bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- velvet31
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- bik bik abla vs vurduranlar12
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- uludağ sözlük bir ailedir6
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- mutlu yaşamın sırrı2
- diamond bosphorus13
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- erectoton7
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- gizli artı vermek7
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dona kara sinek kaçması2
- sıcaktan kilo vermek3
- togg limuzin2
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- yine geliyorum yilanoglu4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- opel grandland2
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- bursa gazozu2
- deniz göktaş31
- tai lung30
- motor inecek abi4
- lionel messi3
entry'ler (1237)
720h filmdir.
evvela şunu ayırmak gerek. kader; halk dilinde alın yazısıyken kur'an dilinde ölçü, miktar, taktir anlamına geliyor. bunu ayırdıktan sonra; evet kader vardır.
"Hiç şüphesiz, biz her şeyi kader ile yarattık." Kamer-49
"Hiç şüphesiz, biz her şeyi kader ile yarattık." Kamer-49
önce allah'a, sonra peygambere, sonra müslümanlara atılmış büyük bir iftiradır. peygamberin akıbeti kur'an ile sabittir. insanların akıbeti amelleri ile sabittir. bunlar kitapta yazılıdır.
"Gerçekten senin için kesintisi olmayan bir ecir vardır." (Kalem: 3)
"Gerçekten senin için kesintisi olmayan bir ecir vardır." (Kalem: 3)
Perşembe saat 20.00 'de ayasofya meydanında olmayanların yapacağı eylemdir.
Kalem suresinin başındaki nun harfine 35 farklı anlam vermiş müfessirlerimiz. En doğrusu bilen elbette Allahtır.
yanlış haberdir. çocuk adli tıp kurumundan alındıktan sonra gömülmüştür. ama ne olursa olsun kafadaki soru işaretleri henüz cevaplanmamıştır.
Ak partinin 10 yılda yapamadığını cemaat 3 ayda yapmış ve akp oylarını artırmıştır. Gerçekten güçlüdür.
henüz ilk soruya cevap veremeyen ateist kişisine sorulmaması gereken sözlerdir, zira cevabı "bizimde ahlak kurallarımız var yea, kurana dayanmıyo yo yo" vb şekilde olacaktır. cevap nerde? yok.
-fethettiği şehre tevazu içinde giren ecdadın torunları olarak kimseyi aşağılamayın.
-kazanılacak zaferin halkın istemesiyle değil yalnız allahın dilemesiyle olacağını unutmayın.
-hayatta her seçimin bir imtihan olduğu gibi devlet yöneticilerini seçmeninde bir imtihan olduğu gerçeğini unutmayın.
-muhaliflerin sizden beklediği kötü söz söylemeniz ve tahrik edici olmanızdır, aldırmayın.
-bu seçimlerle yalnızca türkiye'nin kazanacağını sanmayın, ümmetin kazanacağı aşikardır.
-bir topluma olan kininiz, sizi adaletle hükmetmekten alıkoymasın ayetine binaen yapıcı olun, yıkıcı olmayın.
-kazanılacak zaferin halkın istemesiyle değil yalnız allahın dilemesiyle olacağını unutmayın.
-hayatta her seçimin bir imtihan olduğu gibi devlet yöneticilerini seçmeninde bir imtihan olduğu gerçeğini unutmayın.
-muhaliflerin sizden beklediği kötü söz söylemeniz ve tahrik edici olmanızdır, aldırmayın.
-bu seçimlerle yalnızca türkiye'nin kazanacağını sanmayın, ümmetin kazanacağı aşikardır.
-bir topluma olan kininiz, sizi adaletle hükmetmekten alıkoymasın ayetine binaen yapıcı olun, yıkıcı olmayın.
özellikle her seçim döneminde nickiyle gurur duyan kimse.
insanların ve en önemlisi kendi güvenliğinin korunması amacıyla yapılan bu eylem devletin görevidir. diğer milletlerin bilmemesi gereken bilgiler hangi platformda paylaşılıyorsa devletin bunu engellemesi gereklidir. halk, devletinden bunu ister. buna karşı çıkan zihniyetin herşeylerini paylaşma isteği anlayışla karşılanmalıdır. ama ne olursa olsun onlarında anne, eş, kız kardeş vb. yakınlarının meşru olmayan görüntülerinin bu tarz platformlara servis edilmesinden hoşlanacağı beklenmez.
özetle; kendi başına geldiğinde karşı çıkacağın şeyleri başkasının başına geldiğinde kabul edip desteklemek orospu çocukluğudur.
özetle; kendi başına geldiğinde karşı çıkacağın şeyleri başkasının başına geldiğinde kabul edip desteklemek orospu çocukluğudur.
insanlığa hizmet için varsayılan subje.
yaratılan maddenin 2 hali arasındaki farkın evrensel olarak aynı dilde hesaplanıp ortaya koyulması için "saniye" subjesi objeleştirilmiştir. caeseium atomunun elektronları, iki enerji arasında 9.192.631.770 kez titremektedir ve 1 saniye buna sabitlenmiştir. yani 1 saniye 9.192.631.770 kez elektron titremesi için geçen zaman aralığıdır.
yani geçmiş ve gelecek yoktur, yalnızca şu an vardır. yaratılmakta olan yalnızca şu andır. yaratılmış ve yok olmuş olan geçmiştir. zaman içerisinde asla ve kat'a geçiş mümkün değildir. çünkü zaman içinde herşeyin hali hazırda yaratılmış bulunduğu bir çekmece değildir.
yaratılan maddenin 2 hali arasındaki farkın evrensel olarak aynı dilde hesaplanıp ortaya koyulması için "saniye" subjesi objeleştirilmiştir. caeseium atomunun elektronları, iki enerji arasında 9.192.631.770 kez titremektedir ve 1 saniye buna sabitlenmiştir. yani 1 saniye 9.192.631.770 kez elektron titremesi için geçen zaman aralığıdır.
yani geçmiş ve gelecek yoktur, yalnızca şu an vardır. yaratılmakta olan yalnızca şu andır. yaratılmış ve yok olmuş olan geçmiştir. zaman içerisinde asla ve kat'a geçiş mümkün değildir. çünkü zaman içinde herşeyin hali hazırda yaratılmış bulunduğu bir çekmece değildir.
şaşırmayacağım olaydır.
kuvvetle muhtemeldir.
akp genelde %43+.
capulcu.avi dir, götte patlamıştır.
10 yaşında çocuk henüz iradesi oturmamış çocuk olduğundan dolayı buna terörist demenin doğru olmadığını düşünmekle beraber yaptığının yanlış olduğunu bildirmenin ve gerekli cezanın uygulanmasının usulünde olduğu kanaatindeyim.
Volverinin chucky yi becermesiyle ortaya çıkmıştır. Işidle bağlantısını çözemedim
Sonu engamiydi sanki.
chp gelmeyeceği için devlet yönetmesi söz konusu olmadığından kaygı duyulmaması gereken durumdur.