bugün
- güzel kızımın ilk regl partisinden10
- acun ılıcalı10
- nervionun vedası9
- avrupa'nın çok sıkıcı olması8
- londra'ya adam dövmeye gitmek11
- suriyeliler türkiye'yi ne zaman terk edecek13
- suriye iç savaşı20
- rey manaj12
- merve taşkın11
- ideal göt seviyesi14
- çaresizlik8
- arkadaşlar kombinim nasıl37
- insan olduğunuz doğrulanıyor13
- beşar esad17
- albay kemal9
- gece kahve içmek8
- 8 aralık 2024 sivasspor galatasaray maçı26
- günahların takımı galatasaray8
- boşanmış kadın hiç evlenmemiş erkek ilişkisi8
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız16
- said nursi neden evlenmedi15
- jose mourinho11
- her sabah ceviz muz bal yemek9
- karınıza range rover alır mısınız14
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı40
- sözlük erkekeleri kahvaltı hazırlayın15
- kadınsızlık14
- muhaliflerin yeni hedefinin ypg olma ihtimali10
- suriye'nin türkiye'nin kontroüne gireceği gerçeği20
- metro ve toplu taşımada kitap okumak16
- türk milletinin suskunluğunun sebebi30
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- iremga21
- okumalık kitap önerisi9
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım9
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler15
- 1 senede ne değişebilir12
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması12
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar14
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası18
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
entry'ler (357)
Karadenizlileri pek zorlamayan beslenme tarzı. Lan bizim evde et pişmiyormuş ki ! Tereyağı da olmasa veganmışız zaten... bir bölgenin mutfağında hiç mi et olmaz.
2.yılın kan değerlerim aşırı iyi cildim çok güzel parlıyor. Kesinlikle daha sağlıklı ve zinde hissediyorum.
ilk defa trabzondayım gözlemlerime göre ufak bir burun rinoplasti ameliyatıyla ülkenin açık ara farkla en güzel kızlarıdırlar. Bembeyaz ten mavi göz sarı saç daha ne ?
Beyaz ten yuvarlak yüz kırmızı yanak.
çevresinde karadenizli bulunan doğuluları üzer. Pul biberi geç karabiber bulunan yemekleri bile yemezler. Bunlara yemek hazırlamak zordur.
Sezen aksu. Zira Kendisi sesi öldü diye sahneleri bıraktı. Ajda pekkan ablası hala sahnelerde ama ?
Yeditepe konserleri adı altında cumhurbaşkanlığı özel canlı konser verdi bugün. Tüm konser yani 2 saat boyunca sesi bile yorulmadan çok güzel şarkılar yorumladı yine süperstar.
Sezen aksu bir röportajında-“intihardan ajda pekkan şarkılarıyla döndüm.” Demiştir. Siz düşünün...
Sezen aksu minik serçedir Ajda pekkan ingiliz atıdır. Duruşuyla bile alır yakar geçer.
Sezen aksu minik serçedir Ajda pekkan ingiliz atıdır. Duruşuyla bile alır yakar geçer.
Çok bilinmeyen gizli kalmoş Bir ajda pekkan şarkısı.
Ömür boyu sevsin beni yeter...
Ömür boyu sevsin beni yeter...
Ülkenin en iyi yorumcusudur. Söz yazıp beste yapma gibi bir iddası yoktur. Sahne ve şov kadınıdır güzel giyinir sahnesi iyidir sesini de güzel kullanır işini en iyi yapar. 60 yıldır sahnelerdedir. Evet 60 yıl vay anas***. Yaşlanmak da istemez sevmez çünkü o hep güzel olmak ister sahnelerde parlamak ister zaten estetiğine laf eden insanlar ajda yaşlansa ona da laf eder. 74 yaşında bu kadar kaliteli ve eğitimli sese sahip olmak sahnede hoplaya zıplaya şarkı söylemek ciddi emektir. Düzenli prova ve eğitim göstergesidir. Dünya çapında ses tekniği olarak örnek gösterilir.
Bu şarkıyı ajda pekkan’dan başka kimse söylemedi. Belki okumuştur o ayrı.
Dile kolay, kimler geldi kimler geçti, haykıracak nefesim kalsa bile, hoşgör sen, inanmam, ve hancı bunlar benden *
içimdeki ok yunusta aşksız yüzmesi tehlikeli ve yasaktır!
Eşcinselliğe dünyada ingiltereden sonra ilk osmanlı da yasal statü verilmiştir. Herşey soyun birliği değil mühim olan gönül birliği kalp kalp kalppp.
Çağırılmadığımdır. Evet çağırılmadım ve bahanesi“ doğum günümde ilgi bende olsun istiyorum.”
Bu adam eşcinsellik günah dedi diye linç edilmiyor. Tüm hastalıklar ve dünyaya gelen tüm belaların sebebi eşcinselliktir dediği açıklama yüzünden linç ediliyor. istanbul anlaşmasına da aykırı bu açıklaması dini değerlerini de sorgulatıyor. Anayasaya aykırı davranışta bulundu. Suçludur. Evet.
Trabzonlular oldu olası alevilerden nefret eder. Bunu herkes bilir. Birkaç gün sonra “Şimdi bu mala oy veren alevlilerin açlık intiharını izliyoruz. “
Lazlar slavlara benzer doğu karadenizliler helenik tiplidir tam olarak neresi benziyor anlamadım ama. Olsun.
Pontus rumcası bilenler ulaşabilir mi ? Pratik yapmaya ihtiyacım var bu aralar.
büyüklü küçüklü tüm siyasetçiler buralardan çıkar. Özellikle trabzon ve rize. Cumhurbaşkanı bakanlar belediye başkanları... geneli zengindir. Aşırı adam kayırırlar bir şirkette bi tane bunlardan varsa 2 haftaya yayla festivali düzenlenir. Ve son olarak anadoluda orta asyadan en uzak dna ya sahip insanlardır çoğu kafkas geri kalan ise pontus rumudur bunu da kabul ederler kendi aralarında lazca rumca hemşince gibi diller konuşurlar. Kültürlerini unutmamaları da iyidir. Ama trabzonlulardan uzak durun mezarınıza imar çıkarırlar şerefsizim.