bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- uysaljakoben21
- gece yarısı çalan telefon7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- koca2
- reha muhtar25
- aquila bicipite8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir şey söyle16
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- gecenin şarkısı4
entry'ler (41)
Koyun Türk insanından kanırta kanırta aldıkları vergilerin %0.00005 gibi çok cuzi bir miktarı ile sırf göz boyamak, bak bizde ne hizmetler var demek için yapılan ve 30 kbps/sn internet bağlantısı kullanılan dönemdir.
Görüklede konuşlanmış, sadece tavuk ile yapılmış menü kombinasyonları satan porsiyonu bol fiyatı uygun restorant.
muhammed 9 yaşında evlenmemiştir aişe ile, 6 yaşında evlenmiş sonrasında ise 3 yıl bekleyip 9 yaşında cinsel ilişkiye girerek ' sen nasil peygambersin ulan it ! ' denilmesine sebep olacak sübyancılık akımının başlamasına sebep olmuştur. Bak sinirlendim yine.
Final bölümü yayımlanarak bitmiş olan dizi. Bir efsaneydi gerçekten kendisi. Çoğu kişi finali ve 8.sezonu beğenmemiş gördüğüm kadarıyla. Bu sezonda anlatılan aslında bir psikopatın değişmeye çalışmasıydı. ilk kez normal bir insan gibi hayaller kurup aile olarak yaşamak istedi. Bunu gerçekleştirmek içinde bir plan yapıp uygulamaya çalıştı. Fakat ve lakin final bölümünün sonunda bir psikopat olduğunu ve asla normal bir insan gibi yaşayamayacağını tamamen kabullendi. Yani bu herif istese gidemez miydi çocuğunun ve manitasının yanına ? Ama o bunu tercih etmedi çünkü normal bir insan olamayacağını, olmaması gerektiğini anladı. Dark passangerin onu hiç terk etmeyeceğini ve ailesi ile kalırsa yine onları kaybedebileceğini anladı. Finalin son sahnesinde bize attığı o bakış zaten hala öldürmeye devam edeceğini belirtiyordu. Dexter cinayetlerine kaldığı yerden devam edecek sonsuza kadar...
En üst sıradan girmem gereken liste.
40 yıllık beşiktaş taraftarının bugüne kadar başına gelmediği olaylar zincirinin, 1453 kartalları grubunun kurulmasından sonra gelmesinin herşeyi gayet net bir şekilde gözler önüne serdiği olaydır.
onu aldattığınızı anladığı andır. bundan sonra intikam almak için yapacakları şeytanı bile hayran bırakacak kadar geniş hayal gücü ile desteklenir.
gül ki sevgilim adlı şarkı ile tanıdığım kişi. daha sonra çok güzel hareketler adlı televizyon programında gördüm. sempatik ve sevimli biri. ses tonuda iyi sayılır. biraz boyu kısa o kadar.
Peşinde koşmak götünü kaldırmaya yeter...
benim açımdan mümkün olmayacak olan eylemdir. Aslında mantıklı bakıldığında maliyetinin üstüne çok az kar koyup belki sürümden kazanma amacı güdülebilir ama genellikle bu fiyata satılan dönerler, tenha ve sinek avlayan yerlerde oluyor. o yüzden en iyisi uzak durmak.
Bütün bayan akrabaların anlamlı anlamlı bakıp, onları dansa davet etmenizi beklemesi nefret etmeye yeter bile.
Kıskandığım ve sırlarını bizimle paylaşmasını istediğim insan modeli.
Audi A8, scirocco, honda accord veya infiniti fx.
Son yıllarda açık ara Türkiye'de bulunan en iyi takımdır.
Yeteneksiz insanlardan oluşan kadrosuyla tam bir fiyasko olan kurum.
I am worse at what I do best.
Senin sorunun ne biliyor musun dostum ? O lanet kıçının kafandan büyük olması.
Senin sorunun ne biliyor musun dostum ? O lanet kıçının kafandan büyük olması.
severek oynadığım oyun. mafia serisinin ayrı bir çekiciliği vardır kendince. nostaljik bir hava katarak bizi o günlere götürür adeta.
en son babalar duyar adlı diziyi çok severek izlerdim.
league of legends adlı oyunda bir karakter. yetenek gücü taşıyıcısı olarak mid lanede görev yapan bu şampiyon team fightlarda oldukça etkili uzak menzilli yeteneklere sahiptir.
Yeter yalama, döndü yandanverdi, atilla otuzbiroğulları.