bugün
- 30 ağustos zafer bayramı16
- türklerin türkiye de asimile olması6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı6
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- tai lung44
- mustafa kemal atatürk7
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- 0 0 713
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- nervio hamferdi8
- zihin kontrolü2
- beklenti2
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- şarap2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- rafael leao33
- cem yılmaz7
- ekt2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- tarihsizlik3
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- aleksey batrakov11
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- tom holland5
- amerika birleşik devletleri2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- menzil cemaati ne üretiyor9
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- muhabbeti sarmayan kız3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- fenerbahçe24
- galatasaray korkusu2
- cumhur ittifakı2
- murat ağırel3
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- futbol10
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- arkadaşlar hesabı silicem14
sevdiği entry'ler
bunlarla oynanacak maçı iple çekiyorum. o lacoste tişörtleriniz uygun tarafınıza sokulacak.
Mesela duş almayanlar metroda aynı vagonda gitsinler.
Akşam yemeğinde balık yedim. Ve canım şuan balık üstüne karışık tost istedi iyi mi.
Midesizim ben ya.
Ayrıca balık en sevdiğim et grubu üyesi ya.
Ama hamsi nefret. O ayrı.
Midesizim ben ya.
Ayrıca balık en sevdiğim et grubu üyesi ya.
Ama hamsi nefret. O ayrı.
Maalesef ya.
Şimdi siyah giyen abi balıkları sıralayacak ama kusura bakmasın.
iyi yapılmış bir Karışık tost hepsinden güzel.
Şimdi siyah giyen abi balıkları sıralayacak ama kusura bakmasın.
iyi yapılmış bir Karışık tost hepsinden güzel.
durduk yere dediği de 40.000 şehit.
bilmem hiç dikkat ettiniz mi. daphne muzlu puding kolisinden sadece 12 kutu 100 gram muzlu çıkıyor. geri kalan hepsi çikolatalı oluyor. bende bunu kovalıyorum. denk geldiğim an o son on iki kutuyu almam lazım çünkü hemen bitiyor.
Heh olursa, anacığıma kavuşurum. Bir şey olmaz yani. Yetkililiğimi vampirov devr alsın. Snsnsksk.
Evet
Evet
Sik beyinliler kullanacagindan,öyle bir kültür yoktur. ileriyi gören ülkeyiz sonuçta.
Evet
Evet
Yaş 13
Oto sanayiide (renault özel servisi) çıraklık.
Az karbüratör ayarlamadım. O vidayı sıkarken ki hassas noktayı iyi bilirim. Çok sıkarsan rölanti yüksek olur az sıkarsan Stop eder olmaz.
En uyuz olduğum araba renault megane 2 idi ki o zaman satışı yeni bitmiş yerine fluence çıkmıştı. Megane 2 denen arabanın ön far ampulünü değiştirmek çin işkencesinden farksızdı. Ön tekeri sökmek gerekirdi. Sökmeden yapanlar da vardı ama ellerin ufak olması lazım çünkü çalışma alanı daracık. Benim gibi büyük eller illa ki o ön lastiği sökecekti.
Oto sanayiide (renault özel servisi) çıraklık.
Az karbüratör ayarlamadım. O vidayı sıkarken ki hassas noktayı iyi bilirim. Çok sıkarsan rölanti yüksek olur az sıkarsan Stop eder olmaz.
En uyuz olduğum araba renault megane 2 idi ki o zaman satışı yeni bitmiş yerine fluence çıkmıştı. Megane 2 denen arabanın ön far ampulünü değiştirmek çin işkencesinden farksızdı. Ön tekeri sökmek gerekirdi. Sökmeden yapanlar da vardı ama ellerin ufak olması lazım çünkü çalışma alanı daracık. Benim gibi büyük eller illa ki o ön lastiği sökecekti.
inanmıştım… güvenmiştim..
Lise Arkadaşlarımı özlüyorum ya…
biri benim ortaokuldan beri arkadaşımdı, şansımıza lisede de aynı sınıfa düştük ama Ondan başka kimseyle arkadaş olmamı istemezdi, çok kıskançtı. O küsecek diye başkalarıyla sosyalleşemiyordum bile hdjd. Hatta bi keresinde onunla küstük diye zona oldum ben… ygs’ye lys’ye bu kadar stres olmamışımdır hayatımda djdj. Neyse çok sonraları bu huyundan vazgeçti. Evlendi, çocuğu oldu, bir daha görüşemedik…
Selçuk vardı, öyle lafta değil cidden kardeşim gibiydi… Selçuk’la kablolu kulaklığımızı paylaşır, Esat kabaklı bile dinlerdik beraber cjdj. Onunla da liseden sonra hiç görüşmedik…
Benim Lise Arkadaşlarımın çoğu üniversiteyi şehir dışında okudu… hepsi gitti, ben Ankara’da kaldım işte o zaman çok üzülmüştüm… ve şu an görüştüğüm tek bir arkadaşım kaldı işte, o iyi ki var… onu da başka zaman anlatırım. Burayı günlüğe çevirdim iyice. Hoççağalın gidiyom ben.
biri benim ortaokuldan beri arkadaşımdı, şansımıza lisede de aynı sınıfa düştük ama Ondan başka kimseyle arkadaş olmamı istemezdi, çok kıskançtı. O küsecek diye başkalarıyla sosyalleşemiyordum bile hdjd. Hatta bi keresinde onunla küstük diye zona oldum ben… ygs’ye lys’ye bu kadar stres olmamışımdır hayatımda djdj. Neyse çok sonraları bu huyundan vazgeçti. Evlendi, çocuğu oldu, bir daha görüşemedik…
Selçuk vardı, öyle lafta değil cidden kardeşim gibiydi… Selçuk’la kablolu kulaklığımızı paylaşır, Esat kabaklı bile dinlerdik beraber cjdj. Onunla da liseden sonra hiç görüşmedik…
Benim Lise Arkadaşlarımın çoğu üniversiteyi şehir dışında okudu… hepsi gitti, ben Ankara’da kaldım işte o zaman çok üzülmüştüm… ve şu an görüştüğüm tek bir arkadaşım kaldı işte, o iyi ki var… onu da başka zaman anlatırım. Burayı günlüğe çevirdim iyice. Hoççağalın gidiyom ben.