bugün

sevdiği entry'ler

sokaklarda gezen kadın istemiyoruz

bu nasıl başlık lan tavuk mu bunlar?

judas

Kanki entry girebilirsin. Ben hallettim o işi.

ali hamaney

Allah'ın rahmeti ve inayeti üzerine olsun.(kusura bakmayın içime mezhepsizlik kaçtı.)

7 mart 2026 beşiktaş galatasaray maçı

Ay hadi inşallah. Ama öncesinde Alanya da bir çelme taksa süper olur.

7 mart 2026 beşiktaş galatasaray maçı

Size çok güzel laflar hazırladık. içinizden geçeceğiz...

chp'yi 3 kelime ile anlat

sahte atatürk temsilcisi.

chp'yi 3 kelime ile anlat

susuzluk, kıtlık, çöp.

zemzem takımı

Umreden gelen mi var judas bey?

Allah kabul etsin.

yorgancı

metrekare olarak küçük bir işyerinde, yere oturur pozisyonda, elinde bir yorgan, devamlı o yorganı işler halde gördüğümüz zanaatkar. bir kenarda dizilmiş saten kumaşlar, o kumaştan yapılmış ve duvara tablo gibi asılmış tertemiz bir yorgan, eğer yorgan diken zanaatkar ileri yaşlardaysa yanında eşlikçisi küçük cızırdayan bir radyo vardır ve o radyodan alaturka müzik nağmesi yükselir. öylesine sıcak, öylesine ruha dokunan bir mekandır.

yazarların aylık kazançları

20 bin kira gelirim var, 25 bin de iş yerinden kazanıyorum. Aylık 45 bin TL.

Evet, fakirim ama hiç olmazsa stüdyo DAiREM bana ait ve kira ödemiyorum. Tek kişiyim.

marksist söylemde kadının yeri

üstadın ''hücum ve polemik''adlı eserinde geçen şu ibareler bu zihniyete ayna tutmaktadır.
vesika niteliğinde şurada dursun;
''kadın bunların gözünde, istediği zamanda, istediği mekânda, istediği vaziyette, istediği adamla beraber fizyolojik kusma ve kusturma ihtiyacını tatmin etmesi gereken, şofben tarzında bir âlet...

Çocuk, bunların gözünde, paçavracı çingenelerin çaput toplaması gibi, her düşürüldüğü ve koyuverildiği yerde hükümet eliyle toplatılıp, asrı insan silolarında yanyana ve üst üste istif edilecek; sonra her nevi ruh ukdesini çürük dişler gibi yerinden sökücü bir programa göre yetiştirilecek bir rakam ve kemiyet unsuru..''

judas

çapulcu çıldırtan kaliteli bir yazardır.

çükü kesilip ağzına sokulacak yazar

Kesin bir sözlük kızından bahsediyor bu.
Çükleri var onlar da zaten.. Ahshdh

zahide yetiş le sence

seyircisi ooo yeee gibi efsane tepkiler veriyor. sanki tv programı değilde mahalle maçındasın amk.

https://www.instagram.com/reel/DRMVd-9jPyO/
© copyright 2005 - 2026