bugün
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği41
- from gold from dust32
- sözlük kızlarının bicepsleri16
- arkadaşlar çok sıkıcısınız11
- 22 ekim 2026 beşiktaş crystal palace maçı18
- queen ravenna ifşası15
- 50 kilo üstü kız tripleri8
- bir erkek adam kadınlara yükselmez10
- bu saatte uyumama sebebi3
- pudra kokusu6
- sözlük erkeklerini topluca veterinere götürmek10
- erkeği karizmatik gösteren şeyler13
- saat12
- sözlük yazarlarının en sevdiği tv kanalı8
- kol saati8
- tanrı neden diğer gezegenlere insan göndermedi4
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı4
- sözlük kızlarının venüs gamzeleri7
- damacanayı sebile takarken gaza gelmek5
- kelebek3
- tavuklu pilav8
- kolye143
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı58
- netflix yapımı izleyen erkek gizli eşcinseldir11
- 1 80 boyunda kadın olmak10
- crystal palace8
- fırın sütlaç8
- beşiktaş18
- akepe dönemi15
- futbol20
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- ayaklara fısıldayan adam5
- ömür boyu yalnız kalmak istemek8
- 22 ekim 2026 trabzonspor hearts maçı10
- izmirin en güzel semtleri10
- beyninizi satılığa çıkarsanız ilana yazılacak şey19
- la loba21
- true'nun çaylak olması5
- avrupa11
- ioçk'nın ifşası4
- bu sözlükte ayak konuşmak yasak4
- engineer2820
- evli olduğunu gizleyen yazarlar17
- 25 yaşında hala evlenmeyi başaramamış kadın5
- denenecek çok şey var4
- hoparlör mü hoporlör mü höpörlör mü aporlor mu12
- ben geldim naneler12
- nickin yanında yaş da yazsın16
- at9
- nervio'nun ayakları16
Hiç bir zaman başıma gelmeyecek şey olmasından korktuğum duygu seli.
çoğu zaman derin bir ah çekmektir.
yanılgıdır.
(#sonsuz aşk yoktu ya)
Olmayandir. Kedidir o kedi..
iflah olmaz sonlu sanrılardır.
Sisirilmis bir balondur. En güzel açıklaması budur efenim
Duygusal seks.
böyle puşt gibin ibne gibin bişey.
günümüzdeki beşeri aşkın tanımı para ve sekstir.
Cehennem de cayır cayır yanarken, üşümek gibi.
tropikal sevinctir.
tanımı falan yoktur. hormonlar vardır, genler vardır, kimya vardır özetle. tanım manım yoktur.
aşkı yaşamak guzeldir ancak ayrılık kapıyı calinca tum hatıraların acısı çok kotu bir duygu.
onunla gezip tozdugun yerleri gorunce icin acir.
onunla gezip tozdugun yerleri gorunce icin acir.
Gögüs kafesinin uyuşması.
leyla ile mecnun dan kalan bir yalandır.
hayatın en zevkli, en ciddi ve en inanılası yalanı.
anlatılmaz yaşanır.
'sen gönlüme her göründüğünde, kertenkelegillerden hissediyorum kendimi. sen teğet geçsen de ben bir parçamı bırakmış oluyorum' dedirtendir.
o kadar boktan bir şey ki. canını o kadar yakıyor ki insanın. insan ne gidebiliyor ne kalabiliyor. eli ayağı tutmuyor. gülse gülemiyor ağlasa çare değil. yorgunluğu bu kadar derinde hissettiren belki başka bir şey yoktur. hele ki değmeyen biriyse yaşarken öldürmüyor yaşarken sürünmeyi öğretiyor.
Aşk mi? Kedidir o..
Gönül kime söz vermişse, aşk onda muhteşemdir.
Şems.
Şems.
oyle bir sey ki, aradan yillar geciyor, tek kelime konusmuyorsunuz ama hala o sizin hayatinizin merkezinde oluyor. sair ceketli cocuk diyor ya "yuruyorum sanki senin yaninda" diye, aynen oyle iste. yalniz olmuyorsunuz hicbir zaman, o sanki hep yaninizdaymis gibi oluyor. cay demleyip iki bardak dolduracak kadar siyirmiyorsunuz belki ama bir masada tek basiniza oturup onunla sohbet edebiliyorsunuz cayinizi yudumlayarak. baskalarina asik olmayi deniyorsunuz ama kim ciksa karsiniza gozlerinin icine bakiyorsunuz ve "sen onun tirnagi olamazsin" diye geciriyorsunuz icinizden. yataga yalniz yatip onun saclarini kokluyorsunuz, mesajlar yazip siliyorsunuz her gece, okumasi imkansiz olsa da ona ithafen yazilar yaziyorsunuz, gormeyecegini bile bile resimlerini ciziyorsunuz. sahneye cikiyorsunuz mesela, onu ariyorsunuz seyircilerin arasinda, orada yok biliyorsunuz ama ariyorsunuz iste. onun iyiligi icin ondan uzaklasiyorsunuz, o mutlu oluyor siz olmadan, tuhaf ama siz de mutlu oluyorsunuz mutluluguyla. dogum gununde pasta alip mum ufluyorsunuz. karsiniza cikan her insani reddediyorsunuz ve reddederken daha da baglaniyorsunuz o insana. onun insanustu bir varlik oldugunu dusunuyorsunuz. her seyini seviyorsunuz, her seyini. beraber yediginiz cikolatanin ambalajini bile sakliyorsunuz yillarca. agliyorsunuz, guluyorsunuz, yumruklarinizi sikiyorsunuz anilar canladikca gozunuzde. ona istediginiz zaman sarilamiyor ama istediginiz zaman dusunebiliyorsunuz, bunun icin akil sagliniza dua eder hale geliyorsunuz.
sizi aldatmis oluyor mesela, "ne guzel aldatmis canina yandigimin" diye geciriyorsunuz icinizden. yalan soylemis oluyor, "ne guzel de keklemis beni zamaninda" deyip gulumsuyorsunuz. oyle tuhaf kiliyor insani, sasirtiyor cizgisinden.
sizi aldatmis oluyor mesela, "ne guzel aldatmis canina yandigimin" diye geciriyorsunuz icinizden. yalan soylemis oluyor, "ne guzel de keklemis beni zamaninda" deyip gulumsuyorsunuz. oyle tuhaf kiliyor insani, sasirtiyor cizgisinden.
anaokulunda aşık olmuştum bi kıza yıllarca kimseye aşık olmadım sonra 5. sınıfta birine sardım sonrada hayatımın amına koydu işte küfrettim olabilir ama her aşkın sonunda biri birinin amına kor bu bir kaidedir yanlış mıyım?
Bazen imkansızdır işte o zaman size sadece keder kalır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar