bugün

ADOLF HITLER : " BiR GÜN BÜTÜN YAHUDiLERi ÖLDÜRMEDiĞiM iCiN BANA KÜFÜR EDiCEKSiNiZ ! "
(bkz: the great dictator)

editovski: illa "başlık dolu" mu diyelim cahil.
(bkz: sözlükten soğuma nedenleri)
bu sıralar ceddine rahmet okunan katil.dinsizin hakkından imansız gelmiş.
selam canlar,

nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.

ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.

öperin.
Birgün bütün yahudileri öldüremediğim için bana kızacaksınız sözüyle su günlerde haklı cıktığını düşündüğüm kişi.
böyle giderse onuda ergenekoncu ilan ederler diye düşünmeme neden olan diktatör kişilik.
zamanında jim morrison'ın hakkında bir şiir yazdığı nazi lideri.

(bkz: Hitler Poem)
öldümü , kaldımı bilinmemektedir muallakta bi durumdur.hedeflerine ulaşamamış içi uktelerle dolu bir kişidir ayrıca çok kindardır acıma duygusundan nasiplenememiştir(çünkü o sırada yahudi öldürmektedir).

kimi öykülerde şöyle derki bir yahudi adam kendini öldürmek için tren raylarına yattığı anda yanına bir çocuk daha gelip yatmıştır fakat adam çocuğun küçüklüğüne acıyıp onu kurtarmıştır.aradan yıllar geçer ve o adam canice öldürülür.aslında o kurtardığı çocuk bir devrin cellatıdır.
sunay akın'ın anlattığı bir hikaye olarak;*
bir zamanlar bir kilisede okuyan öğrenciler sigaranın nasıl bir şey olduğunu merak ederler ama sorun şurda ki sigara içmek yasaktır.bir öğrencinin fikriyle yasağa karşı gelerek sigara içmek isterler. ve kıyıda köşede içerken rahip gelir bunları yakalar ve suçluyu bulur.çocuk ne kadar yalvarsa da yakarsada hocanın disiplininden ve öğrencilere ders olması açından bu öğrenci okuldan atılır yağmurlu bir günde okulundan atılan bu öğrencide adolf hitlerdir.eğer ki o gün ordan atılmasaydı...*
dünya'nın gidişatını ve düzenini en çok değiştirmiş, ciddi anlamda tarihe ismini öyle ya da böyle kazımış adam. bazılarına göre lider. tamam lider hatta sesini çok iyi kullanarak milyonları etkilemiş adamdır fakat bir lidere yakışacak şeyler yapmadığı için sadece insan/adamdır.
birçok insanın tekrar dirilmesini ve yarım bıraktığı işi tamamlamasını istediği kişi.
Yahudi kasabı.' Birgün gelecek tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz.'
Her ne kadar tarihi temizleyecek olsa da kendileri de bir yahudi kurbanıdır.
faşist olmakla beraber analitik zekası daima ön planda olmustur bu zatın, yüzyılın kasabı diye nitelendiren de mevcuttur alt ve orta tabanı karizmatik bir dille etkilemiş buhran zamanında büyük sükse yapmıstır. bir gün stalin ve birkaç gazeteci ile sohbet ederken gazeteciden malum soru gelir

gazeteci: efendim neler planlıyorsunuz?
adolf: 14 milyon yahudi ile 1 bisikletçiyi öldürecegiz onun planını yapıyoruz
gazeteci: efendim bu bisikletçi de kim ve neden öldürmeyi planlıyorsunuz?
adolf: stalin'e döner "sana söylemiştim kimsenin 14 milyon yahudi'yi önemsemeyecegini"
stalin tarafından sağlam ayar yemiş, bu acıyı kaldıramayıp intihar etmiş, insangillerden canlısımsı.
stalin kendisinin sol taşşağı bile olmayacağı için, bir ayar yemişsede fazla iplediğini zannetmediğim büyük insan.
Kısaca; israil Şahinler Grubunun yönetiminde olan, aslen anne tarafından Yahudi olan ve Büyük israil yada BOP projesinin ilk etaplarından olan bir çalışmaya imza adan şahsiyet...

