bugün
- silver ile evlenecek erkek36
- fenerbahçe nin transferi kapaması16
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği6
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- parayla saadet olması18
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- ismet biradere koşarken çelme takmak6
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması8
- s'i l v'e r m'i s t15
- iran düşmanlığı12
- kot ceketin havalı olduğu yıllar9
- amedspor19
- köfteci yusuf2
- ışıktan altın elde etmek4
- kürt sorunu12
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir5
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak3
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- crimson desert2
- gammaz gammazı neresinden tanır4
- karizmatik soyadları6
- sinem dedetaş4
- ama yeni parti tüzüğü11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- hepinizi karim yapacam olum2
- evlilikle saadet olması3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçti2
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- silvermist vs zendaya2
- sözlükten hatun götürmek3
- evlenecek kız kalmaması13
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- era7capone4
- çekirdek yiyen erkek3
- diamond basphorus2
- çin halk cumhuriyeti4
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- küpe takan erkek3
- ibrahim mbaye2
- trafikte sinirlenip bağırmak10
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- mauro icardi6
- flört yapay zekası5
- mühendis abazanlığı2
- montun cebinden tek çekirdek çıkması2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- sarapci koala60
ben o kadar pratik zekaya sahip değilim diyerek mütevazılığın amına koymuş adam. işler güçleri her ne kadar izlemesem de fena koydu reyiz.
doğum günü 10 kasım olduğundan dolayı doğum günlerini hep 1-2 gün önce ya da sonra kutlarmış bu olaydan sonra bir kez daha hayran oldum bu adama dedim ya la.
yakışıklı, sempatik ama çekici değil! muhtemel ağlak bir balık ya da yengeç burcu erkeği! murat cemcük * daha karizma!
görür görmez sırıtmanıza sahip olan bir enerjiye sahip, mimiklerden dolayı kırışan yüzü daha bir karizmatik yapmıştır.
doğum gününü 10 kasımda kutlamayan adam gibi adam.
cosmopolitan dergisine verdiği röpörtajdan altıntı :
doğum gününüzü 10 kasımda kutlamayıp iki gün sonra kutladığınız doğru mu?
- evet. ulu önderimiz mustafa kemal atatürkün ölüm yıldönümüyle aynı güne denk gelmesinden dolayı doğum günlerimi birkaç gün önce veya birkaç gün sonra kutlarım.
Bu sözüyle Atatürk'e olan saygısını göstermiş adam gibi adamdır.
doğum gününüzü 10 kasımda kutlamayıp iki gün sonra kutladığınız doğru mu?
- evet. ulu önderimiz mustafa kemal atatürkün ölüm yıldönümüyle aynı güne denk gelmesinden dolayı doğum günlerimi birkaç gün önce veya birkaç gün sonra kutlarım.
Bu sözüyle Atatürk'e olan saygısını göstermiş adam gibi adamdır.
mesut yar'ın programında görene kadar oyunculuğunu v.s beğendiğim adam. ancak o büyük egosu ve kendini bilmişliğiyle karşılaşınca farlı bir gözle bakmaya başladım. tip.
popülerliği artan birçok kişi gibi o da maalesf o eski samimiyetini kaybetme sinyalleri vermektedir.
beyaz show'da arkadaşlarından feci rol çalarak sinir etmiştir.
o ne soytarmaklıklardı yahu?
o ne soytarmaklıklardı yahu?
sanki bir işler güçler öncesi ahmet kural vardı bir de sonrası. sanki şımarıyor ve o tatlılığını kaybediyor.
Mimikleriyle insanları güldürmeye başaran adam gibi adam (işler güçlerin mimik ustası).
yetenek abidesi.
"dostum bu adam bildiğin yakışıklı".
"dostum bu adam bildiğin yakışıklı".
bir iki sene önce nerdeyse kimsenin tanımadığı ama sonradan çalgı çengi, behzat ç (konuk oyuncu) ve şu aralar yayında olan işler güçler dizisindeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu.
beyaz show programında yine kendisinin nasıl bir oyuncu olduğunu gösteren muhterem şahsiyettir.
beyaz show programında yine kendisinin nasıl bir oyuncu olduğunu gösteren muhterem şahsiyettir.
Biyiklari ayrik, kaslari birlesik oyuncudur.
Konya dan mezun olduğunu duyduktan sonra bana derin bir iÇ gecirten, nasıl görmedim, nasil arkadas olmadım diye kendime hayiflanmama neden olan tatlı, hoş sohbetli, sempatik, yanakları sıkmalik bir şey. Ailecek severek izliyoruz seni Ahmet kural.
güzel bi ses tonuna sahip olan oyuncu. bulunmaz hint kumaşı gibi.
mimikleriyle diğer oyuncuları özendiren mahzenden geç çıkmış geleceği bi hayli parlak olan insan .
yok böyle bi adam. oyunculukta zirve noktası.
işler güçler 19. bölüm tam vizeler öncesi ilaç gibi geldi. yarın, letişim kuramları sınavım var ama ben hala işler güçler seyrediyorum.
gülmekten çene kaslarım yoruldu.
işler güçler 19. bölüm tam vizeler öncesi ilaç gibi geldi. yarın, letişim kuramları sınavım var ama ben hala işler güçler seyrediyorum.
gülmekten çene kaslarım yoruldu.
komiktir.
güldürür de nazım şiiriyle hüzünlendirirde. zordur.
yolun açık olsun ahmet kural.
hep böyle kal.
güldürür de nazım şiiriyle hüzünlendirirde. zordur.
yolun açık olsun ahmet kural.
hep böyle kal.
çok kral adamdır.
çok yetenekli, çok komik, mimikler 10 numara, tip de var. ekrana yanışıyor aman yakışıyor.
ama sanki yolda görsek ""aa amet kural meraba amet abi"" desek siklemeyecekmiş gibi hissediyorum. yolda görsem selam veremeyecem bu korkudan. sanki görecem adamı da amk. sabah sabah ne çelişkiler içindeyim. işin garip yani, istanbul ya da ankarada bile yaşamıyorum. bu adamı nerede göreceksem.
ama sanki yolda görsek ""aa amet kural meraba amet abi"" desek siklemeyecekmiş gibi hissediyorum. yolda görsem selam veremeyecem bu korkudan. sanki görecem adamı da amk. sabah sabah ne çelişkiler içindeyim. işin garip yani, istanbul ya da ankarada bile yaşamıyorum. bu adamı nerede göreceksem.
çalgı çengideki simitçi bıyıklı otoban kaşlı adamla işler güçlerdeki yakışıklı sempatik adamın aynı olması bizi nasıl bir yetenekle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor zaten.
Çalgı Çengi filmiyle parlayıp şu anda işler Güçler dizisiyle oyunculuğunu ve popülerliğini zirveye taşıyan kaşı gözü durmayan adam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar