bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması17
- 195 kaslı pilot10
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak7
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- 174 kaslı mühendis4
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- yazarların güncel flört listesi6
- ikiz doğurmak6
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- mazot fiyatlarının suçlusu8
- gocu'nun raci şaşmaz'a benzerliği2
- islamda namaz yoktur36
- sevilen kıza cv yollamak7
- albenili sözlük yazarı2
- şeftali11
- gece evde şarap kalmaması4
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- borsa8
- şah sultan3
- manifestten hangi kızla sevişirdin3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlüğün reisi kim anketi19
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- sosis4
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- beşiktaş deplasmanı3
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- pestil5
- çağla idi21
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- nasuh mahruki10
- ipkis2
Bana birisini hatırlatıyor ama neyse...
Sözlüğün en seksi yazarı.
çok tatlı bir hanımefendiye benzeyen dişi yazar. nasıl atlamışım bu zamana kadar hayret ettim. iyi yazmalar.
Tanımam etmem yazarı. Penguen seviyor sanırım.
Çok uzun süredir etrafta görmediğim bir yazar. O beni bilir mi bilmem ama ben Kendisini hatırlarım, yeniden civarda görmek güzel. Ama güney şeridindeki çakal sürüsüne dikkat et.
(#39951903)
emeğinden dolayı teşekkür ettiğim, bilgi içerikli entrysiyle minnettar olduğum yazar. gerçekten ilginç iddialar ve aslında iki toplumun ne kadar benzediğini de ortaya koyuyor sanırım.
emeğinden dolayı teşekkür ettiğim, bilgi içerikli entrysiyle minnettar olduğum yazar. gerçekten ilginç iddialar ve aslında iki toplumun ne kadar benzediğini de ortaya koyuyor sanırım.
yeniden yazmaya başlamış, iyi ki başlamış yazarı. Sözlükte mesajlaştığım ilk 5 kişiden birisi sanırım.
nerdeyse 1 yıl aradan sonra bir entrysini gördüğüm yazar. silik yedi sanıyordum. yazıyor evet.
Yahudi locasına meydan okuyarak hayatının hatasını ve büyük ihtimalle son hatasını yapmıştır.
sözlükteki ender insanlardan değeri pek bilinmez ergen olmadığı için. "dreyvın ligine hoş gelir ayrıca" *
Sanırım teyzemdir.
Severim kendisini asil kişidir.
teyzem olduğunu iddaa eden yazar.
daha çok kırmızı oje kullanmayı tercih eden bir yazar.
Noluyor lan burada.
Atomlarina koyarım buranin lan.
Atomlarina koyarım buranin lan.
Ders çalıştırma bahanesiyle beni kandırıp, açlığa olan direncimi ve bekletilmeye olan tahammülümü test etmiş hanım kızımızdır.
Üstelik insafsızdır.
Lan allahsız böbreğin tekini bıraksaydın bari. Bi diyaliz makinesi kaç para biliyon mu?
Üstelik insafsızdır.
Lan allahsız böbreğin tekini bıraksaydın bari. Bi diyaliz makinesi kaç para biliyon mu?
kendisinden haber alınamayan yazardır.
umarız iyidir.
umarız iyidir.
reklam servisi gibi bir kelime. (bkz: adsense)
(bkz: obez)
At toynagina sahip yazar.
Noluyor lan diye sorduğum yazardır. Evet ben yokken noldu buralarda ?
(#32935613) müthiş süper güçlerim sayesinde moderasyonun nick altından sildi dediği o zeka kokan entirisini ele geçirdiğim yazarımsıdır.. kankacılığa o kadar karşıdır ki kendisi cevap veremediği anda 5 dakika içerisinde farklı nicklerden mesajlar gelir bunu savunur şekilde..
hayatınız palavra üzerine kurulmuş abisinin. entiri silindi diyorsun nal gibi duruyor kankacılığa karşıyım diyorsun kankaların hep peşinde cahilce bilmiyorum diyorsun cahilin önünde gidensin daha yazma becerin yok..
hayatınız palavra üzerine kurulmuş abisinin. entiri silindi diyorsun nal gibi duruyor kankacılığa karşıyım diyorsun kankaların hep peşinde cahilce bilmiyorum diyorsun cahilin önünde gidensin daha yazma becerin yok..
(#33352065) nick altı alabilmek için millete saldıran, 2 cümleyi bir araya getiremeyen ama bu cehalete rağmen hala gidip milletin nick altına kusan ancak karşısında kendisinden daha zeki ( sözlüğün yüzde 95 inden bir tanesi işte ) birisi çıkıp 2 satır karşılık verince yalakalarını üzerinize salabilecek tıyniyette bir oluşumdur..
hayır burada örgütlenmişsiniz senin tıkandığın yerde yalakalar devreye giriyor ki zaten 2 entiriden fazla yazamıyor tıkanıyorsun sonra gidip millete "yalakalık yapıyorlar kankacılık yapıyorlar" deme cesaretini nereden buluyorsun ahahahahha gülşenkimki nick altında ( silmediysen korkup yazdıklarını tabii ) her şey duruyor belgeli kanıtlı.
cahil cesareti kötü şey bak hem abin olarak hem hayatta senden çok daha başarılı olmuş bir birey olarak sana bir tavsiye..
hayır burada örgütlenmişsiniz senin tıkandığın yerde yalakalar devreye giriyor ki zaten 2 entiriden fazla yazamıyor tıkanıyorsun sonra gidip millete "yalakalık yapıyorlar kankacılık yapıyorlar" deme cesaretini nereden buluyorsun ahahahahha gülşenkimki nick altında ( silmediysen korkup yazdıklarını tabii ) her şey duruyor belgeli kanıtlı.
cahil cesareti kötü şey bak hem abin olarak hem hayatta senden çok daha başarılı olmuş bir birey olarak sana bir tavsiye..
üslubunu asla tasvip etmediğim, tarzını bilmediğim bu yüzden yanlış anladığım bir konudan ötürü özür borçlu olduğum yazar kişisi. bilahere o konuyada değineceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar