bugün
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması9
- lozan antlaşması8
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- anın görüntüsü19
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- ateistlerin cevap veremediği tek soru12
- 13 mayıs boğaziçi olayları15
- diploma iptaline ilişkin tebligat14
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- pkk8
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- aktrolleri engellemek16
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker8
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi8
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması13
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9

entry'ler (191)
http://mentalfloss.com/si...ime-traveling-hipster.jpg
fotoğrafında görüldüğü gibi gerçekliği tartışılır bir olay ama yazılanlara göre fotoğraf shop değil ve müzede sergilenmekte. elimde kamera olan hipster abimizin ismi ve kim olduğu ise bilinmemekte.
fotoğrafında görüldüğü gibi gerçekliği tartışılır bir olay ama yazılanlara göre fotoğraf shop değil ve müzede sergilenmekte. elimde kamera olan hipster abimizin ismi ve kim olduğu ise bilinmemekte.
üniversitede vize ve finallerde milleti kucağa alan derstir.eğer iky de çalışan tanıdığı olan varsa yeşillendirirse sevinirim.
bi gun param olurda havalimaninda duty free acmaya kalkarsam ismini verecegim tükkan.
Selamin aleykum ben bi cumaya gidip geliyorum hemen siz takilin buralarda diyen bebektir.Fetonun yeni nesil askerlerindendir.
HayGay's Bar.
Denildigi gibidir polonyanin bimidir ama cesit acisindan bimin a.koyan marketler zinciridir. Iceride erkek calisan goremezsiniz mature sevenler varsa gidebilir birazda lehceniz varsa goy goy yaparsiniz kasada. Goze guzel gozuken et reyonundan uzak durmanizi tavsiye ederim egerki domuz sevmiyorsaniZ.
Duyduguma gore operator veya sirketlerden alinan cihazlarda sikinti cikabiliyomus. Guncellemeyle birlikte gelen dert.
2 haftada 1.7 cm
4 haftada 5-7 cm
Bi sene kullansak 30 cm iki sene kullansak 60 cm yani uc sene kullanip Guinness Rekorlar kitabina girmek mumkun. Isin eglenceli kismi inanip alan kesim alinlarindan opmek istiyorum.
4 haftada 5-7 cm
Bi sene kullansak 30 cm iki sene kullansak 60 cm yani uc sene kullanip Guinness Rekorlar kitabina girmek mumkun. Isin eglenceli kismi inanip alan kesim alinlarindan opmek istiyorum.
Para yasam standarti icin belcika danimarka norvec. Egitim icin estonya ingiltere. Seks icin romanya tayland abd. teknoloji icin ise gene abd. Kafa dinlemek icin fiji adalari. Dunyadan ne beklediginze bagli. Iskandinavlar ulkede iyi yasamalarina ragmen turkiyeye gelmek istiyolar dusunun.
Anasi sikik te dogru tercumedir sık kullanilirim.
Ingilterede yasadigi tahmin edilen adamdir.
Very paper=cok biberli olmus.
Sup veya howdy yzan ergenin guncellenmemis halidir. Dile hakim olmayla alakasi yok.
Katlamali 101 oynamayla kafa kafaya yarisir.
Ismini her gorusumde kafamda shemales konusunu canlandiran hala izlemedigim ve bu sebepten dolayida izlemeyecegim dizi.
appürlörler çalışmıyo bizim oğlanın bilgisayarda.napcez?
bazı bölgelerde halk otobüsüne binen insanlar şöförün olduğu yerden ileri gitmez herkes orda kilitli kalır şöförün gidin uyarılarıda kulak ardı edilince şöför orta ve arka kapıyı açar duraktaki insanlar için. otobüse bindikten sonra ücret vermeden giden öğrencinin aldığı haz pahabiçilmezdir mutluluğu yüzünden okunur.
bugün g.tüme kaçmış olan paradır hayır diğer ülke pasaportlarından bi farkıda yokki arkadaş neden 535 onu hala anlamış değilim o paraya kapak kısmındaki bayrağı altın varaklı falan yapmaları lazım bence.
gidin flash tv çakma iphone6 firmasından alışveriş yapın teknosadan alışveriş yapmayın. bir müşteri hizmetleri varki sanırsın ev telefonu sürekli meşgul çalarmı arkadaş ararsın hattı düşürürsün bide bunun derdini karşıdaki gerizekalıya anlatmak var. %100 müşteri memnuniyeti yerine %100 müşteri memnuniyetsizliği demek daha doğru olur bence.
63 sıyatla dinleyip cuma namazına koşan cemaatçi gençle ölümüne kapışır.