bugün
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz25
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi8
- 1968 türkiyesi ve demirel9
- beklenen büyük istanbul depremi27
- istisna özellikleriniz13
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı18
- sözlük yazarlarının maaşı14
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- ponçik yazarlar listesi10
- lamartin8
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar29
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız13
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç32
- kadınların poposuna neden bakılır22
- gay biri cennete gidebilir mi8
- anın görüntüsü13
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi12
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri19
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı17
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
- bir yazarla buluşmak için 2 5 saat yol gitmek9
- istanbulda ayı yağı satmaya gelmek16
- türkiye'nin en kötü şarkıları14
- giresun'dan adana'ya gidip kız kaçırmak12
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak15
- sik beni tonu14
- balıkçı klitoris11

entry'ler (67)
Bu sabah uyandigimda beynimde calan sarki. Ruya da gorduk zaten eski acilardan dolu sahneler. Onun neden gittigini anlayamadigim surece boyle devam edecek belli ki. Hicbir zaman gidip ne oldu demeyecegim tabii...
I miss you.
I miss you.
Her günümün bir şarkısı olur. Sadece o sarkidaki o melodi ben tatmin eder bazen. "benden gecti ask" da oyle bir sarki bugun. Hele "gocmen kuslar gibi bir vakitlikti" dediginde gecmisten kalma bir seyleri hatirlatiyor. Sadece bir sure elinizde olan bir sans, cok kisa ama unutulmaz. Paylasilan sey cok yogundur ama... Neden bahsediyorum ki ben. Acin "Before Sunrise"i izleyin ama kavusamadiklarini dusunun. Acin "Seninle Bir Dakika"yi dinleyin. Ne bileyim... Evet, butun iliskilerim bu sekildeydi, yagmur damlalarini yakalamaya calisirdim. Benden Gecti Ask da bunu anlatiyor iste. Gocmem kuslari, opusen geyikleri, bitmesi istenmeyen geceyi.
Sozlukteki trollerden, got meme muhabbetlerinden baymis, bu yuzden de sadece icinden geldiginde yazan yazar karmasi.
Aşk acısı çekiyordur. Net.
En entelinden en barzosuna aşk acısı cektigi donemde Sezen Aksu dinlemeyeni gormedim. Hatta bir guzel basa sararlar sarkilari oyle dinlerler. Her sarkisi olmasa da illa ki biri cok pis dokunur. O sarki da ister istemez Sezen Aksu'yu sevdirir. Tabii sanatci olan Sezen Aksu'yu... Siyasi tarafini sevmek zor cunku.
En entelinden en barzosuna aşk acısı cektigi donemde Sezen Aksu dinlemeyeni gormedim. Hatta bir guzel basa sararlar sarkilari oyle dinlerler. Her sarkisi olmasa da illa ki biri cok pis dokunur. O sarki da ister istemez Sezen Aksu'yu sevdirir. Tabii sanatci olan Sezen Aksu'yu... Siyasi tarafini sevmek zor cunku.
Harika bir auraya sahip Him şarkısı.
Büyük ihtimal Ville'nin sesinden dolayi oluyor. Kafamda canlanan ortam loş bir ışık, tütsülü hava, hava şili biberli bitter cikolata kokuyor. Bir cingene gobegi acik bir kiyafetle...
Ya bir dakika sarkinin klibi boyle miydi yoksa? Bu yuzden mi boyle hatirliyorum... Neyse ya. Bitter tadi geliyor damagima bu sarkiyi dinlerken.
Büyük ihtimal Ville'nin sesinden dolayi oluyor. Kafamda canlanan ortam loş bir ışık, tütsülü hava, hava şili biberli bitter cikolata kokuyor. Bir cingene gobegi acik bir kiyafetle...
Ya bir dakika sarkinin klibi boyle miydi yoksa? Bu yuzden mi boyle hatirliyorum... Neyse ya. Bitter tadi geliyor damagima bu sarkiyi dinlerken.
Çok acımasızdı.
Hissettiklerimi nasıl yazabilirim ki?
Anlatmak istiyorum. Beni birileri haklı görsün diye değil. Bunu defterime de yazabilirdim aslında.
Aşk bu aslında. Bu kadar. Sadece bir alev. Sadece bir rüzgar. Elinde tutamazsın onu. Asla. Gitmesin diye öpersin. Gitmesin diye içersin onu. Evet, ilk gördüğün anda eminsindir aslında. Ben bu gece bu adama aşık olacağım. Bu adam gel derse, geleceğim. Ve her şey sona erdiğinde... Öylece evime döneceğim.
istersek sözler verelim. Güzel yarınlar hakkında şarkılar söyleyelim. Elimizde sadece o akşam ve o ateş vardı.
-Aşk dediğim şey, sonsuzluk diye kendimi kandırdığım şey. Tamamıyla buydu işte. Kitaplar ve o mutlu sonlu filmler bizi sadece kandırdılar.-
Artık kimse kimseyi sevmiyor.
Belki de hiçbir zaman kimse kimseyi sevmedi.
Bir de her kimsen bu gece şunu dinler misin?
Al Green - How can you mend a broken heart
Hissettiklerimi nasıl yazabilirim ki?
Anlatmak istiyorum. Beni birileri haklı görsün diye değil. Bunu defterime de yazabilirdim aslında.
Aşk bu aslında. Bu kadar. Sadece bir alev. Sadece bir rüzgar. Elinde tutamazsın onu. Asla. Gitmesin diye öpersin. Gitmesin diye içersin onu. Evet, ilk gördüğün anda eminsindir aslında. Ben bu gece bu adama aşık olacağım. Bu adam gel derse, geleceğim. Ve her şey sona erdiğinde... Öylece evime döneceğim.
istersek sözler verelim. Güzel yarınlar hakkında şarkılar söyleyelim. Elimizde sadece o akşam ve o ateş vardı.
-Aşk dediğim şey, sonsuzluk diye kendimi kandırdığım şey. Tamamıyla buydu işte. Kitaplar ve o mutlu sonlu filmler bizi sadece kandırdılar.-
Artık kimse kimseyi sevmiyor.
Belki de hiçbir zaman kimse kimseyi sevmedi.
Bir de her kimsen bu gece şunu dinler misin?
Al Green - How can you mend a broken heart
Beklenmeyenin başa gelmesidir. Yaşattığı şaşkınlık, uzun süre anlamsızlık yaratabilir hayatınızda.
Artık içimden dua etmek gelmiyor.
Geçecek.
Artık içimden dua etmek gelmiyor.
Geçecek.
-kafam güzel, her şey güzel diye cevap verilesidir.
Beni tekrar sevsen. Cidden senden fazlasina ihtiyacim yok. Bu kadar mi anlamsizim. Bu kadar mi cekilmez her seyim? Eve geliyorum bogazima kadar sen varsin. Oyle hircinlasiyorum ki cevreme karsi hepsi birer birer terk ediyor beni. Kimse sevmiyor mu beni? Hayir hayir, ailem seviyor.
Sana ailem derdim. Seni aile yapardim. Ailem olsaydin.
Sana ailem derdim. Seni aile yapardim. Ailem olsaydin.
Bir kere olsun boynuna sarılıp ağlayabildigim adamdır. Nejat abidir. Ama... Ruyamda.
Uyandigimda benim icin gercekten abi oldu hic tanimadigim bu adam. O kadar sicak sarildim, o kadar guzel agladim ki o omuzlarda. Uyanmak istemedim. Simdi basina gelenler benim icin sanki daha uzucu. Keske Nejat abim burada olsaydi...
Uyandigimda benim icin gercekten abi oldu hic tanimadigim bu adam. O kadar sicak sarildim, o kadar guzel agladim ki o omuzlarda. Uyanmak istemedim. Simdi basina gelenler benim icin sanki daha uzucu. Keske Nejat abim burada olsaydi...
Mantik hatalari surusune bereket olsa da cok hos bir muhabbetin sonucu aklima kazindi bu dizi. Kelimesi kelimesine hatirlamam olanaksiz fakat soyle bir seydi.
F= biz surada otururken ne soz vermistik Carlos?
C= ne bileyim olm, ben sozlerimi hic tutmam ki zaten
f= hayal kurmayacagiz demistik
c= bak tutmamisim iste, ben kuruyorum cunku. Kuruyorum ama sonunu guzel bitirmiyorum
F= niye
C= cunku kurmasi guzel be olm
F= biz surada otururken ne soz vermistik Carlos?
C= ne bileyim olm, ben sozlerimi hic tutmam ki zaten
f= hayal kurmayacagiz demistik
c= bak tutmamisim iste, ben kuruyorum cunku. Kuruyorum ama sonunu guzel bitirmiyorum
F= niye
C= cunku kurmasi guzel be olm
Şarkılarını dinlemek istedigim müzisyen yazarlarca begenilmemis bir parcadir. Hak vermek lazim tabii, onlar bu iste daha iyiler en yakin zamandan kendilerini kanıtlasınlar canım!
Öptüm
Öptüm
Messi. Kız haliymisim oyle diyola.
Şu anda Dream Tv'yi açarsanız o beyaz sincap suratını görebileceginiz ince müzisyen. Ayrica yeni album de cikardi Lazaretto... Bana bagirma istegi veren bi isim. Açın izleyin bıdıklar.
Editleyecem iste: Lazaretto 3 saatlik kayıt süresiyle dünyanın en hızlı kaydı ünvanını almış.
Editleyecem iste: Lazaretto 3 saatlik kayıt süresiyle dünyanın en hızlı kaydı ünvanını almış.
Bir kadını ağlatmanın "en" kolay yolu yoktur. Yeter ki kadın size değer versin; sizi önemsesin. O zaman onu üzmek için her yol en kolaydır. Ama canınızı sıkmayın kolay üzülürüz ama bu yolda gördüğümüz ölü kediye ağlamaya benzer. Oysa sizin hüzünlerinizin daha derinden daha sert olduğunu biliyoruz. Ve o hüznü size nasıl yaşatırız fufuuuff işte onu çok iyi biliyoruz.
Bir yokusun sonunda guzel bir arabanin icindeyim. Fakat ne oluyorsa oluyor ben daha cantamin on gozunden anahtari cikarmaya varmadan gerisingeri yokustan asagi gitmeye basliyorum. Durduramiyorum arabayiii. El frenini cekmekse uyaninca aklima geldi. Ha simdi birini ezicem, simdi arkadan duvara tosluycam derken hizla cantamdan anahtari cikarmayi basarip arabayi calistiriyorum ve tabii ki aninda fren yapiyorum. Ohh... Fakat sonra Allahin Bagcilar'i ya da Pendik'i gibi uzak bir yerde oldugumu fark ediyorum. Ve o andan sonra tek derdim eve donmek oluyor ama ne fayda. Boyle bir ruya iste.
Eskiden rahatsiz eden fakat zaman gectikce degeri bilinen yorumlardir. Gerekirse capslock'u acip buyuk harflerle cevap vermek suretiyle akrabalarimin gonlunu hos tutmayi bir vazife bilirim.
Yalniz ne uzun bi cumlu oldu o.
Yalniz ne uzun bi cumlu oldu o.
Bir küfürdür.
Gecenin bir yarisi uyumayan sozluk yazarlarima nacizane trollugum olacaktir bu kufuru hatirlatmak.
Ahh 'sie go" unutuldun sandin degil mi?
"sie go" neydi. "sie go" emekti. "sie go" liseye geciste yasadigimiz zorluklardi. "sie go" seni seviyorum diyememekti. "sie go" arka sirada m... Cirkinlesme.
Gecenin bir yarisi uyumayan sozluk yazarlarima nacizane trollugum olacaktir bu kufuru hatirlatmak.
Ahh 'sie go" unutuldun sandin degil mi?
"sie go" neydi. "sie go" emekti. "sie go" liseye geciste yasadigimiz zorluklardi. "sie go" seni seviyorum diyememekti. "sie go" arka sirada m... Cirkinlesme.
Felsefe olarak kabul etmedigim onermedir. Trolller de sevdaya dahil.