bugün
bugünün iyileri

sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri

görsel

game of thrones taki kerhaneci

(bkz: gurbetçi ağlaklığı)

Aynen aynen. Yersen.

Swh...

fatma betül sayan kaya nın tmsf ye iadesi

ee bitti mi yani konu kapandı mı? spk mevzuatı gereği bu kadar yüklü çıkış manipülasyon olmadı mı? mevzuat ihlali söz konusu değil mi? buna dair savcılık ifade almayacak mı? en azından mal varlıkları üzerine tedbir konulan soruşturma dosyasından sayın savcı lütfedip bir ifade alsaydı ya en azından dosyada bulunurdu yani...hadi bilmeyenler anlamıyor da bilenlere gerçekten göstere göstere şunları yapmak gerçekten dalga geçmek gibi.

game of thrones taki kerhaneci

benim için tek suçu dönek olmasıdır. "türk" milliyetçisiyim diyorsan rte nin karşısında en önde senin durman gerekirken ( ki zamanında durmuşsun da ) sen gidip "eylerse reisim eyler reisim ne eylerse güzel eyler" moduna giriyorsan orada büyük bir sıkıntı vardır. adam türk kelimesini duyunca sarımsak görmüş vampir gibi oluyor hem arapçı hem kürtçü ve sen ben türk milliyetçisiyim deyip gidip bu adama kul köle oluyorsun..

bu arkadaşın alamancı olması da işin bonusu tabi. gurbetçi ayrı bir şey bunlar alamancı.

iltica

boşorolo oğronco olmok nodor bolor moson. amk ilk okul terk adam 15 sene hiç teklemeden okul okumuş adama neler diyor şaka gibi..

lan fatma betülden 1000 kat daha zeki daha başarılı onlarca genç var onlara neden "akp" belediyeleri burs vermiyor ? 100 bin dolar ne oğlum ? hani sabah vatandaşın parası kamunun parası diye g.tünü yırtıyordun sizden olana savurdukları zaman sıkıntı yapmıyor mu sende utanmaz. kadir topbaş yılların müteahhidi cebinden neden vermemiş o bursu kamunun parasını kamuya sormadan vermiş ?

izmir bombası

Şeker koması tatlısı.

Swh...

iltica

Fatma Betül sayan Kaya'nın bir yakını mı acaba dedirtti adam körü körüne savunuyor kadını ya Fatma Betül'ün eşi ya bizzat kendisi ya da yakın bir dostu kesinlikle şüphesiz sjsj.

özelden muzunu atan yazar

Pazardan Aldığı muzu atan tiptir.

Ne demek istemiş ki.

Afiyet olsun ne diyem.

Swh...

--spoiler--

Bakın kardeşim bilmiyorsunuz, bilgisizsiniz, yetersiniz, eğitimsizsiniz.

--spoiler--

he biz bilmiyoruz bu işleri de sen biliyon. spk mevzuatı 104 - 107 ye aç bak bakalım ne diyor? bir hisse özelinde dalgalanmaları önceden haber alıp 2 milyarlık çıkış talimatı vermek o kağıdı piyasada ne duruma sokar bir araştır istersen.

birilerini savunacağız diye kendinizi şu durumlara sokmayın kocaman insanlarsınız ayıptır ya başkasına saygınız yoksa bile kendinize olsun biraz.

nervio nun erkek olması

Yaprağını dm'den bana da attı.

iltica

doğa üstü bir kardeşimizdir.

görsel

o kadar çok hesapla burada bulundu ki hangi nicki hatırlamıyorum belki bir önceki belki ondan bir önceki. bu ibb davaları patladığı zaman ben burada "imamoğlu babadan zengin hatta dededen zengin adamın tüm hayatı para içinde geçmiş" diyorum diye "ailesi zengin olan çalmaz diye bir şey mi var kih kih kih" diyordu.

az önce fatma betül vurguncu kaya için "kocası aileden zengin tımam mığ dedeleri toprak ağası" diye savunma yapıyor. allaha şükürler olsun ki bu ve bunun gibilere sadece sözlük üzerinden tahammül etmek zorundayız bunların eşi dostu akrabası vs olmak ölmeden cehennemi yaşamak gibi bir şey olsa gerek..

çifte standardın kralı, ya benimsin ya kara toprağın.

bendensen; seni whatsapp grubundan çıkarırım haa ona göre, paranın da kâr kısmını iade et tamam, olan oldu, insansın yauv hata olur, kandırıldık, hata yaptık zart zurt.

benden değilsen; sabahın köründe ters kelepçe evinden aldırırım.

biz bu haberi konuşurken o arada adamın biri, çocuklarına kahvaltı için salam peynir çalarken yakalandı. polis otosunun arkasında atmışlar adamı. insan, kıyas yaparken utanıyor.

gün gelir, ayarını bozduğunuz terazi sizi de tartar.

izmir bombası

nutellayı kaşıklamak daha kaliteli bundan dediğim tatlı.

bana onu sormayin tatlışlığı

Olayın iç yüzünü biliyorum sana kimse bişey yapmadı kimse de seni yalancı çıkarmadı sen kendi kendine tribe girip kızla özel mesajlarını ifşaladın bir de utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. Neymiş o hatalıymış hadi hatalı olsun diyelim bu sana özel mesajları ifşalama hakkı mı veriyor? Burada moderasyon olsa seni çaylak yapması lazımdı ama olmadın.

Şimdi de gelmiş beni suçluyorsun neymiş benim üç hesabım varmış seni eksiliyormuşum. iyi bari mesajını editlemişsin az önce kızın nickini yazmıştın ne yüzsüzlüktür bu yarabbi.

yarragi olan adam

True çok sevmişti bu yuzırı.

üstteki yazar hakkındaki fikrini söyle

Bu oyunun kendisinde bitmesi çok geriyor insanı.

E e f e ; sözlükte 7 tane falan dalyarak var. Bu onlardan biri değil. Düzgün adam. Net adam.

4 ekim 2026 bursa da öldürülen kız

işin trajikomik tarafı öldüren katilin hesabı bir günde 15 kat takipçi artışına uğramış. takip eden de çoğunlukla öldürülen kızın akranları kızlar.

sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları

görsel
beğenenler dm gelsin hızlıca..

kartoncuya zeytin dalı uzatmak

Kartoncu kardeşimin gönlüne ahanda böyle girmek istiyom. Bu küslük bitsin artık. Akpliler yüzünden kavga etmeyelim.

görsel

sarapci koala hatayi

Şarlatanlık senin göbek adın oğlum nerede bir şer nerede bir nifak altından sen çıkıyorsun yalan mı? Şimdi de koalayı almış yanına geçende ass maça ile geziyordun.

dede bu saate niye aktif ki

yatmadan önce sözlükte kısa bir tur iyi geliyor.

bu durumda hırsızlık yapan herkes çaldığı paranın bir kısmını tutup büyük olan kısmı iade edince serbestçe dolaşabilecek demektir. güzelmiş lan biz 40 sene çalmadan çırpmadan kimsenin hakkını yemeden boşuna yaşamışız. çal çal çal yakalanana kadar çal yakalanınca parayı iade et hiçbir şey yok gibi devam et. sorsan allah kitap peygamber diyorlar ama daha dünyalık adaleti bile sağlamıyorlar bırak ahiret hesabını..

bulgur pilavı vs pirinç pilavı

Evde pilav yapabilirsiniz.

iltica

Kih kih kih.
© copyright 2005 - 2026