entry'ler (40)

ölmesi gereken ünlüler listesi

komunist ünlülerin hepsi .

sabah sabah okul çilesi

şafak operasyonu gibi .

sahte türkçüler

3 tip Turkçü vardır :
Türkçü geçinenler
Türkçülukten geçinenler
Gerçek türkçüler siz 1.ve 2 maddedeki bireylere rastlamissiniz böyle oyunlara kanmayin biraz kitap okuyun.

türkçülük

Turkçüluk bir şeref meselesidir şerefsizlerin anlamayip kötüye yorum yapmaları ise cahilliktir ilber Ortaylı demiş ki Türkçüluk zeka ve akıl işidir cahillerin anlamamasi normaldir .

savaş çıkacak diye korkan ülkücü ve kemalistler

ÜlkücuLer mi korkuyor güldüm, bizim için savaş düğündur buyursunlar gelsinler.

canım sıkkın çünkü

5.30 da kalkıp 6 da okula gidiyorum ve hava karanlık oluyor one öyle yav şafak operasyonu gibi .

pasta olarak kuranı kerim

Biz taptigimiz putlari helvadan yapar sonrada onları acikinca yerdik hz. Ömer.

faşist değilim de kürtleri beğenmiyorum

Ne kardeşi lan bizim atalarımız onlarinkiler gibi anadoluyua barış türküleriyle değil ucundan kan damlayan kurt başlı Kılıçlarla geldi biz kardeşiz de neymiş Türkün Türkten başka kardeşi yook.

türk ile kürt çiftleşirse ne olur

K*rt ırkı olmadigindan k*rt karısı Türk evlat doğurur .

ayak ovalamada ne kadar iyisin diye soran kız

Ayak fetisistidir oradan uzaklaşın yoksa ilerde kendinizi ayak yalarken bulabilirsiniz .

çıplak banyo yapmak

Bence normal dogdugumdan beri böyle yaparım.

ülkücülük

Siyasi akım diyen gerizekalı yazarlar Ülkuculuk siyasi bir akım değil ideolojik bir görüştür.

ülkücülük

Şerefdir , serefsizler anlamaz. Anlamalarinida beklemiyoruz anlamayinda lan boş boş konuşmayın.

mis gibi arapça varken gavurca öğrenmek

Önce kendi dilim önce Türkçe. Sonra başka şeyler.

köylü olmak

Köylü milletin efendisidir.
M.KEMAL ATATÜRK

diz üstü etek giyen türbanlı

O bayan o şekil giyinir , şu bayan şu şekil giyinir, ben bu şekil giyinirim herkesin hayatina kimse garisamaz .

türkiye de ünlü olmanın en kısa yolu

Ac götünü başını iki gıvirt tamamdır .

ak parti gümbür gümbür geliyor

Gelecek başkanlık sistemi denen saçma bir sisteme girilecek Kürdistan denen yer kurulacak ülke iç savaşa girecek.

matematiği beceremezsen bir bok olamazsın hocası

E biraz hakli sonuçta heryer de matematik var .

turan taktiği

En sağlam ve en eski savaş taktigidir ilk başta Cengizhan'in kullandığı bazi kaynaklarda geçer .