bugün
- 2026 ekonomik krizi11
- bir sözlük yazarını kıskanmak6
- migros'a sorulacak tek soru22
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- velvet39
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği8
- tostumu yaptım11
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- arkadaşlar veto ne demek5
- türklerin türk olamama sorunu6
- devşirme meslekleri3
- dolubatarya2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- ismail kartal18
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- now tv neden gelmedi6
- hindistanlı işçiler3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi6
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- allah'ı inkar eden ateisti bi tabuta hapsetmek2
- çomar arabaları3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- ümmetçi genişliği2
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- burcu özberk4
- tulumba tatlısı8
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- victor osimhen15
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- the mossad is watching you3
- güçler ayrılığı3
- tesla model 33
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- osuruktan şiirler58
- doğu demirkol vasatlığı2
- parayı bulmuş köy çomarı2
- yalınayak başı kabak3
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- sivil toplum örgütlerinde profesyonel liderlik2
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- livakovic'in barcelona transferi5
- aleksey batrakov21
- iş mi bulamadın karton topla3
haber portalı. http://www.8sutun.com
itaatsiz insanların parmağının olduğu portal
levent gültekin tarafından kurulmuş afili filintalarla dolu site. nihat nasır agabey bu istenin yazarlarından.
siteden tadımlık
"Akşama Papa'cığım unutma şehadet getir:))"
siteden tadımlık
"Akşama Papa'cığım unutma şehadet getir:))"
tarim bakkanı mehdi eker'in kapattırdıgı site..
http://www.8sutun.com/haber?id=11772
haberiyle ne kadar ciddi, ne kadar dandik, ne kadar tırt bir site olduğunu gözler önüne sermiş oluşum. özetlemek gerekirse; başlık "dünyanın en kötü ordusuyuz", röportajda ise bununla alakalı hiç bir şey geçmiyor.
rezillik. yalancı taraf gazetesinin tırt destekçilerinden.
haberiyle ne kadar ciddi, ne kadar dandik, ne kadar tırt bir site olduğunu gözler önüne sermiş oluşum. özetlemek gerekirse; başlık "dünyanın en kötü ordusuyuz", röportajda ise bununla alakalı hiç bir şey geçmiyor.
rezillik. yalancı taraf gazetesinin tırt destekçilerinden.
salih memecan'ın her çizdiği karikatürü yayınlayan ve bu karikatüristi yere göğe sığdıramayan site...
objektiflikten uzak, yandaş medyaya örnek bir sözde haber sitesi. ayrıca belirtmeliyim ki yayınlarında bir özensizlik vardır; bir sürü yazım hatasına rastlanmaktadır. bu da kendilerine duyulabilir saygıyı sıfıra çekiyor. ve hiçbir dayanak olmaksızın da varmış gibi gösterip kişi ve kurumları yaptıkları yorumlarla kötülemektedirler.
http://www.8sutun.com/i%c...eden-bir-detay_93766.html
--spoiler--
civaoğlu anlayişi
tecavüz olaylarının küçük çocuklar arasında yaygınlaşmasında, çıplaklığı modernlik olarak topluma dayatan anlayışın etkili olduğu belirtiliyor. çocuklar televizyonlarda gördüklerini uyguluyorlar.
trabzon'da yaşanan bu olay akıllara gazeteci güneri civaoğlu'nun katıldığı bir televizyon yarışmasında "benim burada olmamın bir anlamı var. bu yarışma kültürel bir anlam taşıyor. bu yarışma ve televizyon sayesinde modern yaşamın bir unsuru olan dans 6-7li yaşlara kadar inecek. benim de buna bir katkım olsun istedim" demesini getirdi.
--spoiler--
misal burada görüldüğü üzre..tecavüz olayının suç teşkil ettiğini, ahlaksızca ve sapkınca bir davranış olduğunu biliyoruz. söz konusu haberi hazırlayanlar bu suçun bizde uyandırdığı kötü duygulardan yararlanıp bize hedef olarak gösterdiği kişi ve yine içerikte de "dans"ın ahlaksızlık olduğundan bahsetmesi ile resmen (bkz: gıybet) yapmaktadır. esefle kınıyorum. yazık.
http://www.8sutun.com/i%c...eden-bir-detay_93766.html
--spoiler--
civaoğlu anlayişi
tecavüz olaylarının küçük çocuklar arasında yaygınlaşmasında, çıplaklığı modernlik olarak topluma dayatan anlayışın etkili olduğu belirtiliyor. çocuklar televizyonlarda gördüklerini uyguluyorlar.
trabzon'da yaşanan bu olay akıllara gazeteci güneri civaoğlu'nun katıldığı bir televizyon yarışmasında "benim burada olmamın bir anlamı var. bu yarışma kültürel bir anlam taşıyor. bu yarışma ve televizyon sayesinde modern yaşamın bir unsuru olan dans 6-7li yaşlara kadar inecek. benim de buna bir katkım olsun istedim" demesini getirdi.
--spoiler--
misal burada görüldüğü üzre..tecavüz olayının suç teşkil ettiğini, ahlaksızca ve sapkınca bir davranış olduğunu biliyoruz. söz konusu haberi hazırlayanlar bu suçun bizde uyandırdığı kötü duygulardan yararlanıp bize hedef olarak gösterdiği kişi ve yine içerikte de "dans"ın ahlaksızlık olduğundan bahsetmesi ile resmen (bkz: gıybet) yapmaktadır. esefle kınıyorum. yazık.
birilerini geren haber sitesi...
asparagas haberciliğin yeni adresi.
haber8 olarak yola devam eden, bana göre 6 yıllık bir marka değerinin heba edildiği site.
yanli bir politika izleyen haber sitesi.
sütundan olacak ki bana başka şeyler çağrıştırdı. niyetim mi bozuk acaba benim ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar