bugün

sevdiği entry'ler

hz muahmmedin hadis yazılmasını yasaklaması

görsel
Prof.talat koçyiğit'e ait "hadis usulü" (diyanet vakfı yayınları) ne ait kitabın son bölümünde yazılı olan ve sorduğum ilahiyatcıların hepsinin sahih hadis olarak nitelendirdiği fotoğraftaki hadiste peygamber efendimiz: " benden kurandan başka birşey yazmayınız. Her kim benden kurandan başka bir şey yazdı ise onu imha etsin.!" Demiştir.

Peki Bu emre istinaden buhari ve tirmizi gibi yazarlar emre itaatsizlik etmemişmidir?

Dikkat edin belli bir vakte kadar falan demiyor direk imha edin diyor.

Buradaki amaç kuran tek başına ana kitap ve rehberdir bundan öte bir kitap oluşturmayın demek değilmidir?

Zaten bakın şuan islam aleminde kuran meali asla okunmazken insanlar dinini mezhep imamlarının ve hadis yazarlarının kitap/kurallarına göre yaşamaktadır.
Ve sonuç; yüz yıllardır yahudilerin oyunlarına alet olup kan ve cehalet içinde yaşayan bir islam toplumu.

Kuran şifrelidir, sen mealden anlayamazsın, yorumlamak haddinemi, ama hadis öyle demiyor sen kesin peygamberede karşısın taaruzuyla kuranı mahsun ve terkedilmiş bırakmadılarmı?

200 sene sonra yazılan hadislerin arasına o günün şartlatıyla neler girmiştir? Ve bu hadisciler,mezhep imamları ve tasavvuf öğreticileri neden hep hindistana yakın fars tır?

Kıldığımız namaz kelimesi bile hinduca " nemaste" den gelmekteyse varın gerisini siz düşünün.
Kuranı kerimde 114 yerde aklı kullanın, düşünün der.
Düşünüyormuyuz sahi??

kimi sevdiysek gitti

Dünya geoid.

islamiyet kan ve şiddet dinidir

kırmızı ışıkta geçen davarların bu ülkedeki çokluğu trafik kurallarını tahammül edilemez halemi getirir?
bu ülkenin en büyük sıkıntısı kuranın türkçe mealini %8 inin okumuş olması, diğerlerinin hadis, mezhep ve tarikat dinine sahip olmasıdır.
diğer sıkıntı ise kuranın içini asla okumayın diyen kukla cemmat liderleriyle, islamı sürekli birbirine silah satarak ayrıştıran batıdır.
ülkenin başına, eğitimin canına okuyarak çocukları test manyağı yapıp, ilimi bilimi araştırmayan insan kitlesi yaratan piyon yöneticileri getiren ve dünyada hoolywood başta olmak üzere; islam cehalet ve öldürmektir algısı yaratan batıyıda sorgulayın bi zahmet.
efendim müslümanlarda akıllı olsunlar aldanmasınlar diyemezsiniz. yüzyılların dayatılmış cehaletinden kurtulmak iki senenin işi değildir.
kuranın bir kere mealini okursanız; ne zina vardır ne adam öldürmek nede sapkınlık.
vurun ama öldürmeyin..

tüm entryleri çöp olan yazarlar

Gayet akıllı yazarlardır. zaten çöplük olan bir yere temiz bir şey bırakmanın mantığı yoktur, ben dahil bunun aksini yapan herkes aptaldır.

4 nisan 2016 zall rezaleti

gerçek bir rezalettir.
zall nickli sözlük kurucusu yıllar önce ailesini şöhret uğruna terk eden, çıkarları uğruna bir çocuğunun hayatını hiçe sayan bir insandır.
evet arkadaşlar, bu hesabı bir hafta önce intikam amaçlı aldım. zira babamın hiçbir şey yokmuşcasına sosyotrend'de gülüp eğlenmesine dayanamıyordum. ve işte şimdi, bir çok yazarın hesabını sildirmesine neden olabilecek bu çarpıcı gerçekle sözlük ahalisini baş başa bırakıyorum:
görsel
evet arkadaşlar, yukarıda devlet arşivinden henüz ulaşabildiğim çocukluk fotoğrafımı görüyorsunuz. burundan anlaşıldığı üzere her şey ortada, zall babamdır. en yakın zamanda hakkında tazminat davası açıp sözlüğü ele geçireceğim.
edit: inanmayanlar turkish citizenship database'ten teyit edebilir, evet zall bizzat babamdır.
edit 2: söz konusu iddiada bulunan şahsımın çocukluk fotoğrafına devlet arşinden ulaşmasının nedeni, zall'ın fotoğrafları imha etmesidir. derdim miras değil arkadaşlar, sadece bu haksızlığa göz yumulmasını kabullenemiyorum.

hayat tavsiyeleri

hayatı hep ciddiye almaktır.

maça bir saat kala maçı ertelemek

maça 1 saat kala maç ertelenmedi. maça 1 saat kala seyircisiz oynanacağı tebliğ edildi, daha doğrusu emrivaki yapıldı.

galatasaray'da çıkmam o zaman dedi haklı olarak.

böylece maçı izleyemedik ama tff'nin aziz yıldırım'a ne konuda söz verdiğini hep beraber görmüş olduk.

kimse güvenlikten bahsetmesin. bu memleket 3 aydır terörden kafasını kaldıramıyor, 2 haftada bomba patlamadık bir götümüz kaldı.

1 saat kala mı erteleme kararı alınır, insanlar stadı doldururken?

siz inanıyor musunuz buna cidden?

yazıklar olsun. bazı insanlar hiç akıllanmıyor. fenerbahçe'nin böyle şampiyon olmaya madem bu kadar ihtiyacı var, kalanlar ligden çekilsin.

ayıp volkan şen

Volkan hakemin yanına gidip Allahu Akbar diye bağır, altına sıçsın piç!

0 yok matematik yalan

Bügün sıfır ında var olduğunu duyunca çaktım butun olayları. Sıfır var diyorlar ama şahsen ben inanmıyorum çunku mesela yok yani göremiyoruz benim 1 ahmetin sıfır kalemi varsa aslında yoktur yani bu yüzden her şeyin bir masal olduğunu anladım.sıfır mıfır yoktur arkadaşlar matematikde yalan yepiniz yobazsınız.
© copyright 2005 - 2026