bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- çok uykum var sözlük6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- atsızı sevmeyen türk3
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- sabahları sevilen şeyler11
- bir bela geliyor9
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- fake yazar anlama kılavuzu5
- sarhoş olmak3
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- izmir'in mis gibi kokması10
- emrah safa gürkan2
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- g i l d e d l i l y3
- salat namaz değildir12
- the odyssey4
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi3
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- iyi geceler6
- fransa6
- hiç uykum yok amk3
- yüksek enflasyon4
- aklım o ılık tende2
- bir gün herkes ak partili olacak14
- alfa romeo4
- mezut barzani nin yahudi olması18
- meksika açmazı macerası15
- arkadaşlar çüş6
- enayimiknatisi9
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- okul saldırısı7
- cemil tugay7
- anın görüntüsü31
- fall 23
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
entry'ler (4353)
aşk acısı denenebilir.
doğduğum, büyüdüğüm ve aşık olduğum şehirdi. 50+ ülkede yüzlerce şehir görüp her seferinde "dünyanın en güzel şehrinde doğup büyümüşüm ne şanslıyım" dedim. lakin şu an geldiği noktadan iğreniyorum. benim aşık olduğum izmire tecavüz ettiler, içinden geçtiler. işin kötü yanı böyle bir coğrafyada büyüyüp insanın kendini bulabildiği başka yer yok denecek kadar az. ziyadesiyle üzücü ve rezalet. izmirin göz bebeği, merkezi alsancak nerdeyse 1 senedir kazı halinde, köstebek yuvası gibi. antalyadaki özel havuzlu villaya 1800 lira su faturası gelirken izmirdeki havuzsuz normal bahçe dahi sulanmayan eve 1500 lira su faturası geliyor. el birliğiyle içine ettiniz şehrin. foça, çeşme, seferihisar, urla hepsinin alllllnına koydular, son kalan kurtarılacak alan karaburun yarımadası kaldı. orayı da dansöz gibi oynatırlarsa ellerinde, canım izmirimin selasını da okutsunlar.
yine bi kaçak eletrik vakası.
sımsıkıcı olsa daha doğru olurdu diye düşündüğüm sözlüğün genel sıkıcı hali için açılmış başlık.
2000-2015 arası çok güzel yapıldı, çok başarılı sanatçılar çıktı, birçoğu da heba oldu. sago, ceza, kayra, fuat, fuchs, nefret, sansar, cashflow, mode xl gibi adamları hala dinlediğimde evde gibi hissetmeme sebep olur. şu an ortam bunlardan çok uzakta ve alakasız olsa da denge gelecektir.
eğer avrupanın amerikanın ortalama ve vasat kategori markalarına bakılarak bu yorum yapılıyorsa doğrudur. 10 15 dolarlık columbia gömlekler trde 100 dolar, 80-100 eurluk helly hensen montlar trde 300-500 eur arası fakat bir yandan hızlı üretim konfeksiyon ürünlerinde ciddi bir ucuzluk var. lcw, trenyol milla, defacto, koton, mudo vs gibi yerlerden alışveriş yapmak ziyadesiyle ucuz olduğu gibi terzi işleri de burada hayli ucuz. takım diktiriyorum ki iskoç stili bir takım öyle düz damatlık gibi değil 200 eur. bugün ne avrupa ne amerikada 200 eur a özel üretim takım falan diktiremezsiniz anca belki tayland vietnamda falan.
yoksa hak veriyorum 20 dolarlık nike ayakkabı 100 dolar, akıl karı değil.
yoksa hak veriyorum 20 dolarlık nike ayakkabı 100 dolar, akıl karı değil.
konyada artan swinger partilerinden dolayı gerçekleştiğini düşündüğüm depremdir.
buna ek olarak köprüleri yalamak diye bir tabir vardır de vardır. bağın olmaması gereken kişilerle bile bağ kurmak ve o bağı tutmak için kullanılır.
formu fena olmasa da geçtiğimiz senelere göre düşüşte. yanındaki yarma oğlu yarma 94 model manuel direksiyon konyalı toros dünya kupası sonrası iyice rezil halde ne koşabiliyor ne defans yapabiliyor ne sağa sola hareket edebiliyor. bu sene gsnin küme düşmesini biraz da olsa engelleyebilecek bi diğer isim.
ölmez sağ kalırsa bu sene gsnin küme düşmesini engelleyecek tek isim.
senelerdir bir gram ilerleyip gelişemeyen saksı. bugünkü maçta da gördüğümüz üzere barış alper abisini çok güzel örnek almış. çektiği şut rus radarları tarafından karadenizde görüntülenmiş ama böyle bi kalasın ayağından çıktığı için dikkate almamışlar. böyle devam et aslanım sonun ayhan kardeşlerden beter.
gerek tff, gerek yöneticileri, gerek teknik kadrosu, gerekse de oyuncuları tarafından hak edilmeyen kulüp. 4. şampiyonluğu alıp şu an geldiği hal içler acısı. bu sene ligden de şampiyonlar liginden de çekilsinler ne bok yiyolarsa yesinler. bugünkü maçta yeni olan birkaç hakem ve çorum fk dışında hiçbir şey yoktu. oyuncular formdan düşmüş, yarısının umrunda değil, uğurcan pota olmuş. izleyip takip edenlere allah sabır versin ben 21/22 sezonu moduma dönüyorum.
lig bittiği gibi nenesinin doğduğu kabileye göndermek lazımdı. angutun teki.
bay gereksizinin yandan yemişi futbolcu görünümlü koşan kerestedir. şunların futbolcu olduğu yerde ben her şey olabilirim.
çorum adına çok mutlu olduğum bir maç oldu. lige güzel başladılar helal olsun.
keşke futbolla hiç tanışmasaydı. görüp görebileceğim en kötü futbolcu bu adam sanırım. hem gsde hem milli takımda aldığı para resmen haram.
basit bi adamım ne gave varsa onu içerim. kendim yapıyosam veya sipariş veriyosam sütlü gave tercih ederim. bizim karı yapıyosa ki yüzde 95 sade yapıyodur, sade içerim.
bölücü sempatizanı ve akışkan siyasi görüşlüdür. söz yazarlığı iyidir, sesi de kötü sayılmaz fakat sanatçının işi kimliğinden ayrılamaz. sevenine afiyet olsun.
er ya da hanım kişinin umutsuzluğa kapılarak bulunduğu serzeniştir.
hep dediğim "ulan ben ya evdeyim, okuyorum yazıyorum çiziyorum bana uygun olan kişi de böyle yapıyordur biz nasıl denk geliriz" lafına çatank diye evinden bulmasın mı bi mesajla. bazen oluyo işte açıklaması mümkün değil.
hep dediğim "ulan ben ya evdeyim, okuyorum yazıyorum çiziyorum bana uygun olan kişi de böyle yapıyordur biz nasıl denk geliriz" lafına çatank diye evinden bulmasın mı bi mesajla. bazen oluyo işte açıklaması mümkün değil.