Yahudilerin Büyük israili yani vadedilmiş toprakları elde etmesi için gereken ilk adım olan Yahudilerin toprağı olma kısmını gerçek yapmak için soykırım yapıldığı gösterisi ile Yahudilerin şimdiki israil topraklarına göç etmesini sağlayan ve aslen işi bilen Yhaudilerce çokca sevilen adam.
eş anlamlısı: insan sarrafı.
tarz sahibi insan.**
20. yüzyılın başında bir evde küçük bir çocuk babasına sormuş

-"Baba kedilerin kuyruklarını kesip kemer yapmak günah mıdır?" Baba ilgisizce
-"Günahtır evladım" demiş
-"Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah mıdır?"
-"O da günahtır evladım"
-"Peki baba Japonların beyinlerinden çorba yapmak günah mıdır?"
-" Offf o da günahtır evladım"
-" Peki baba Yahudilerin yağlarından sabun yapmak günah mıdır?"
Baba en sonunda dayanamaz
-"Değildir ulan. Öff bee Adolf nerden aklına gelir böyle sorular sormak..."

kanımca yahudileri sabun yapması bundan kaynaklanıyor.
şimdi bu kıl kuyruğun ne zaman bi fotoğrafına denk gelsem farkettiğim iki şey var. birincisi: fotoğrafının çekildiğinden haberdar ve bu yüzden paso böyle artist gibi çıkmış. hele köpekli bir fotoğrafı var, sanırsın hayvan dostu; ince ruhlu bir adam. Diğeri de şudur ki o şekilde bıyık bırakan bir adamı nası olur da führer diye bağrına basar bu alman milleti, hala ona şaşarım. yahu adam belli ki deli, iki madalya taktılar diye adam kendini bu kadar yükseltebilir mi? bizde de var deliler. köyde vardı mesela bizim... göğsünde nerden taktıklarını bilmediğim madalyalar var. adam deli. bir de bunun genlerinden yenisini kopyalarsalar işte o zaman kıyamet yakındır arkadaşlar!
"Öldürmediğim her yahudi için bir gün bana sitem edeceksiniz " demiş insan.
ne olursa olsun şerefiyle öldüğüne inandığım lider. başka birinin elinden gebermek de vardı değil mi?
" resim yapan insanlarda muhakkak psikolojik bir problem vardır; resim yapması, bunun en büyük göstergesidir." düşüncesini kabul etmemin sebebidir.
ne kadar objektif olmasa da "kavgam"'ı okuma nedenidir.
bir zamanlar uzaktan uzağa tanıdığım bir şahsın her gün sabah 8:00 sularında açıp baktığı, öpüp kokladığı ve adına yeminler ettiği insan.
not: liseli, dünyayı değiştirme niyetinde olan, her haltı yapabileceğini düşünen hitlerci gençliğin suyu fazla ısınmış, tez elden tedbir alınmalı. * *
gazze katliamlarından sonra türkiye'de hayran kitlesi tavana vurmuş olan insan dışı varlık. dünya'da işlenmiş en büyük insanlık suçlarından birinin baş mimarı.

bu, yanlışı yanlışla örtme mantalitesi de bize ilkokuldaki; "hocam onun da saçları uzun" yakarışından yerleşmiştir herhalde.
yahudi'lere karşı gerçekleştirmiş olduğu katliamla gazze'de yaşanan katliamlar arasında hiçbir fark olmadığını anlamayan bünyelerin sempatik lideridir.

ilginç bir noktada, kurduğu ülke düzeni sayesinde ona tapan ve inanan askerleri şehri teslim etmemek için savaşırken o sevgilisiyle birlikte bir odada kendi yaşamına son vermiştir.

sahip olduğu düşüncenin ne kadar zehirli olduğunu bilen bilir ama en azından düşüncesi için sonuna kadar mücadele edecek şerefi gösterseydi. sözkonusu olan başka birinin elinden gebermek değil, inandığı davayı sonuna kadar savunmak ve korumaktır. sahip olduğu düşüncenin dolayısıyla davanın hiçbir insanı, ahlaki ve onurlu yönü olmasa bile...