bugün

ogzlnin agabeyi.
(bkz: gomlek olmadi pantolon verelim)
etiler in eski posta koduydu yamulmuyorsam
içinde fenerbahçeli futbolcuların görülebildiği,hatunları görünce insanın dibinin düştüğü,cixim.com,yonja.com türevi tokmakçı bulma adresi.
en popüler çöpçatan & sohbet sitesi, içindeki reklamlar oha dedirtiyor, coca colasından bilemem nesine her ünlü markanın reklam verdiği dünya paranın, sahibi tarafından kırıldığı site. Arkasından club 81 takip etmekte büyük ördeği vak vaklayarak, görücez bakalım neler olacak.

(bkz: club 81)
http://www.80630.com
benimde üyeliğimin bulunduğu ve çöpçatanlık sitesi olarak görmediğim bir geyik sitesi.
yenilendikten sonra çok küfür edilen ancak bundan önceki formatınında ilk geldiğinde az küfür yemediği ve şimdi yeni formatıda bir önceki gibi benimsenen, sabaha kadar konuşacak şeyler bulunan ve insanı sıkıntıdan kurtaran ve bir çok gün sabahlamaya zorlayan sitedir. ha çöpçatanlığı var mıdır? dünyada her sosyal ortam bir çöpçatanlık yeri değil midir?
Cok sevdigim sitedir , asla bir yonja.com olmayan yani siz apaci olmayıp saga sola saldırmadıkca cop catanlasması mumkun olmıyan , forumlarında kankaların sabahlara kadar muhabbet ettigi , yeni gelen bir insanın asla dıslanmadıgı , eglence sitesi , superde muhabbet olur.
türkiye'de ki bütün kasıntı ve suratlarını sadece photoshop vasıtası ile güzelleştirebilen, en berbat arkadaş sitesi.hele hele mesaj yollarken ki gülme ikonları kadar iğrenç ikonlar ben hiçbir arkadaşlık sitesinde görmedim.forum muhabbetlerinin kabak tadına geldiği noktada, küfürleşmeler ve banlamalar başlar.moderatörlerin yalakaları olan kullanıcı üyeler, hatta burdan isim versek,inkar da edebilirler, birilerini çok çabuk ve rahatlıkla attırabiliyorlar.hem de nedensiz, sebepsiz.ve o kadar saçma bir sistemle üyelik alıyor ki, ahmet'in, mehmet'in davetiye yollamasıyla alabiliyor.fakat bu zihniyet milleti kandırdığını zannediyor.ahmet, mehmet ile olmayacağını zannettiği için önce aldı normal bir şekil de üyelerini, sonra işi davetiye'ye vurdu.ah canım benim.siz kimi kandırıyorsunuz.sitelerinin altyapıları o kadar da boktan ki, kablonet/1024kb bağlantıyla bile kasmaktadır.üye olan erkeklerin, mesleklerine değişik değişik kahraman isimleri takmaları da bu siteyi farklı kılır zannetmişler.onu da geçtim, yıllardır isyan ettiğimiz " profile şarkı sözü yazmayın ulan " olayına, burda daha çok önem verilmiş ve her profilin altında muhakkak özlü sözler ve şarkı sözleri bulunmaktadır.zaten öyle bir girişimde bulunan insanlar kız kaldırıyorsa ordan, ben hiç almayayım.

arkadaşlık kavramına gelirsek de, maalesef yandan yemiş bir sitedir.dedim ya, kasıntı insanların arasında ne kadar arkadaş edinebilirsin ki? birine bir şey söylesen, öbür taraftan dangalağın biri atlıyor ve ortam kızışmaya başlıyor.kız da zannediyor ki, çocuklar benim için kapışıyor.hayır, maalesef öyle değil salak kız.birisi dost olmak, birisi birbirine sataşmak, birisi de egolarını tatmin etmek için orda olduğu için, ortamdan kimse doğru düzgün pay alamıyor.

merak edilen bir nokta daha ise kesinlikle normal bir fotoğraflı üye yok bi site de.*.herkesin evinde tam sürüm photoshop nasıl olur da var, ben anlamış değilim ve herkes profosyonel photoshop kullanıcısı mı? ayrıca böyle bir siteye reklam verip, irtibarını düşüren bazı firmalarında yüzüne sıçayım.

futbolcuların, mankenlerin, şarkıcıların, ünlülerin hatta, bu siteye üye oldukları doğrudur ve tarafımdan teyid edilmiştir.bu siteye teşekkür etmek istediğim bir nokta var o da başka bir yönden.murat tümer adlı, sakalı mavi arkadaş da bu siteye üye idi.fakat o kadar kasıntı bir havaya girmiş ki verilen mesajlara artis artis cevaplar verip, tarafımdan allah-u ekber tarzında bir ayar almıştır.sonra işi gülücüklere bağlamaya çalıştı ama sinyali çakınca internetten çıktı.o kişiye zaten kendi adı altında bi ayar vericem.o bunu haketti.

kısacası bu siteye üye olup, sinirlerinizi bozmayın.
(bkz: yonja/#1495178)
türkiyede akla gelebilecek hit yapmış davetiyeli arkadaşlık sitelerinin , fikir babasıdır , saygı duyulur , örnek alınılır , üye olunur .
20:00 - 01:00 arasında en çok kişinin girdiği ve ortalama 900 kişinin çevrimiçi olduğu arkadaşlık, geyik, çöpçatan sitesi.
kendimi 4 kere silip sonra tekrar girdigim ve 5. kere temmuz ayinda sildigim site. sahipleriyle tartistigim, fotoshop tanricalari ile mutemadiyen kavga etmis bulundugum site. stres atilabilir site. umarim gene girmem.
art director meslek grubuna mensup pek cok insanin bulundugu site. vay anasini..
üyesi olduğum kendini tiki zanneden erkeklerin ve tornadan çıkmış gibi görünen tek tip kızların bulunduğu site...
aile içi bir aldatma olayını ispat için * acilen üye olmam gereken ama üyelik hakkında bilgim olmayan, bilenlerin ve yardım edebileceklerin yardımlarını beklediğim site.
kendisine çok üzüldüğüm bir site. yonja.com zamanında başlattığı "davetiyeli üye alımı" sistemi ile götü epey tavan yapmış bir arkadaşlık sitesiydi. yok ünlüler çok giriyordu, yok fake profilleri ayıklıyorlardı, kimi görsen gerçekti yalanlarıyla da tüm üyeleri epey avuttular. ha bi de, böyle bir dünyada, üye olduğun bir sitede, acaba bu siteye uygun musun değil misin diye seni inceleyen salak bir ekibin olması ve seni kabul etmemeleri de, dünya üzerinde birtek türkiye'de görülüyor bence. kaldı ki; değil 80630, adı 1.000.000 olsa bile, bugün ne facebook'un ne de myspace.com'un yanına ne yaklaşabilir, ne de geçebilir.
bir zamanlar ekmek çikartmak için takildiğim site. ama sonra alternatip geldi , beyoğlutayfasi geldi , o geldi , bu geldi , pabucu dama atildi. alternatip ile feci bir rekabetteler. şunu da belirtmem gerekir ki , ekmek çikartmak bakimindan , alternatipten daha geride kalmiştir. yine de burdan düşürülen manitalarin da tadina doyum olmaz. o da ayri bir mesele..
artık paralı olmuş sitedir.
standart account paralı değil, vip üyelik paralıdır. sende vip olmayı ver kardeşim.
cok gereksiz bir sistem. neden var acikcasi anlayamadim, yonja nin sinirlamalar getirilmis ve daha guzel dizayni olan versiyonu gibi. bi de mature lar var kaldirilmak isteyen. yozlasmiz toplumun birebir yansimasi.
kayıt yaptıktan sonra 2. günü onaylandığım ve siteye girdikten sonra hayal kırıklığına uğradığım 25 + üstü arkadaşlık kurma sitesidir. 20'den aşağı kimseyi göremedim şahsen. isteyene beleş davetiye verebilirim.
facebook açılımından sonra eski kalitesini kaybeden, siteye bir kere üye olanın kolay kolay unutamayacağı arkadaşlık sitesidir.
bir arkadaşlık sitesi-ymiş.
davetiye aradığım site. amaç geyik, cidden bak.
güncel Önemli Başlıklar