dünün iyileri

kuzenin içine boşalmak

(bkz: Troll olacağım derken orusbu çocuğu olmak)

kuzenin içine boşalmak

Ben seni serefsiz bilmezdim demek dikkatimden kaçmış.

yazarların saç şekillendirme taktikleri

tarakla bağları koparmak.

görsel

kuzenin içine boşalmak

Tam da Bu sözlüğe yakışan bir başlık ve entry.

iftihar et zall.

velvet

konuya hakim değilim ama eğer yazıldığı gibi apo'cuysa aldığı her nefesin evrene büyük hakaret olduğunu düşündüğüm yuvzıre.

bir scottish fold sahibi olmadan ölüp gitmek

gerçekten bir canı sevdiğini sanan insan, bile bile hasta üretimine para basmaz. bazı köpek cinslerinde de olay birebir aynı. fransız bulldog mesela. hayvanın burnu ezik, nefes alırken resmen boğuluyor gibi horluyor, iki adım koşsa dili dışarıda kalıyor. millet de “ay ne komik ses çıkarıyor” diye video çekiyor. komik olan hiçbir şey yok. o ses sevimlilik değil, bildiğin nefes mücadelesi amk.

bu cinslere verilen her kuruş, doğrudan o acının finansörü olmak demek. “ben hayvanseverim” diye dolaşıp bunu yapan herkese karşı bende derin bir tiksinti uyanıyor, başka bir şey değil.

sözlük kızlarının vücutları

vallahi kadın dediğin böyle olacak işte

maşallah etli butlu.

yerim kız nam nam nam...

kuzenin içine boşalmak

görsel

uludağ sözlük ailesi ısparta turu

Evet istanbuldan başlayarak otobüs 81 ile uğrayarak bütün yazarları toplaya toplaya Ispartaya gelecek. Ispartamızda iki gün gül bahçeleri Lavanta bahçelerinde yatıp yuvarlandıktan sonra tekrar otobüsle geri dönülecek.
Birkaç yazar var onlar alınmayacak. Onlar biliyo kendilerini zaten. *

evde mum bulundurmak

bu iş de zaruriyetini yitirdi gibi. eskiden evlerde hep mum bulunurdu elektrik kesintilerine karşı. şimdilerde elektrik çok nadir kesiliyor, onda da evde pilli ışıldakla vs çözülüyor o işler. eskiden ne güzelmiş, mum yakıp, uyuya kalır, evlerimizi yakarmışız. şimdi hiç heyecanı kalmadı hayatın.

bir yazar entry ni beğendi

görsel

arkadaşlar ayıp oluyor

şurada ayakkabımıza kadar paylaşıyoruz insan bi açık oylar.

eski entry lerini okuyup duygulanmak

hiç değişmemişim, aynı mal kalmışım diye duygulandım. 2010'dan bu yana tek bilgi eklenmemiş beynime.

kuzenin içine boşalmak

görsel

trollük olabilir evet.
at google lens'e.
pinterest'ten buldum fake.
görsel

birader yazar olmak

gurur vericidir. evet.

beğenmediğin bir yerde durmak

Vardır böyle insanlar. Herkese, her şeye sallar ama günün sonunda hala beğenmediği o yerdedir.
Aciz oluşunu belli etmemek için saldırgan tavırlar sergiler bu insanlar, çünkü kuyruk acıları vardır.
Bize ise gülerek keyifle izlemek düşer.

anın görüntüsü

Hastalık falan derken on binler yalan oldu. Başlıyoruz.

görsel

üstteki yazarın mesleğini tahmin et

milletvekili.

arkadaşlar çok sıkıcısınız.
görsel

uludağ sözlük ailesi ısparta turu

Benim sevmedimlerim de gelmesin. Gerçi benim sevmediklerim gelmeyince geriye iki kişi falan kalıyor.

okullarda zorunlu din dersi meselesi

Eğer islam dahil bütün dinler hakkında objektif bilgi verilecekse neden olmasın dediğimdir kesinlikle şüphesiz. Şahsen agnostik deist olan ben çocuğumun okullarda dinler tarihi dersi almasını isterdim elbette merakı olan çocuk için okul bir ayak bağıdır artık, internet onun için eşsiz bir nimet. Okulların bilgi edindirme işlevi dijital çağ ile beraber un ufak oldu.

