/636
topuklu ayakkabıyı çok sevdiğinden,
çok yoğun bir gün geçireceğini ve ayağına kramp gireceğini bilmesine rağmen o topuklu ayakkabıyı inatla giyen kadının ısrarıdır aşk.
ya da ağzına kadar alkolle dolmasına rağmen, o son dubleyi de içen adamın ısrarıdır...
ısrarcı olmaktır aşk,
ısrar etme arzusu bitti mi, zaten aşk da bitiyor nitekim.
insanın bile isteye, ağzına sıçılmasından vazgeçememektir.
güzel mi değil mi belli olmayan his.

yeniden lazım bana da. eskileri silip, güzel, hem de çok güzel bir hayat için lazımdır.
Aşk dön ölümden,
Bir sebepten, gir dünyama.
Aşk dön ölümden,
Geç tenimden, gel gir dünyama.

aşkın anlatılabildiği en iyi şarkıdır.

bununla birlikte aysel gürel gelmiş geçmiş en iyi söz yazarıdır.
hayatımızın geneline yayılmış bir tür arayıştır.
Herkesin aşkı başkadır. benimkisi aile ve para. Mesela yani.
Sebebi şarap mıdır yoksa şarabın sebebi midir bir türlü anlayamadığım yapıcı-yıkıcı durum. Bazen o kadar karmaşıklaşıyor ki hızına ve saçmalamalarına yetişemiyorum. N'apıcaz bu işleri? Boşuna dememiş bulutsuzluk özlemi; n'olacak bu benim sonum, n'olacağım ben?
aşık olmak çılgınca bir şey. sanki deliliğin insanlar tarafından kabul edilen bir versiyonu gibi.*
tek taraflı olanı çok berbattır ve gerçek değildir.
iki kişilik olanı ise dünyayı atlas gibi omuzalasanız size koymaz.
bir koray candemir şarkısı.
Aşk, yarin saçlarından kolu sımsıkı sarıp çıkan damardan sevgiyi enjekte etmektir.Ölüm vuruşu yaptım ordan biliyorum.
en büyük uyuşturucu. çünkü insan başka bir insana ancak ''aşk'' denen uyuşturucuyla katlanabilir.
boş iştir.
Fazla duygudan başka bir şey değildir.
Aşk Çok iğrenç bir şey hiç denemeyin.
bitince anlarsın ki deliliktir.
ilaci sevgili olan bir hastalıktır.
Henüz tanımı tam olarak yapılamayan tarifsizlik hali. Aklın sürekli sevilen ile meşgul olması, kendi mutluluğundan önce onun mutluluğunun istenmesi, ben demekten önce ilk önce sen denecek kadar fedakarlık isteyen, birkaç duyguyla birleşmesi halinde mutluluğa kavuşan, diğer türlü hep acıya endeksli karmaşa.
Beladır. Bu dünyadaki yaşanırlığı ve görünürlüğü ezel bezmine dayanan,her zaman beka arzusunu da beraberinde taşıyan duygudur. Kul belayı kendi ister allah da verir. Velev bela aşkın belası da olsa...
çiğ köftedir.
üç harflidir.
(bkz: göz)
Zeytinyağlı taze fasülyedir.
Aşk sevdiğin adamda aşktır. Aşkı yaşamakla yeni bir yaşamın doğduğunu hissetmedir. Vessalam herkes aradığı aşkı inş bir gün bulur.
https://31.media.tumblr.c...zpn820cV1r7bt9ko1_500.jpg
Bilimsel olarak açıklarsak beynimizin neslini en iyi devam ettireceğini düşündüğü kişiye odaklanmasıdır.
aşka uçarsan kanatların yanar!
aşka uçmazsan kanat neye yarar?
aşka varınca kanadı kim ne arar?
© copyright 2005 - 2026