bugün

https://twitter.com/Yunus.../1010492622174081025?s=19
özel havuzlara gömecek parası olan bir yandaşın havuz sefasına engel olan mitingtir. yandaş, alt tarafı bir hafta sonu havuza gidemediği için kudurmuş, sövüp duruyor.

işte bunlar hep (bkz: akp nin halka tepeden bakan elitleri)
5 milyon yeter mi lan ? dedirtendir.
Kazanacağız.
özel havuza gidemediği için küfür edip sataşan arkadaşlar da varmış, vatan aşklarını içinde bitirip burjuva güzeli olmuşlar.

ülke batmış mı çıkmış mı ne olmuş diye düşünmeyen, umurunda olmayan zengin züppeleri.
Sabahtan beri tüylerim diken diken twitterdan ve de tv den takip ettiğim mitingtir. Miting bitti hala yorumları falan akip ediyorum. Eğer ki kazanamazsak ciddi ciddi ağlayacağım galiba uzun zamandır bu kadar umutlu ve mutlu olmamıştık. Artık tamam.
görsel
Anlık ben.
Uğur Dündar:
‏Beklendiği gibi oldu.
Polisin verdiği resmi rakamlara göre; Maltepe'de meydan, caddeler, sokaklar 5 milyon coşkulu demokrasi ve Cumhuriyet sevdalısıyla doldu.
Benim de aralarında olduğum ve yaklaşık 5 milyon insanın içinde olduğu büyük istanbul mitingidir. Çok coşkulu, çok yorucu ve çok yağmurlu geçmesine rağmen güzel bir miting olmuştur. Bu arada metrobüsteyim eve geçiyorum geberiyorum yorgunluktan sabah 9'dan beri kıçımı bi yere koyamadım.
katıldığım miting, herkesin bir ağızdan muharrem ince diye bağırması ile oluşan sesin beykoz'dan üsküdar'a kadar gitmesi tüylerimi depreştirmiştir.
kalbimde yıllardır hissetmediğim bir heyecan, bir kıpırtı, olağanüstü çırpıntıya neden oldu..
"meğer biz ölmüşüz de haberimiz yokmuş" dedirtti...

haydi hayırlısı, yüzümüz gülsün biraz.
Zafer muhteşem olacak...
Akp için hezimetin habercisi miting.
gözü kalanın gözü,
oy çalanın canı çıksın.

görsel
280.000 bin demişler. Körmüsünüz 28 kişi var yok. Ha bide taşıma listesi diye fotograf paylaşmışlar. Dün Ankarada sahte broşür dağıtan adamlar. Bunun sahtesini çok rahat yaparlar.
ulaşım bedavaydı lakin miting de kalabalıktı insanlar umutlu ama erdoğan o gördüğünüz mitingi 16 yıldır o meydanlarda yapıyor...
"Ulaşım bedavaydı" diyen çomar, benden niye para aldılar acaba? Muharrem incenin dediği gibi, bari giderken delikanlı olun.
Bu Sözlükteki sekizinci senem. Ettiğim küfür bir elin parmaklarını geçmez ama bu yandaşların ben ta amını koyayım. 280 bin kişi varmış da, insan taşımışlar da... miting alanı dışında cafelerde marketlerde vs o kadar insan vardır inanırım. Bu arada döner ekmek kuyruğuna değil de helalinden kazandığı paralarla kasa kuyruğuna giren insanları gördüm. O miting alanında bir tane Suriyeli Afgan görmedim. Bedava döner ekmek kuyruğu görmedim.

Şunu da söyleyeyim; miting alanına gelip, 1 saat duran insanlardan biriyim ve şunu söyleyeyim geri dönenler ve gelenler hiç bitmiyordu. Toplamda 5 milyon vardır ama o meydanda o kadar insan olduğunu sanmıyorum. Ne olursa olsun tayyip in mülteci kampındakı insan sanısının en az 5 katı vardı.
kalabalığa bakar mısın.

https://twitter.com/gurka.../1010570158094671872?s=09
hayatımda ilk defa bir mitinge gittim.
hayatımda ilk defa 5 milyon insanla inanılmaz şiddetli bir yağmur altında sırılsıklam yüzlerimiz gülerek ellerimizde bayraklarımız marşlar eşliğinde bir mitinge gittim.
hayatımda ilk defa bir tatil günümde bir adamın sevdasına eşlik etmek için sabahın erken saatinde uyandım ve umut ile çocuklarımız , gençlerimiz, geleceğimiz , cumhuriyetimiz , atatürk’ün açtığı aydınlık yolun bekası, doğamız , hayvanlarımız ve yarınlarımız için bir mitinge gittim.
5 milyon oradaydık , dün ankara’da ve izmir’de de ve türkiye’nin her yerinde aydınlık , insanlar umutlu insanlar hep beraberdik.
sonuç hiç önemli değil - biliyoruz zaten yıllardır dönen hileyi hırsızlığı- biz savaşa girmedik biz vatanımızın aydınlık günleri için bugün oradaydık. ve her zaman aydınlık yarınların bekçisi olarak buradayız.
sen bize birlik ve beraberlik için tekrar umut verdin muharrem ince bu ülkede on yıllardır hiç kimse senin kadar kazanmadı.
sonuç ne olursa olsun düne göre artık umutlu bir tc vatandaşıyım.
Cehapelilerin sözüm ona 5 milyon kişinin bulunduğunu iddia ettiği mitingtir.

Gel gör ki seçimde bunlar 3 milyonu bile zor bulmuştur.nereden çıktı bu hayal ürünü 2 milyon seçmen?söyleyeyim.marrem bunların beynini yıkadı ve mitingte 5 milyon kişi olduğuna inandırdı.

Bunlar halen kendilerini çoğunluk sanıyor.o dediğiniz 16 yıl önceydi yavrum.artık burası cumhur ittifakının himayesi altındadır.şimdi kendine yeni rakı al,onu kafana dik ve ağlamaya başla ezik.hadi naş.