bugün
- uludağ sözlük çeteleri3
- anın fotoğrafı12
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- ak parti sevdalısı yazarlar2
- hırvatistan14
- aleyna tilki3
- kuran ı kerim meali3
- yüksek sesle gülmek6
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- en boktan on yıl2
- memati baş3
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- ismet pürmüz2
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- dr pimple popper3
- nöbet5
- japonya24
- kral kaybederse4
- ekonomi3
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- iran2
- ölüm9
- ogün samast3
- insanlara laf anlatmak3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- türk müsün türkiyeli misin12
- ölümü merak etmek2
- 2 ağustos 20262
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- köfteci yusuf5
- her gün dışardan yemek yemek3
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- forlove196
- nissan navara4
üstün ırkla uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan kara kaşlı kara gözlü tiplerin çıkıp da "beni hitler'i seviyorum" demesi komik geliyor bana.
56 yaşında ölmüş ressam.
Davasında haklı olan insan.
Atam izindeyiz.
Atam izindeyiz.
almanya'da bulunan yahudi sorunundan dolayı anlaşma değil, öldürme yolunu seçmiş bir şahıs. oldukça revizyonisttir.
Tıpkı Recep Tayyip Erdoğan gibi halk tarafından seçilmiş birisiydi.
Halka kömür ve öteberi de dağıtmıştı...ayrıca otobanların bir çoğunu da hitler yaptırdı. O da çok benzer...
Ama toprak kaybetmedi, avrupa'nın %75'inde en az 4 yıllığına bütün sokak tabelaları,tramvay- otobüs yazıları tren garlarındaki yazılar almancaydı !!
Bu, Paris'ten kiev'e böyleydi!!
Onu örnek alan "başkaları", bunu yapamadı.
Ama toprak kaybetmedi, avrupa'nın %75'inde en az 4 yıllığına bütün sokak tabelaları,tramvay- otobüs yazıları tren garlarındaki yazılar almancaydı !!
Bu, Paris'ten kiev'e böyleydi!!
Onu örnek alan "başkaları", bunu yapamadı.
glenn meade' in, brandenburg adlı romanında, ölümünden uzun süre sonra yaşamaya devam etmiş bir oğlu olduğu efsanesini kurguya döktüğü diktatör. zaten intihar ederek hayatına son verdiği bilinse de, hitler' i dünyanın farklı yerlerinde görmüş bir sürü kişi olmuş.
5. sınıflı kardeşlerimizin kahramınıdır kendisi.
sabuncu.
charles manson’ dan tek farkı sadece daha büyük bir kitleyi öldürmek için manipüle etmiş olması olan kişi.
Belirtildiği gibi manipülasyona hazır bir kitleyi ustaca ikna etmiş, öncesinde başarılı bir ressamlık kariyerinden vazgeçip önce ordu, sonrasında politikaya yönelmesi dünyanın gidişatını değiştirmiş kişi. Kendisine düzenlenen valkyrie suikasti sonrası “ ben ölümsüzüm “ demiş ve egosunun kabarması ordusunun rusya’ dan bozgunla döndüğü sonun başlangıcını hazırlamış.
Bir yeraltı sığınağında intihar etmediğine, kendisini brezilya, arjantin, irlanda gibi ülkelerde gördüğüne inanan kişiler var. Hatta glenn meade’ in brandenburg romanında üzerinde durulan konulardan biri bir oğlu olduğudur.
Bir yeraltı sığınağında intihar etmediğine, kendisini brezilya, arjantin, irlanda gibi ülkelerde gördüğüne inanan kişiler var. Hatta glenn meade’ in brandenburg romanında üzerinde durulan konulardan biri bir oğlu olduğudur.
ted bundy’ den tek farkı kendisinin birini öldürmemesi - onu da kesin bilmiyoruz - ve emriyle ondan daha fazla kişinin öldürülmesi olmuş şahıs.
Edit: bir de parafili sahibi bir seri tecavüzcü değildi ama masum insanlar nasıl zulme uğradı, biliyoruz.
Edit: bir de parafili sahibi bir seri tecavüzcü değildi ama masum insanlar nasıl zulme uğradı, biliyoruz.
79 yıl önce bugün, Hitler ve eşi evlililiklerinin henüz 35. saatinde birlikte intihar etti.
Savunulacak tek yanı resim yeteneği olan şahıs. Dün naziler, bugün israil: savunulacak yanı yok yaptıklarının.
Gün itibari ile ne kadar haklı olduğunu anladığımız kişi.
Sonu sevgilisiyle birlikte bir yeraltı sığınağında intihar etmek olmuş şahıs.
adam gibi adam.
Değeri bugünler de anlaşılan lider.
günümüzde sağcı avrupalıların en çok aradığı isim:
(video artık mevcut değil)
(video artık mevcut değil)
Hitabet harici bir yeteneği olduğunu sanmadigim lider. Zeka pırıltısı göremedim.
Bu yönüyle malum kişiye benzetiyorum.
Arka planda birileri yönlendirmiş sürekli.
Bu yönüyle malum kişiye benzetiyorum.
Arka planda birileri yönlendirmiş sürekli.
Hitlerin parlamasını sağlayan kişi goebbels’tir. hitler tek başına yapamazdı bunu. Goebbels asıl tilkiydi.
avrupalı sağcıların saygıyla yad ettiği karizmatik despot lider:
görsel
görsel
gerçekte böyle bir poz yok, kendi çıktım:
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar