bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- arkadaşlar iyi geceler7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- çerçeve yasa31
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- nervio4
- türbede dua etmenin şirk olması13
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- hikayenin kötü adamı olmak4
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- g i l d e d l i l y10
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- tomşak dudaklı kezo4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- ekşi sözlük referans19
- acıktım lan3
- kitap okuma alışkanlığı4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- özgür özel15
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- memleketime şiir3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- engelleyen insan kibri6
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- fingirdek erkek2
- ben bir ceviz agacıyım6
Cami önünde karıyı kızı kesen dedeler gibi oturmuş.
senin domuz katkılı çikolata hikayenden daha mantıklı kanka. kusura bakma..
Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın dedik ama onlar 'çerçeve'letip duvara astılar..
Yorumsuz.
Hepsinin hesabını nasıl vereceksiniz acep. Allah büyüktür. Elbet vardır bir bildiği Allah'ın.
Kimsenin ahı 'çerçeve'de kalmaz. Hele şehitlerinin ki asla!.
.
Yorumsuz.
Hepsinin hesabını nasıl vereceksiniz acep. Allah büyüktür. Elbet vardır bir bildiği Allah'ın.
Kimsenin ahı 'çerçeve'de kalmaz. Hele şehitlerinin ki asla!.
.
Efsane slogan.
(img:#2507583)
gayet olgun, mütevazı, kendi halinde bir yazar olduğum için buraya atmak istedim (yapacağınız - yapmakta olduğunuz - yapmayı düşündüğünüz - hatta iç geçirdiğiniz bütün linçlerin 2 katını size havale ediyorum tşk).
gayet olgun, mütevazı, kendi halinde bir yazar olduğum için buraya atmak istedim (yapacağınız - yapmakta olduğunuz - yapmayı düşündüğünüz - hatta iç geçirdiğiniz bütün linçlerin 2 katını size havale ediyorum tşk).
Yazın bakim abinizi de oradan.
Söyleee bir daha söyle. *
sözlükte çok tartışılan bir konudur. kimisi otuz yaş üstü sözlük için ihtiyardır der, kimisi elli yaş genç falan der. konuyu tatlıya bağlamak adına; sözlük denilen şey yirmi sene öncenin adeti olduğundan, buraya takılan herkesin ruhu ihtiyardır! o bağlamda yaş fark etmez.
ne ipnesiniz lan siz hep geceleri toprak solucanı gibi fiyil fiyil işler karıştırıyorsunuz. biz sabah geliyoruz sadece "ooo ne olduuuu aaaa ne ayıbdııı hohoho nassı patladı onun arka kapısı gıcıdıyormuşşşş" diye filmin fragmanı dönüyor olay ne kimse anlatmıyor.
yazın lan beni de. saçlarım gür, dişlerim dökülmedi, tenim buruşmadı, sağlığım maşallah at gibi ama kafa kağıdı eski yapacak bir şey yok yaşlıysak yaşlıyız kıskanmayın ipneler.
--spoiler--
Mel kardeşim de palavra olmaz belki biraz abartmıştır
--spoiler--
palavra veya abartma değil gerçek. tam 4 sene önce bu zamanlarda rusyadan doktor ahbapları gelmişti şirketten bir arkadaşın. kutu kutu çikolata getirmişler o ipne biliyormuş alkollü olduğunu şaka yapıcam diye hepimize yedirmişti sonra uyanınca dövmüştük. bizim şirkette hiç kimse alkol kullanmıyor biliyor. kutunun üstünde rusça yazıyor anlamıyorsun ki nereden bileceksin şaka yapıyor ikramdır dedik boşluğumuza geldi yedik. tadı niye böyle diye sormuştuk oranın çikolotaları böyle demişti gebeş. ondan sonra zaten kimsenin getirdiği bir şeyi yemedim yemem de param var gider alırım ikram mikram geri çeviriyorum.
Mel kardeşim de palavra olmaz belki biraz abartmıştır
--spoiler--
palavra veya abartma değil gerçek. tam 4 sene önce bu zamanlarda rusyadan doktor ahbapları gelmişti şirketten bir arkadaşın. kutu kutu çikolata getirmişler o ipne biliyormuş alkollü olduğunu şaka yapıcam diye hepimize yedirmişti sonra uyanınca dövmüştük. bizim şirkette hiç kimse alkol kullanmıyor biliyor. kutunun üstünde rusça yazıyor anlamıyorsun ki nereden bileceksin şaka yapıyor ikramdır dedik boşluğumuza geldi yedik. tadı niye böyle diye sormuştuk oranın çikolotaları böyle demişti gebeş. ondan sonra zaten kimsenin getirdiği bir şeyi yemedim yemem de param var gider alırım ikram mikram geri çeviriyorum.
Ye gitsin afiyet olsun, takılma öyle göbeğe falan
Unutma gocucum, hıyarın iyisi gölgede yetişirmiş
Unutma gocucum, hıyarın iyisi gölgede yetişirmiş
Güzel olmak bizim olayımız değil, biz güzel olmayı başkalarına bıraktık * bu hayatta güzellikten çok daha önemli çok şey var, bir de şey, önemli olan iç güzelliq.
bugün yaptığı hareketten sonra bunu daha kulübün kapısından içeri sokmamaları lazım. eğer öyle bir hata yaparlarsa boş tribüne oynamayı da göze almışlar demektir.
edit: ironi yaptıysa da biraz jest mimik hitabet öğrenir insan öncesinde bu nasıl tavır.
edit: ironi yaptıysa da biraz jest mimik hitabet öğrenir insan öncesinde bu nasıl tavır.
teröre terör demezsen terör olmaz, çok basit.
anlayamadığım nedendir.
müslümanlar tarafından ehad kavramı bilindiği için şaşılası bir cümle değildir. ayrıca ihlas suresi de tam olarak bu kavramı irdeler.
(bkz: ehad)
(bkz: ehad)
ulan alkollü dense anlarım da genelde ukraynada ve rusyada yaparlar bunu ama çukulatanın içinde domuzun ne işi var amk. zamanında ipneler bana likörlü votkalı çukulata yedirmişlerdi şaka yapıyoruz diye misal. pis dövmüştüm sonra orası ayrı..
hayır böyle bir şey yoktur demiyorum bir insan neden çukulataya domuz katkı maddesi vs karıştırır onu anlamıyorum. tatlı lan bu tatlı içinde hayvansal yağın bilmem neyin ne işi var.
hayır böyle bir şey yoktur demiyorum bir insan neden çukulataya domuz katkı maddesi vs karıştırır onu anlamıyorum. tatlı lan bu tatlı içinde hayvansal yağın bilmem neyin ne işi var.
Abdullah Öcalan'ı paşa yapma yasası.
Bizi elestirenler sizin emekli mayışıniz var mı oğlum, yok!. Bizi kıskanüyürler canım swh.
velvet balonu patlamıştır arkadaşlar.
pkk bitti ihihihihi diye mal gibi sevinmeyen insanlardır. pkk ismen biter yarın istediklerini alamazlar ise pjk olarak geri döner. biz bu dolmayı 1.ihanet sürecinde de yemedik haklı çıktık. birincisini yemeyen ikincisini neden yesin..
terörist ile müzakare olmaz mücadele olur.. kim ister ki vatan evlatları toprağa düşsün gencecik bedenler solsun. ancak bu kancıklara güvenip kendini salıverirsen başına gelecekleri tarihe dönüp bir incele. bunların derdi hiçbir zaman devlet kurmak falan olmadı. kendileri bilmiyorlar mı devlet kursalar 1 ay yaşayamazlar. bunlar hep abd nin israilin avrupanın taşeronu oldular velhasılı kendilerini neden fesih etsinler adamların derdi demokrasi eşitlik değil ki.
terörist ile müzakare olmaz mücadele olur.. kim ister ki vatan evlatları toprağa düşsün gencecik bedenler solsun. ancak bu kancıklara güvenip kendini salıverirsen başına gelecekleri tarihe dönüp bir incele. bunların derdi hiçbir zaman devlet kurmak falan olmadı. kendileri bilmiyorlar mı devlet kursalar 1 ay yaşayamazlar. bunlar hep abd nin israilin avrupanın taşeronu oldular velhasılı kendilerini neden fesih etsinler adamların derdi demokrasi eşitlik değil ki.
Sevr zamanı ali rıza paşa buna şiddetle karşı çıkan tek kişiyken damat feriy kendisine alaycı bir tavırla “yalnız kaldınız paşam” demiş. Ali rıza paşa da “ziyanı yok paşam, ben türk milleti ile kaldım” cevabını vermiş.
Bu millet ikisini de unutmadı. Kimin nasıl hatırlanacağı da icraatlarına bağlı olacaktır.
Bu millet ikisini de unutmadı. Kimin nasıl hatırlanacağı da icraatlarına bağlı olacaktır.
mÜŞLETTiN AMCA SEN NE ANLATIYON BE ABi SABAHTAN BERi RÜYANDA MI GÖRDÜM BE AMCA...
Bir kuğuyu incittiniz.
Alengirli işler peşindeler ismet. Çok kurcalama. Hep karanlık tipler bunlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar