bugün
- hikayeyi devam ettir28
- nickten isim tahmini yapmak59
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- erkeklerin obur olduğu algısı6
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- uysaljakoben15
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- yazarların zeka seviyeleri8
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- kuşkaş4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- bir sözlük kızıyla seks yapmak3
- kuvvet formülünün analizi4
- ölüm diyeti3
- melkisedek2
- ammına koydumun ergenleri7
- kıraça3
- gocu bak bi6
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi4
- kagit toplayan cocuk2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- ilah5
- güzel kızların pizza yemesi7
- ahmet taşağıl2
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- midyeci ahmet3
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- doğuyu kürtlere versek ne kaybederiz2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler3
- kendini mehdi sanmak5
- başlıkların arşivlenmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- aşçı nüvit efendi2
- pizza sehpası3
- komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim2
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- şeker portakalı nı müstehcen bulan meb2
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- hayattan zevk alamamak6
- matador ismail2
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
35.5 tir asıl hali. yonja denen komunıtede ızmırlı kızlarımızın fiyaka yapmak, caka satmak için kullandığı, karşıyaka yı belirten nümero.
bir insanin nasil izmirli olmak yerine karsiyakali olmayi arzuladigini anlamadigim sozde numara.
71 in 2 ye bölünmesiyle bulunan sonuç. karşıyaka'yı temsil eden numara. 35 in üstüne buçuk koymayı kim akıl etti acaba diye düşündürür
"izmirli'yim ama kars'a karşı da bir sempatim var hani." cümlesinin matematiksel notasyonla anlatılış biçimi.
(bkz: üç bucuk)
izmir'de sahil yerlerinde duvarlarda yazılı olan kod.
boyu, ortalama 1.50 m olan kızların ayakkabı numarası.
karşıyakalıların kendilerini izmir'den ayrı kabul ederek kendileri için tesbit ettikleri plaka numarası.
içişleri bakanlığı ise bu konuda sessizliğini yıllardır korumaktadır ya da açıklama yaptıysa ben duymadım.*
içişleri bakanlığı ise bu konuda sessizliğini yıllardır korumaktadır ya da açıklama yaptıysa ben duymadım.*
karşıyakalıların ayrıcalıklarını belirtmek için buldukları ve türkiye nin dört bir yanında taklit edilmeye çalışılan yaratıcı slogandır. ortada ne tam 35 nede göztepe kaldıgına göre eskimiş söylemleri atabilirsiniz.
kadıköyden sonra türkiyenin en büyük ilçesi konumunda olan karşıyaka sakinlerinin, ilçelerini izmirden ayırmak için kullandıkları slogan. izmirin coğrafyasını, kültürünü ve tarihini bilen herkes neden böyle bir ayrıma ihtiyaç duyulduğunu da bilir.
(bkz: 35 5)
karşıyakalıların kafalarından uydurmadıkları harbi şey. inanmayan varsa gelsin görsün. her şekilde gösteririz uydurma mı yoksa harbi mi olduğunu. izmirli olmak ayrıcalıklıdır karşıyakalı olmak ise hepsinden de ayrıcalıklı olmaktır.
gelip görmeden anlaşılamayacak bir ayrıcalığı yaşayanların muhteşem icadı.
(bkz: taklitlerinden sakınınız)
(bkz: taklitlerinden sakınınız)
35,5 iyidir. renk katar, dinamizm katar. rekabet getirir. dogası gereğidir. öyledir, öyle kalacaktır.
(bkz: bir markadir)
(bkz: ascii kodu 35½)
işin özünün "izmir'in nüfusunun yarısı Karşıyaka'dadır. izmir 35 ise Karşıyaka 35,5'tur" mantığında saklı olduğu, yalnızca kendini farklı görme hissinin değil, içinde istatistiki anlamda ince bir zekanında yattığı numara.
işin ayrımcılık boyutuna da değinecek olursak; bunu Karşıyaka'nın mı izmir'e yaptığını yoksa izmir'in geri kalan kısmının mı Karşıyaka'ya yaptığı bilinemez tabii. Ama varsa eğer böyle birşey, bunun yalnızca bir rakamdan ileri gelmediği aşikardır.
işin ayrımcılık boyutuna da değinecek olursak; bunu Karşıyaka'nın mı izmir'e yaptığını yoksa izmir'in geri kalan kısmının mı Karşıyaka'ya yaptığı bilinemez tabii. Ama varsa eğer böyle birşey, bunun yalnızca bir rakamdan ileri gelmediği aşikardır.
karşıyakamızı temsıl eden sayıdır karşıyakalıyız ayrıcalıklıyız.
karşıyakalıların simgesi olarak beliren sayıdır. göztepe ise buna karşılık''tam 35''i savunur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar