bugün
I
islak guru12 yıl önce
türk lirası olarak da çalmamış orospu çocuğu
güldüren tepki. (bkz:yaran başlıklar)
I
islak guru12 yıl önce
adam izindeyiz
liberal sloganı.
I
islak guru12 yıl önce
lanet olası federaller
mahali polisin çok uğraştığı davayı en heycanlı yerinde devralan federal polislerdir. tabi amerikan film ve dizilerinde, onlardan büyük national security var, o ayrı tabi.
I
islak guru12 yıl önce
bu bir darbe girişimidir
chp li oral çalışlar'ın sözleri. http://www.haber7.com/guncel/haber/1109657-oral-calislar-bu-bir-darbe-girisimidir
I
islak guru12 yıl önce
ak gençlik
başbakanım, başbakanım diye ortada gezinmekten başka işleri yoktur. bütün göründükleri yerlerde başbakan sloganları ve pankartları ile dolaşır dururlar. sorsan hepsi bilinçli, çağa ayak uydurmuş bilim ve kültür peşinde koşan gençler ama, başbakanım … devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
40 akp linin seks kaseti var iddiası
AKP nin yandaşı abdurrahman dilipak adlı akit yazarının iddiasıdır. Boş bir iddia olduğunu sanmıyorum zaten. http://sozcu.com.tr/2013/gunun-icinden/40-akplinin-seks-kaseti-var-426837/ bu istifa eden bakanların yanına birkaç bakan daha ekleyin bunla… devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
rte nin vatan haini ilan edildiği gün
işte biz o gün onun "kellesini" alsınlar diye dua edeceğiz. edit: koca kafa başbakanın kellesini yiyecek değiliz. yedirmeyiz zaten. şehide kelle diyen bizim için ne barıştan, ne demokrasiden ne insanlıktan anlar.. komple kelle olsa bir gram beyine d… devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
efsane breaking bad replikleri
"im not in danger skyler, i am the danger!" -walter white.
I
islak guru12 yıl önce
occupy duyar çocuğun duymaz
`Cem Yağcıoğlu` yazısı. (img:#514710) Bu hükûmete karşı olan her türlü eylemi desteklerim.. elde.. Gezi Parkı olaylarını da destekledim.. koyduğum şerhler ve desteğim yazılarımla bakî.. ODTÜ olaylarına sadece şerhimi koyuyorum!.. `Bu olayları hü… devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
o eli bi indir
(bkz:bi kere o eli indir)
I
islak guru12 yıl önce
mandalinanın ortasına parmak sokmak
sokulan parmaksa sıkıntı yoktur.
I
islak guru12 yıl önce
çare heisenberg
son çare olarak görülebilir. (img:#499363)
I
islak guru12 yıl önce
yazarların 100 sene sonraki halleri
büyük ihtimalle toprak altında olacaklardır.
I
islak guru12 yıl önce
milli takımımız gruptan nasıl çıkar
Fatih Terim yönetiminde ilk maçına çıkan Türkiye, deplasmanda Romanya'yı 2-0 yenerek 2014 Dünya Kupası'na katılma şansını oldukça yükseltti. Türkiye'nin kalan maçları şu şekilde: Estonya - Türkiye Türkiye - Hollanda Gruptan nasıl çıkarız? Türkiy… devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
10 eylül 2013 uludağ sözlük direniş kararı
`irtibat için posta merkezi kullanılabilir.` sağduyulu insanlardan oluşan, hükümete şiddet ile değil, zekası ile tepki verecek gençlerden oluşacak örgüttür. görev tanımı; duvarlara slogan yazmak, slogan atmak ve ihtiyaç duyulan gıda, sağlık materyall… devamını gör
I
islak guru12 yıl önce
çapulcuların gerçek yüzlerinin ortaya çıkması
gezi parkı eylemlerinde ''biz darbe yapmaya çalışmıyoruz herkese özgürlük istiyoruz.'' derken son odtü taciziyle asıl yüzlerini ortaya çıkarmış durum demekki m.ali alabora haklıymış mesele ağaç meselesi değil.
I
islak guru12 yıl önce
saadet ışıl aksoy
`senden başka` dizisinin başrol oyuncusu. ayrıca `hande subaşı`'na çok çok çok benzemektedir.
I
islak guru12 yıl önce
joy division
sadece 3 albüme imza atmalarına rağmen post punkta çığır açmış,kültleşmiş 1980 yılında vokal ian curtis'in intiharı sebebiyle,new order olarak müziğe devam etmeye karar vermiş grup.
I
islak guru12 yıl önce
joy division tişörtü ile yapılabilecekler
bilumum organizasyona gidilebilir, konserler, festivaller, kiraz festivalleri dahil tüm kolektif ortamlarda giyilebilir.
I
islak guru12 yıl önce
joy division tişörtü
dünyanın en karizmatik tişörtlerinde top 5 listesine girebilir.
I
islak guru12 yıl önce
joy division tişörtü ile yapılmaması gerekenler
aşırı derecede terlemek. ter izinin koltuk altlarından taşması ve sırt kısmının ter tuzundan lekelenmesi tahammül edilemez bir hatadır.
I
islak guru12 yıl önce
joy division tişörtü ile yapılmaması gerekenler
aşırı derecede terlemek. ter izinin koltuk altlarından taşması ve sırt kısmının ter tuzundan lekelenmesi tahammül edilemez bir hatadır.
I
islak guru12 yıl önce
joy division
sadece 3 albüme imza atmalarına rağmen post punkta çığır açmış,kültleşmiş 1980 yılında vokal ian curtis'in intiharı sebebiyle,new order olarak müziğe devam etmeye karar vermiş grup.
© copyright 2005 - 2026