bugün
- anın görüntüsü17
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum16
- sözlük kalitesinin düşmesi3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi3
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- coşkun göğen2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması3
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- chp'nin hali ne olacak48
- 40 yaşında bekar kadın5
- meksika3
- mor semsiyeli yabanci16
- k k yerine kaka demek3
- panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü2
- ipsala da 3 milyar liralık uyuşturucu operasyonu2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- ai analiz2
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- cilgincapkin219
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- trump'ın iran anlaşması iddiası2
- sözlükte kavga etmek8
- memeleri füze gibi kadın13
- büzüğüm yemiyor diyerek araçtan inmeyen sürücü2
- buddy dude21
- 12 haziran 20262
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- ona bir şey söyle12
- masklavi'nin düşünceleri18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- kabuksuz kaplumbaga7
- bisiklet marka tavsiyesi10
- sedat pekmez39
- aym'nin chp'nin 128 dolar yalanını tescillemesi2
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- seni yeşerteceğim diyen erkek4
- ahmet kaya'yı aşağılayan ülkücü2
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- enayimiknatisii12
- altının düşüşü7
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- gammazlar çetesi15
- karton toplayan abi7
35.5 tir asıl hali. yonja denen komunıtede ızmırlı kızlarımızın fiyaka yapmak, caka satmak için kullandığı, karşıyaka yı belirten nümero.
bir insanin nasil izmirli olmak yerine karsiyakali olmayi arzuladigini anlamadigim sozde numara.
71 in 2 ye bölünmesiyle bulunan sonuç. karşıyaka'yı temsil eden numara. 35 in üstüne buçuk koymayı kim akıl etti acaba diye düşündürür
"izmirli'yim ama kars'a karşı da bir sempatim var hani." cümlesinin matematiksel notasyonla anlatılış biçimi.
(bkz: üç bucuk)
izmir'de sahil yerlerinde duvarlarda yazılı olan kod.
boyu, ortalama 1.50 m olan kızların ayakkabı numarası.
karşıyakalıların kendilerini izmir'den ayrı kabul ederek kendileri için tesbit ettikleri plaka numarası.
içişleri bakanlığı ise bu konuda sessizliğini yıllardır korumaktadır ya da açıklama yaptıysa ben duymadım.*
içişleri bakanlığı ise bu konuda sessizliğini yıllardır korumaktadır ya da açıklama yaptıysa ben duymadım.*
karşıyakalıların ayrıcalıklarını belirtmek için buldukları ve türkiye nin dört bir yanında taklit edilmeye çalışılan yaratıcı slogandır. ortada ne tam 35 nede göztepe kaldıgına göre eskimiş söylemleri atabilirsiniz.
kadıköyden sonra türkiyenin en büyük ilçesi konumunda olan karşıyaka sakinlerinin, ilçelerini izmirden ayırmak için kullandıkları slogan. izmirin coğrafyasını, kültürünü ve tarihini bilen herkes neden böyle bir ayrıma ihtiyaç duyulduğunu da bilir.
(bkz: 35 5)
karşıyakalıların kafalarından uydurmadıkları harbi şey. inanmayan varsa gelsin görsün. her şekilde gösteririz uydurma mı yoksa harbi mi olduğunu. izmirli olmak ayrıcalıklıdır karşıyakalı olmak ise hepsinden de ayrıcalıklı olmaktır.
gelip görmeden anlaşılamayacak bir ayrıcalığı yaşayanların muhteşem icadı.
(bkz: taklitlerinden sakınınız)
(bkz: taklitlerinden sakınınız)
35,5 iyidir. renk katar, dinamizm katar. rekabet getirir. dogası gereğidir. öyledir, öyle kalacaktır.
(bkz: bir markadir)
(bkz: ascii kodu 35½)
işin özünün "izmir'in nüfusunun yarısı Karşıyaka'dadır. izmir 35 ise Karşıyaka 35,5'tur" mantığında saklı olduğu, yalnızca kendini farklı görme hissinin değil, içinde istatistiki anlamda ince bir zekanında yattığı numara.
işin ayrımcılık boyutuna da değinecek olursak; bunu Karşıyaka'nın mı izmir'e yaptığını yoksa izmir'in geri kalan kısmının mı Karşıyaka'ya yaptığı bilinemez tabii. Ama varsa eğer böyle birşey, bunun yalnızca bir rakamdan ileri gelmediği aşikardır.
işin ayrımcılık boyutuna da değinecek olursak; bunu Karşıyaka'nın mı izmir'e yaptığını yoksa izmir'in geri kalan kısmının mı Karşıyaka'ya yaptığı bilinemez tabii. Ama varsa eğer böyle birşey, bunun yalnızca bir rakamdan ileri gelmediği aşikardır.
karşıyakamızı temsıl eden sayıdır karşıyakalıyız ayrıcalıklıyız.
karşıyakalıların simgesi olarak beliren sayıdır. göztepe ise buna karşılık''tam 35''i savunur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar