bugün
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi7
- hiç fuhuş yaptınız mı10
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- geri zekalı demek hakaret mi3
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- israil'in lübnan da evleri havaya uçurması2
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı2
- melkor4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- kiraz cicegi kolonyasi45
- şimdiki aklım olsa4
- dabbe bir cin vakası2
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- trakyalı kadın isimleri4
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak2
- meyveli soda içen erkek7
- karadedeler olayı5
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek3
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- ateist6
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- tencent hy33
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- geceye bir şarkı bırak3
- 2026 dünya kupası30
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- örgüt mensubu5
- barok kız2
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- ahmet telli6
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- anın görüntüsü11
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- ışık hızı2
- y kuşağı3
türkiyenin yeni haber kanalı. haberi muhabir yapar ilkesini vurgulayarak, habercileri ekrana çıkarıyor. (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
kaliteli bir yayın yaptıklarını düşündüğüm haber kanalı...
michael jordan(23) ile karsilastirilan ve hangisinin daha iyi oldugu hakkinda yorumlar yapilan kobe bryant in bu sezon 8 numaran vazgecip kullandigi numara. 24>23 demek istemistir arkadas.
çok gergin dizi. hele müziği..
"dudaklarım kilitli hoşçakal bugün" nakaratıyla bizleri bitiren sagopa şarkısı..
cenk ve erdem beyler'in hötk adlı programı yayınladıkları kanal.
6ncı sezonun da sona erdiği dizidir.
izlediğim en sağlam dizilerden.
şu sezon mottosu "bir adam dünyayı kaç kere kurtarabilir?"'dir. halbuki jack bauer sadece amerikayı kurtarmaktadır. bu dizilde bilinç altı mesajları falan mı var? varsa da umrumda değil, severek izliyorum arkadaş. hastayım jack bauer'a. adamım jack bauer.
şu sezon mottosu "bir adam dünyayı kaç kere kurtarabilir?"'dir. halbuki jack bauer sadece amerikayı kurtarmaktadır. bu dizilde bilinç altı mesajları falan mı var? varsa da umrumda değil, severek izliyorum arkadaş. hastayım jack bauer'a. adamım jack bauer.
jem'in muhteşem parçası
aynı sezonu ikinci kere izledigimde bile heyecanlanmami saglayan super dizi.her kahramanin kalbimde ayri bir yeri var. kim bauer haric tabi.artik her film sectigimde los angeles'la, nukleerle, teroristle ilgili biseyler arar oldum.her an Jack Bauer cikip herkesi kurtaracak zannediyorum.7. sezon baslasa da yine dunyadan kopup Ctu'ya yerlessem.
cnbc e nin akşam 7 ye kadar, 7 bölümünü ardı ardına yayınlayacağı dizi. oha.
6. sezona kadar dizide kullanılan bilgisayarlarda fare bulunmaması sebebiyle
bende istiyorum bunlardan şeklinde iç geçirmeye sebebiyet vermiş dizi.
aynı zamanda 6. sezonu kanımca 5. sezonun üstüne gitmemiş dizidir.
5. sezon doruk noktasıdır. *
bende istiyorum bunlardan şeklinde iç geçirmeye sebebiyet vermiş dizi.
aynı zamanda 6. sezonu kanımca 5. sezonun üstüne gitmemiş dizidir.
5. sezon doruk noktasıdır. *
(bkz: bir kadinin 24 saati) *
hiç inandırıcı olmayan sahneleri var; bir gün masum Amerika' nın pek masum vatandaşları bir yerde teröristler tarafından rehin alınır.bu rehineler arasında Jack'in oğlu da vardır. Jack içeride bir yerde gizlenmekte ve hadiseleri izlemektedir. içeriden dışarıdakilere cep telefonuyla bilgiler vererek yapılacak rehineleri kurtarma operasyonuna katkıda bulunmaktadır. teroristler Jack'i bir şekilde bulurlar fakat dışarıdakiler bundan habersizdir ve operasyonu Jack'in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda yapacaklardır. teroristler Jack' den oğlunu öldürmekle tehdit ederek dışarıdakileri yanlış yönlendirmesini ister. Jack yapmak zorunda kalır ve onları teröristlerin istediği şekilde yönlendirir.ama bu yönlendirme sırasında bir kelime kullanmıştır ve o kelime güya 'ben tehlikedeyim, bu cümleleri baskı altında kuruyorum' anlamına gelmektedir. başta kimse bunu farketmez ama operasyonu yürütenlerden cin gibi olanı bunu nasılsa! farkeder ve operasyona iki sn. kala herşeyi durdurur ve ikinci planı işleme koymaya başlar.ve ikinci plana göre içerideki herkes sağ salim kurtulur. sonuç:şimdi herşeyi ayarlamış, heryere bomba yerleştirmiş, ajanı bile bulacak kadar zeki olan teröristler bir ajanın bu kelime oyununu yapacağını akıl edemiyor, hem -bir nevi parola olan- kelimeyi kimse farketmiyor, bizim kalp gozu açık abimiz anlıyor sadece, iki sn.kala da herşeyi durdurup sonunda herkesi kurtarıyor.
izlerken dünyadan koptuğum, aksiyonun, maceranın ve entrikaların bir an bile durmadığı olağanüstü güzel dizi film. hiçbir dizi beni bu kadar kendine bağlamamıştı. film budur böyle yapılır dedirtir. senaristleri tebrik etmek gerekir herşeyden önce.
gelmiş geçmiş en güzel dizi filmlerden biri *
gelmiş geçmiş en güzel dizi filmlerden biri *
6. sezonu sanki öncekilere göre biraz sönük kalmış dizidir. ancak hala süperdir, izlenesidir.
geniş bölümü cahil amarikan toplumunun biz en büyüğüz dünyanın geri kalanında yaşayanlar insan değil o yüzden hepsi bizi kıskanıyor özellikle pis müzülmanlar amanin habire gelip refahımızı bozmak istiyorlar temelli paranoyak eğilimlerini güzelce sömüren, amarikan sağının bayraktarlığını yapan akla ziyan ekşın dizisi.
6. sezonu, her ne kadar vahşet dozajı biraz daha da artmış olsa, psikopat bir şekilde başlamış dizidir. bir ara dedim kendi kendime herhalde göçüyorum ben diye.
birkaç bölümünü izledikten sonra adeta bağımlısı olduğum cnbc-e 'de yayınlanan gerçek zamanlı dizi.
CNBC-e vesilesiyle tanıştığım, her sezonu yeni bir bomba türü ile gelişen dizi.
Sezon 6 Bölüm 10 itibariyle dağarcığınızdaki bütün küfürleri söylettirebilen bir dizidir ayrıca.
edit: tüm sezonları elimde bulunan dizidir efendim*.
Sezon 6 Bölüm 10 itibariyle dağarcığınızdaki bütün küfürleri söylettirebilen bir dizidir ayrıca.
edit: tüm sezonları elimde bulunan dizidir efendim*.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar