bugün
- bik bik'in hacker'a yemek yapması18
- 18 ekim 2026 uludağ sözlüğün hacklenmesi19
- kolye142
- cep telefonu20
- ıpkis'in bir işe yaramaması5
- esaretin bedeli5
- nokia18
- asla evlenilmeyecek kızlar5
- son parti3
- 20013
- istersem sozlugu hacklerim5
- uludağ sözlüğün hacklenmesi14
- bik bik'in hacker'a yalakalık yapması11
- samsunspor3
- konya denilince akla gelenler7
- ardahan2
- cimer'e yazılan öğretmen şikayetleri6
- hacker'ın hesabı mı kısıtlaması7
- ismailağa cemaati3
- asla evlenilmeyecek erkekler10
- uludağ sözlüğün hacklenmesi skandalı3
- karpuzcu liboş pandanın gerçek kimliği3
- sözlükte aynı anda iki hesap kullanan tip7
- uludağ sözlük'ü yıkamayacaksınız4
- ismet gürbüz'ün sözlüğü hacklemesi4
- hakta birlik partisi2
- yüksek enflasyon18
- doğu ekspresinde cinayet2
- ismailağa işletti akp korudu mahmut öldü3
- ismet gurbuz'ün tırnakları2
- pazarları çizgi film izlemek için erken uyanmak6
- sen kimsin sorusuna 3 kelimelik cevap ver13
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- pizza bira ikilisi6
- rüzgar12
- uludağ sözlük yönetim politikası3
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı22
- manita yapınca sözlüğü bırakan yazar3
- mahmut ışıldak2
- nerde bu sözlük nerde bu zall nerde bu mod4
- lale14
- anın görüntüsü21
- erlik5
- bal10
- hindistan da kamyonun kalabalığa dalması2
- var olmak için ne yaptınız13
- chatgpt'nin sorunu ne3
- günün sözü6
- yapay zeka teksaslı bir cin kavmidir4
- ilkokul bebesine türbanı savunmak65
yarışın ferrari ve williams arasında geçmesi olasıdır.
raikkonen 'in sıçtığı yarışma olacaktır efendim. niye mi? ilk 2 sektöre babalar gibi gelip son 110 metrede 7. vitesten 2. vitese geçirirken arabasını çok problem yaşıyor.
raikkonen'den ısrarla podyum beklenen yarıştır.
nico rosberg'den atak beklediğim gp.
an itibariyle başlamasına 5 saat 18 dakika kalmış, heyecanla beklenen 2009 sezonunun ikinci yarışıdır.
yağmurun şiddetini bi azaltıp bi arttırmasıyla pilotların bi intermediate bi yoğun yağış lastiğine geçmek zorunda kaldığı yarış. şu anda da güvenlik aracı girdi zaten. button rahatlıkla 1. götürüyor, geri kalanlar ise bir yere çarpmamaya çalışıyorlar o derece.
kırmızı bayrak sallanmış, yarış durdurulmuştur. ek olarak fisichella, kovalainen, buemi, kubica ve vettel yarış dışı kalmıştır.
insanların beklentilerinin ve isteklerinin çok çok ötesindeki bir yoğunlukta yağan yağmurla berbat olan yarış. 10 yıldan fazladır formula 1 izliyorum ama böyle yağmur yağdığını görmedim diyebilirim. Raikkonen start düzlüğüne gelmeye çalışırkan arabasının yarısı resmen su altındaydı.
hiç de duracağa benzemeyen yağışla devam eden, araçların start düzlüğünde bekletildiği yarış. kurallar der ki, yarış devam etmezse, kırmızı bayrakların kalktığı turdan bir önceki turdaki sonuçlar ele alınır. ayrıca bu yarış için puanların yarım verilmesi durumu da var. zira yarışın 3/4 lük kısmı tamamlanmamış.
raikonen in berbat bir takım stratejisiyle; yoğun yağmur lastiklerini, yağıştan 4 tur önce kullanmaya başladığı ve yağışsız havada 20 saniye yavaş turlar atmak zorunda kaldığı, son durumda 14. olduğunu yarış.
2003 brezilya'dan beri izlenmiş olan en ilginç yarışlardan biridir. en son o zaman böylesi bir yağıştan dolayı durdurulmuştu yarış. galip önce raikkonen olmuş daha sonra da fisichella'ya verilmişti birincilik kupası. bu da en az o yarış kadar ilginç oldu. yarışın tamamını izleyememek yarış severler için kötü bir durum olsa da, hafızalardan bir şekilde silinmeyecek bir yarış olması adına da güzel oldu. son anlarda kimi'nin üzerini değiştirip dondurmasını yemesi de soğukkanlılığının sadece pistte olmadığını gösterdi ve güzel bir anlık kare sundu bize. ha bu arada unutmadan:
(bkz: jenson button ın tuhaf hikayesi)
(bkz: jenson button ın tuhaf hikayesi)
bitime 24 kala kırmızı bayrağın çekilmesi akabinde, durmayan yağış sebebiyle iptal edilmiş yarıştır; daha doğrusu yarıda bırakılmış, tamamlanmış sayılmıştır. 5 puan alarak jenson button yine birinci olmuştur.
saat 22.00'de trt3'te tekrarı yayınlanacak yarıştır.
yarış sonrası puan durumu:
1 Jenson Button 15
2 Rubens Barrichello 10
3 Jarno Trulli 8.5
4 Timo Glock 8
5 Nick Heidfeld 4
6 Fernando Alonso 4
7 Nico Rosberg 3.5
8 Sebastien Buemi 2
9 Mark Webber 1.5
10 Lewis Hamilton 1
11 Sebastien Bourdais 1
çook sene sonra buçuklu puanlar, özlemişim...
yarış sonrası puan durumu:
1 Jenson Button 15
2 Rubens Barrichello 10
3 Jarno Trulli 8.5
4 Timo Glock 8
5 Nick Heidfeld 4
6 Fernando Alonso 4
7 Nico Rosberg 3.5
8 Sebastien Buemi 2
9 Mark Webber 1.5
10 Lewis Hamilton 1
11 Sebastien Bourdais 1
çook sene sonra buçuklu puanlar, özlemişim...
ferrari'ye stefano domenicali'nin yerine iş için cv bırakma patlaması başlatacak olan yarış.
ben başvuruyorum, krizin teğet geçip, iş bulamamama sebep olduğu şu günlerde ferrari yarış direktörlüğüne adayım arkadaş, 96'dan bu yana sıkı takip ederim, bunca yarış gördüm, bunca taktiğin mükemmelliği sebebiyle kazanılan yarış gördüm, ross baba'dan da schumi'li zamanlarda çok şey kaptık.
iddia ediyorum bu adamdan çok şey katarım kırmızı'ya. o nasıl bir hamledir abicim pistte damla yağmur yokken hem geçiş lastiği de değil, direkt yoğun yağmur lastiği?
ben başvuruyorum, krizin teğet geçip, iş bulamamama sebep olduğu şu günlerde ferrari yarış direktörlüğüne adayım arkadaş, 96'dan bu yana sıkı takip ederim, bunca yarış gördüm, bunca taktiğin mükemmelliği sebebiyle kazanılan yarış gördüm, ross baba'dan da schumi'li zamanlarda çok şey kaptık.
iddia ediyorum bu adamdan çok şey katarım kırmızı'ya. o nasıl bir hamledir abicim pistte damla yağmur yokken hem geçiş lastiği de değil, direkt yoğun yağmur lastiği?
2/2 yapan button biraderimiz şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalamıştır daha şimdiden. allah bozmasın.
bu raikkonen'in hakkaten bahtsız olduğuna inandığım yarış oldu. adam iyi. adam iyi de, ya arabası kötü oluyor, ya takımı. bu bahtsızlıkla 2007 şampiyonluğu bile mucize, kıymetini bilmemiz lazım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar