bugün

fotoğraf linkine tiklayinca kontor giderdi.
Bir zamanlar 0 facebook vardı, yorumlara " 0 facebooktan girdiğim için resmi göremiyorum, resimde ne var. " diye sorulurdu.
bedava facebook zamanları.
Asıl bilinen adı "0.facebook", bir zamanların kasıp kavuran sitesi. facebook u yeni açmıştım tabi o zamanlar. az mı yemek yerken yorum ve beğeni yaptım o beyaz samsung genoa telefonumla!
edit:bilen bilir sadece yazı vardı 0.facebookda. resim ve videolar görünmüyodu ama bedavaydı işte.
3 4 sene öncelerinde ekmeğini çokça yediğim beleş uygulamadır. Sevgilimle rahat rahat mesajlaşırdık. Üstelik çıkış yaptığın an telefonu isteyen kurcalasın sıkıntı olmuyordu. Ne günlerdi 2 mesaja erir biterdik.
Bir zamanların efsanesi olmuştur bana göre. hatta mobil faceciler x) diye sayfa vardı. kidd vardı demker vardı. az takılmazdım o sıralar.*
Eskiden facebook'a ücretsiz girebildiğimiz web adresiydi. Daha sonradan kaldırıldı.
mobil operatörlerin bugün deli gibi internet paketi satmasının önayağıdır. Yoksa kim derdi ondan önce mobilden facebook'a girelim diye.
interneti bedava getiren sağlayıcı.
teşekkürler makina.
bir zamanların kurtarıcısı olandır. evet.
özlediğim bir sitedir, unutmadık, unutturmayız.
ben tam belki kullanabilirim bunu. ama facebook um yok ki? üye olsam mı acaba şu siteye? derken kaldırıldığını öğrendiğim uygulama. teknolojiyi çok geriden takip ediyorum lan sözlük. *
not: bu entry son derece subjektif bilgi içermektedir. moderatörlere selam ederim!
mesajlaşmanın bedava biçimidir.
ortadan kalktığından beri kimsenin gittiği, gezdiği mekanları bildirmediği feysbuk uygulaması.

hayırdır inşallah! eve kapandınız yastamısınız yavrularım *
gün itibarıyla kullanım dışıdır.
(bkz: genç liseliler rahatsız)
Kullanim disi olan servistir .* *
an itibari ile turkcell aboneleri tarafından kullanım dışı olan servis.

edit: 1 tl'lik kampanya kapsamında girmeye devam edebiliyorsunuz.
hattında tl bulunmayanların başvurduğu iletişim yöntemidir.

+mesaj attım sana neden dönmedin.
-mesajın gelmedi sanırım telefonum mesaj hafızası doldu ondan.
+ben facebooktan attım tl yokta bende.
-nasıl?
ameleliğin bir numaralı simgesidir aslında.
3 operatöründe bedava kullandırttığı sitedir.iyidir hoştur.
1 aralıkta ücretli olacaktır.
ücretsizdir.
eğer bu uygulamayı afişe ederseniz,telefon faturalarından muazzam vergiler toplayan devlet babanın bu durum gücüne gidecek ve belki de facebook'u yasaklamasına neden olacak olan olaydır..

şerefsizim yasaklarlar facebook'u..türkiye yapar abi..buna inanın..
ergen kesimin kurtarıcısıdır.
© copyright 2005 - 2026