reneissance man

rönesans adamı lafı çıkınca ilk bi gülüyorum kendi kendime. ortaçağ bitmiş, toz toprak içinde herkes “ulan eskiler ne biliyordu biz niye böyle aptallaştık” diye kitaplara saldırıyor. ortaya da bi ideal çıkıyor: adam her boktan anlayacak. resim yapacak, heykel dökecek, bina çizecek, ceset kesip kasları inceleyecek, matematikle uğraşacak, müzik besteleyecek, bir de ata binip kılıç sallayacak.

leonardo en bariz örneği. mona lisa’yı boyarken bir yandan da “bu suratın altındaki kemikler nasıl” diye çiziyor, aynı gece de kuşlar nasıl uçuyor, ben de bi makine yapsam diye karalıyor. alberti de aynı cins, insan isterse her şeyi yapar deyip her şeyi deniyor. parçalamıyor bilgiyi, hepsini aynı çuvalda taşıyor.

şimdi gel de bugün dene aynı şeyi. ben rönesans insanıyım diyen adam genelde powerpoint’te slayt çeviriyorum bir de hafta sonu gitar çalıyorum çıkıyor. uzmanlaşma çağındayız, doktor sadece ayak diyor, mühendis sadece led diyor. oysa o eski ruh dur lan hepsi birbiriyle ilgili diyor. ben geçen gün bisiklet lastiğini yamarken aklıma takıldı, “bu lastik dönüyor ya, galaksi de dönüyor, bi bağ var mıdır acaba” diye. saçma, biliyorum, ama o saçmalık insanı canlı tutuyor. bir anda konudan konuya atlarsın, yarım saat sonra ulan nereden geldik buraya dersin ama kopmazsın.

ne bileyim, o tip hâlâ var mı bilmiyorum. bazen sokakta görürsün adamı sohbet ederken gözleri parlar, “bi dakika bu aklıma şunu getirdi” der, elleri kirli çünkü hem kitabı karıştırmış hem tornavidayı sökmüş. nadir tabii, çünkü sistem sen şunu yap öbürünü boşver diye eziyor. ama rastladığında anlıyorsun işte, o an aa hâlâ mümkünmüş diyorsun içinden. ben olsam buna “açgözlü meraklı” derdim, daha gerçek geliyor.

çüknot: başlık sanırım klavye azizliğine uğramış, doğrusu (bkz: renaissance man).

otopsiraporlari

Gördüm, gördüm, sobe.

Welcome to hell kanki. *

arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip

şu sıcakta ben de entari giymek isterdim efil efil. donsuz. sahilden esen ılık rüzgarlar tontiklerimi ferahlatırdı. haşema giymek serbest biz entari giysek lölölö.

sade soda erkeği vs meyveli soda erkeği

meyveli soda erkeği net gaydir. düz gaydir hatta. arka kapı, koltuk altı, kulak arkası falan hep gıcırdıyordur onun.

attack on titan tarzı sözlük yazarları

mony denen normal sözlük yazarı kendi sözlüğündeki başlıkları buraya uyarlamaya çalışıyor sakın kanmayın ona ve buraya odaklanın!!!

" ben attack on Titan deve olsaydım nasıl olurdum? " diye komut veriyorsunuz yapay zekaya

görsel

velvet

ya git benim nickaltimdan siyasetten çok bir bok anlıyormuşsun gibi ona buna kafana göre ithamda bulunamazsın. senin o ufak beynin düşünüyor diye kimse senin istediğin tabirde var olmuyor.

Bu arada tekrar hatırlatayım kanka sen arapsın

vurdurmak özgürlüktür

o zaman vurmak da özgürlüktür. evet.

sokak köpekleri sorununun çözümü

itlaftan geçer. Yanında itperest kokanaları ve mama lobisi kölelerini de kaldırdın mı mis.

kuzenin içine boşalmak

keşke baban da dışarı... neyse.
© copyright 2005 - 2026