bugün

sevdiği entry'ler

barda tuvalete giderken ayık taklidi yapmak

Benim Bu dalda 7 tane oscarım var.

etkileyici seks tonuna sahip erkekler

sırılsıklam ederler.

sokaklarda köçek istemiyoruz

ne o öyle davul zurnayla saygısızca kulaklarımızı patlatırken bir de giyiyorlar kadın elbiselerini, ellerde zil!!! sokaklarda başıboş köçek istemiyoruz...

yılan tarafından ısırılsanız ne yapardınız

He ısırıldın. Bir de yılanı yakaladın. Vay kankama bakın be. Tarzan mk. Kızlar aha size erkek adayı.

Evet

ups boobs ile burun buruna gelmek

upps un boyu 160-165 olsa, demek ki seninde boyun 160-165 falandir. Ulan upps sana erkek diye bakar mi amk 1.65 boyla? Daha dogrusu 160-165 lik birine hangi kadin erkek gozuyle bakar?

mersin den tokat a kavga için gidip ölmek

Bu ülkeyi hala terk etmeyenler son uyarı.
Bu tarz olaylar ancak ilkel klanlarda olur. Kemalistlerin iddialarının aksine kemalist devrimler bu ülkeye bir şey katmamış , aksine osmanlı zamanından dahi geriye götürmüştür. Bu Halkın yöneticisini seçiyor olması işi daha vahim bir yere getirmiştir.

bağcılar da imamın okla vurulması

diğer 5 ok nerede araştırılsın...

kilolu kızların çok alıngan olması

tlc'de seyrediyorum, hemen alınıyorlar...

judas ın vedası

"judas abi gitme. bu sözlüğün üçüncü nesil yazarısın" dedirten başlık.

judas ın vedası

Olursa herkese benden çay.

judas ın vedası

Judas ancak ölünce gider.yoksa???

antalya da 1200 liraya nar suyu satan büfe

az daha Antalya'ya gidiyordum, kaldırmış bekliyormuş şerefsiz. ucuz kurtulduk...

Antalya'da bir büfe işletmecisi nar suyu için 1200 TL alınca turist şikayetçi oldu. Bölgeye gelen polisler alınan fazla paranın turist kadına iade edilmesini sağladı.

https://x.com/aykiricomtr...oJTmNuwI1flBSvGg&s=19

magicanetva yı bağırta bağırta pompalamak

güzel götlü bu civeleği tüm sözlük toplanıp pompalayalım diyorum arkadaşlar. böyle göt her zaman dünyaya gelmez.

kendini güzel sanan kız

Elin Osmaniye bahçeli Düziçili esmer kızı yüzüne iki allık sürmüş, beyaz tenli oldum sanıyor.
Bir de bana diyor ki üniversitede kendisini Rus sanmışlar.

Bacım senin kolunun tüyü benden fazla aq.
Allıklı halin benden esmer.

Seni kim ne slavı sansın?
Komik.

Adanalı, Osmaniyeli beyaz tenli kumral kızlara selam olsun.
Canlarım.

bir seçim masalı togg

Acil süratle tx10 modelinin ve yeni gelecek olan sedan t10f modelinin benzinli hazır lpg kurulumlu varyantlarını çıkarması gereken markadır, insanların %99 'un apartman binalarında oturduğu bir pazarda elektrikli otomobil üretmek fikri her ne kadar vizyoner bir görüş olsada realite pazar bunun tam tersini gösterdi, inanıyorumki togg eğer içten yanmalı atmosferik bir motor ile piyasaya sunulsaydı şuan siparişleri yetiştiremiyor olurdu, bunu ilk önce inan kıraç gördü ve doğru bir karar vererek projeden çekildi, togg eğer varlığını devam ettirmek istiyorsa hiç tasarım değişikliğine girmeden modellerini yeniden atmosferik motorlu araçlara devşirmek zorunda olan bir marka haline gelmiştir.

bugün hangi kadın yazara ne diksem

sakın vatan millet hayrına 1 ağaç dikme aman...

anca karıya kıza yıldırım mayruk tribinde elbise dik.