bugün

sevdiği entry'ler

toplu yerlerde duş almadım bölümü oluşturulması

Mesela duş almayanlar metroda aynı vagonda gitsinler.

balığın çok gereksiz bir yiyecek olması

Akşam yemeğinde balık yedim. Ve canım şuan balık üstüne karışık tost istedi iyi mi.
Midesizim ben ya.

Ayrıca balık en sevdiğim et grubu üyesi ya.
Ama hamsi nefret. O ayrı.

balığın çok gereksiz bir yiyecek olması

Maalesef ya.
Şimdi siyah giyen abi balıkları sıralayacak ama kusura bakmasın.
iyi yapılmış bir Karışık tost hepsinden güzel.

türk ile kürdü durduk yere birbirine kırdırmak

durduk yere dediği de 40.000 şehit.

6 temmuz 2025 5 askerimizin şehadeti

--spoiler--
40 yıldır gaz denk gelmez bu ara gelebilir.
--spoiler--

pkk açılımına zarar gelmesin diye mi acaba ? sansür mü var bilemedim.

bimdeki daphne muzlu puding kıtlığı

bilmem hiç dikkat ettiniz mi. daphne muzlu puding kolisinden sadece 12 kutu 100 gram muzlu çıkıyor. geri kalan hepsi çikolatalı oluyor. bende bunu kovalıyorum. denk geldiğim an o son on iki kutuyu almam lazım çünkü hemen bitiyor.

yarın küresel ıkınmayı kaybetme ihtimalimiz

Heh olursa, anacığıma kavuşurum. Bir şey olmaz yani. Yetkililiğimi vampirov devr alsın. Snsnsksk.

Evet

türkiyede takma sik kullanma kültürü olmaması

Sik beyinliler kullanacagindan,öyle bir kültür yoktur. ileriyi gören ülkeyiz sonuçta.

Evet

yazarların ilk iş deneyimleri

Yaş 13

Oto sanayiide (renault özel servisi) çıraklık.

Az karbüratör ayarlamadım. O vidayı sıkarken ki hassas noktayı iyi bilirim. Çok sıkarsan rölanti yüksek olur az sıkarsan Stop eder olmaz.

En uyuz olduğum araba renault megane 2 idi ki o zaman satışı yeni bitmiş yerine fluence çıkmıştı. Megane 2 denen arabanın ön far ampulünü değiştirmek çin işkencesinden farksızdı. Ön tekeri sökmek gerekirdi. Sökmeden yapanlar da vardı ama ellerin ufak olması lazım çünkü çalışma alanı daracık. Benim gibi büyük eller illa ki o ön lastiği sökecekti.

nervio'ya bir şiir yaz

inanmıştım… güvenmiştim..

sözlük yazarlarının lise hayatı

Lise Arkadaşlarımı özlüyorum ya…

biri benim ortaokuldan beri arkadaşımdı, şansımıza lisede de aynı sınıfa düştük ama Ondan başka kimseyle arkadaş olmamı istemezdi, çok kıskançtı. O küsecek diye başkalarıyla sosyalleşemiyordum bile hdjd. Hatta bi keresinde onunla küstük diye zona oldum ben… ygs’ye lys’ye bu kadar stres olmamışımdır hayatımda djdj. Neyse çok sonraları bu huyundan vazgeçti. Evlendi, çocuğu oldu, bir daha görüşemedik…

Selçuk vardı, öyle lafta değil cidden kardeşim gibiydi… Selçuk’la kablolu kulaklığımızı paylaşır, Esat kabaklı bile dinlerdik beraber cjdj. Onunla da liseden sonra hiç görüşmedik…

Benim Lise Arkadaşlarımın çoğu üniversiteyi şehir dışında okudu… hepsi gitti, ben Ankara’da kaldım işte o zaman çok üzülmüştüm… ve şu an görüştüğüm tek bir arkadaşım kaldı işte, o iyi ki var… onu da başka zaman anlatırım. Burayı günlüğe çevirdim iyice. Hoççağalın gidiyom ben.

zafer partisi

ak trollere ateş düşmüş.

görsel
© copyright 2005 - 2026