bugün
- heyt bea7
- kadınlarda beyaz saç modası5
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı6
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri4
- sözlükteki anaerkil düzen9
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası14
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- devlet millet bağının kopması4
- izmir bombası13
- resim yüklenemedi3
- ne kadar yaşlısın6
- iltica36
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi3
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- from gold from dust26
- sandviç dükkanı açmak3
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- kadın kadın kadın kadın2
- memduh bashgan2
- saçını sarıya boyatan esmer kadın4
- nervio'nun erkek olması26
- pastırma yazı4
- yürütmede erdoğan yasamada mhp2
- çalışarak zengin olmak5
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- baş meriç2
- nihavent reyiz5
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- game of thrones taki kerhaneci21
- meriç olmayanların incel veya gay olması2
- tek adam rejimi2
- başmeriç2
- bekir bozdağ7
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- osman arıkan nacar5
- sözlükteki ılık ve samimi aile ortamı2
- özelden muzunu atan yazar14
- bahçeli'nin 2028 seçim ve erdoğan açıklaması3
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu4
- en son ne aldınız2
- arapperest gürcüler4
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- seküler milliyetçiler3
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- türkiye vs azerbaycan4
- ak partilinin okumuşu2
- günün yorumu5
- yazılımcıların flört edememesi4
Ozellikle tavlada, Poker masasinda ve genelde sahip oldugum sey. Sansim donduyse durdurabileni tebrik ederim.
Bende zerresi yok.
Şu saatte ne kadar şansız oldugumu düşünüyorum
Bide şunu da diyicem daha oldugum katta olan bi asansöre denk gelmedim ilahi benden en uzak katta olucak, sanırım bu da yazılı olmayan kurallardan
Şu saatte ne kadar şansız oldugumu düşünüyorum
Bide şunu da diyicem daha oldugum katta olan bi asansöre denk gelmedim ilahi benden en uzak katta olucak, sanırım bu da yazılı olmayan kurallardan
görsel
10 tl. De kara geçmiş.
10 tl. De kara geçmiş.
buz hokeyine iddia basanı da ilk defa görüyorum. sonra da şans...
bu coğrafyaya pek uğramayan hadisedir.
bu coğrafyaya pek uğramayan hadisedir.
Evrenin matematiğidir. Tesadüfler zinciri gibi görünen olaylar sonucunda bazen mutlu sona bazen de mutsuz sona ulaşmaktır. Bilindiği üzere şans her zaman iyi yönde olmaz, kötü yönde de olabilir. (bkz: kaos teorisi)
Siz de pek çok kez talihsizliker yaşayıp, bir başkasının olumlu şansını yaratmaya "bilmeden" yardım etmişsinizdir aslında. Artık sıra size gelmiş ve tüm evren birleşip, gerekli kombinasyonları oluşturup, sizin doğru zamanda doğru yerde olmanızı sağlamıştır. Halk dilinde evrenin matematiğine "şans" adı verilmektedir.
Siz de pek çok kez talihsizliker yaşayıp, bir başkasının olumlu şansını yaratmaya "bilmeden" yardım etmişsinizdir aslında. Artık sıra size gelmiş ve tüm evren birleşip, gerekli kombinasyonları oluşturup, sizin doğru zamanda doğru yerde olmanızı sağlamıştır. Halk dilinde evrenin matematiğine "şans" adı verilmektedir.
Şans; insanın hayatında yer edinen, geç de olsa bir gün mutlaka ortaya çıkan sürprizlerdir. Siz başka yerlerde ararken onu, o hiç ummadığınız yerlerden çıkıp gelir. Şans bende ne gezer derken bir de bakmışsınız minik bir çam fidanı gibi gönlünüzde filizlenmiş, o minik fidan kocaman olup büyük bir yer kaplamış yüreğinizde. Hayatınızdaki en büyük şansınız oluvermiş, günden güne ormanlar kurmuş gün doğumuna bakan tepelerde...
Var mı yok mu bilinmez.
Bugüne kadar birçok çekilişe katıldım, hiçbirinden bana bir şey çıkmadı. Şans mans yok bende.
bazen doğru zamanda ve doğru yerde olduğunda tadından yenmeyen kavramdır. ama pek nadir uğrar bana ama sağlam uğrar.
bende zerre kadar olmayan melet.
(img:#1652349)
Bazen sadece olmayandır.
Bazen sadece olmayandır.
Hoca listeden birini seçecekse o benimdir her zaman. Çekilişlerde hediye kazananda. Enleri yaşıyorum adeta.
denk gelme, oldurma .
sana bağlı olmayan etkenlerin senin lehine bir araya gelme hadisesidir. şansın seni bulması için bu ihtimali yaratmalısın. bilet almadan piyangonun sana çıkmayacağı gibi.
bende olsa ortalığı dağıtacağım bir nimet.
Kendi başarısızlıklarımızı veya diğerlerinin başarılarını tanımlayabildiği ölçüyle orantılı bir batıldır.
Çok şerefsiz bir şey.
Mesela psikoloji dersinde yetiştirme yurtlarından çıkan insanların şizofren olma oranlarının sebebini öğretmenlerini buna bağlar : bazı insanlar şanssızdır.
Sadece şanssız.
Mesela psikoloji dersinde yetiştirme yurtlarından çıkan insanların şizofren olma oranlarının sebebini öğretmenlerini buna bağlar : bazı insanlar şanssızdır.
Sadece şanssız.
Adamı rezil de ediyor,vezirde.
bir gün bize de bakar belki diye beklersin. öylece.
Çok kişide olmayan.
zamanında platonik olduğum hanfendiyle görüştüm az önce. sevgilisiyle yaşıyormuş bir kaç aydır. ve şu an belinden sarılmış uyuyorlarmış.
laaaan laaaaaaan laaaaaaaaaan.
(bkz: bele vaziyetin içine soxum)
laaaan laaaaaaan laaaaaaaaaan.
(bkz: bele vaziyetin içine soxum)
bende olmayan şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar