoook eskilerden bir dost. ankara zirvesinde tanışmıştık, sonra o istanbullu oldu, ben izmirli... şimdi ben istanbullu oldum, acaba o nereli oldu? görürse es kaza, yazsın lütfen.
güncel Önemli Başlıklar