bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- uyudun mu mesajı12
- arabada sevişmek6
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek13
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- fazla samimiyet9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- kanepede sevişmek3
- marmara depremi için ezber bozan açıklama2
- otelde sevişmek8
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- anın görüntüsü26
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü21
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- elidor4
- mossad'ın kullandığı gizli ağ2
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- nev10
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- gece zurna dürüm söylemek3
- mal mıyım sorunsalı13
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- küt saçlı hatun12
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- mançurya savaşı2
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- geçmişe takılıp kalmak3
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- neyse uykum geldi bb diyen manita2
- sözlük yazarlarının saatleri8
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- ismail kartal34
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- arkadaşlar bakar mısınız6
Gerçekten de her şeydir. Sana sırtını dönmeyecek tek kişi onlardır. iki sene önce başıma çok akılalmaz olaylar geldi. Aile dostumuzun kızıyla bir süredir yaşadığım ilişki onun beni anlamsızca ve sebepsizce terk etmesi yüzünden kanlı ve bıçaklı bir şekilde bitti ve iki aile birbirine düştü. Benim ailem beni asla kötülemedi ve ne olursa olsun benim yanımda durup hep kızı kötüledi. Onlar ise bizimle aynı şeyi yaptı ve kızlarını bize karşı hiç kötülemediler ana aile içinde neler oldu orasını bilemiyorum. işte korkunç bir hata yapsan bile dişarıya karşı seni kötü birisi olarak göstermeyen tek kişi ailendir.
Cumartesi dışarıda yemek yiyelim diye karar almışlar. Ben ise hastanede olacağımdan gitmeyeceğim.
Birkaç haftadır aralıksız bir biçimde aileye hakaret edip, aşağılıyorlar, ama ben bunları önemsemeyip, yansıtmıyorum. Aksine aileye sevgimde de bir azalma olmadı. En önemlisi de bu.
Hala kime borç verdiler öğrenemedim. Geçen sene 2 kişi ev aldı, anladık. Bu sene şimdi benim de ihtiyacım var. Her isteyene ben nereden bulacağım?
Dün hep birlikte kurtuluş parkına selvi boylum al yazmalım izlemeye gittiler. Ben o sırada uyuyordum. Hatırlamamak ile birlikte kötü rüyaların etkisindeydim. Sonra abdest alıp yatsı namazı ve teheccüd kıldım. Abdest alırken bacak kaslarının normale döndüğünü hissettim. Dynavit magnezyumlar işe yaramaya devam ediyor.
Antalya'dalar.
Muhtemelen db'nin kontrolünde gidiyorlar. Çünkü iyilrşme ile paralel gidecek süreci yalan yanlış şeylere bağlıyorlar. Db'nin hatrına kendi çevrelerine yalan söyleyecek ne yaşıyorlar merak ediyorum.
Db hatrına kim bilir başka neler yaptılar? Zamanla ortaya çıkar. Böyle bir şey varsa intihar olur.
Db hatrına kim bilir başka neler yaptılar? Zamanla ortaya çıkar. Böyle bir şey varsa intihar olur.
2 yılda güven kıracak veya gizli hiçbir şey yapmadım. Kim bir duruma davet" etse, sevdiceğime yapmam dedim ve geri adım attım.
Kızılay ve tunalıda iki tane dükkan buldum beğenmediler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar