bugün
- livakovic'in barcelona transferi3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı11
- osuruktan şiirler59
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni3
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması7
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- abdullah öcalan13
- ona bir şey söyle5
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı4
- victor osimhen11
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- kredi kartı2
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi3
- bik bik kız kaçırdı9
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- alparslan kuytul13
- tarhana çorbası7
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- yılmaz güney filmleri6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- yıllık izin3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- avanosun nevşehirde olması5
- ismail kartal16
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- yılmaz güney büyüklüğü4
- sözlükte kavga olmayan gün2
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- her şeyi hatırlayan insan9
- reels izleme bağımlılığı6
- bugün ne yapsam9
- migros'a sorulacak tek soru3
- muslettin amca6
- müsavat dervişoğlu8
- astral seyahate çıkış harcı4
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- sabah alarmı yapılacak şarkı4
- aleksey batrakov19
- felsefe9
- şah hatayi'nin hataylı olmaması4
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- farah zeynep abdullah'ın yılmaz güney tweetleri3
- etimek tatlısı4
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği3
- sözlüğün boktanlaşması3
kendisini ilgilendirmeyen işlere karışan, saçma sapan konuşan kimse.
ortam insanı, kurtlar vadisi hayranı.
(bkz: zaza geri döndü)
(bkz: zaza geri döndü)
abucankak da deniyormuş.
Bundan sonra daha kısa entryler yazacak yabgu. Kısa kısa hoplatacağım sizi.
Hoş gelmiş inşallah kızdır.
Hoş bulmuş yazar. Ben de kız olarak doğmayı arzu ederdim. Ama doğarken kaderimiz kara yazılmış azizim.
bazen bir kadını gerçekten çözdüğüm düşüncesi alıyor beni. bunun nedeni bana çok fazla yaklaşması da olabilir üzerinde spermlerimi taşıyor olması da... ama tüm bunlar bittiğinde arkama dönüp baktığımda hep aynı yanılmışlık... saçma! bu sefer çok yaklaşmıştım. oyun bitti, kazanan ben değildim hep.
zihnimi allak bullak eden ve adımlarıma darbe vuran bir kadına rastlamayalı uzun zaman oldu sanırım. zamanın göreceliliğini bir kenara bıraktığımda açığa çıkan bir detay gibi sanki... ya da ilk aşık olduğun kızın serseri birine gönül vermesi gibi. umutsuzluğa kapılıp sürüklenmek için yeterli midir? yoksa biraz daha oturup kaderime suç mu atayım? dengem bozuk bazen, bazen de kaderim kötü işte...
gönüller arası bir yolda son sürat giderken karşıma çıkan kavşaklara aldırış etmeden sürmeyi de öğrendim ama bazen mantığım derin bir uykuya dalıyor. şimdi bana düşen mantığıma kafein servis etmek... sana düşen ise arkana bakmadan gitmek. gitmek derken bu normal bir gitmek olmamlı... istek dolu ve kararlı bir gitmek. öyle bir gitmek ki beni de teşvik etmeli... arkama bakma dürtüsünü silip atmalı.
bir kadının dudaklarını kirletmeye hakkım yoktu aslında. bu hakkı kendimde bulduğum an şekil değiştirdim. kötü bir insan değilim ben! kötü şeyler yapan iyi bir insanım. beni sevmeme nedeniniz iyi şeyler yapan kötü bir insan olmamam.
zihnimi allak bullak eden ve adımlarıma darbe vuran bir kadına rastlamayalı uzun zaman oldu sanırım. zamanın göreceliliğini bir kenara bıraktığımda açığa çıkan bir detay gibi sanki... ya da ilk aşık olduğun kızın serseri birine gönül vermesi gibi. umutsuzluğa kapılıp sürüklenmek için yeterli midir? yoksa biraz daha oturup kaderime suç mu atayım? dengem bozuk bazen, bazen de kaderim kötü işte...
gönüller arası bir yolda son sürat giderken karşıma çıkan kavşaklara aldırış etmeden sürmeyi de öğrendim ama bazen mantığım derin bir uykuya dalıyor. şimdi bana düşen mantığıma kafein servis etmek... sana düşen ise arkana bakmadan gitmek. gitmek derken bu normal bir gitmek olmamlı... istek dolu ve kararlı bir gitmek. öyle bir gitmek ki beni de teşvik etmeli... arkama bakma dürtüsünü silip atmalı.
bir kadının dudaklarını kirletmeye hakkım yoktu aslında. bu hakkı kendimde bulduğum an şekil değiştirdim. kötü bir insan değilim ben! kötü şeyler yapan iyi bir insanım. beni sevmeme nedeniniz iyi şeyler yapan kötü bir insan olmamam.
I did not choose the bohemian life, the bohemian life choose me.
bazı yazıları beni yaran postmodern yazar. albay kemalin öğrencisi bu sanırım.
Hasbünallahü ve herzevekîl azizim...
Ben albay kemal'in kırık kalbiyim.
yokluktan ırzına geçtiğin sözlükte gündüz vakti bu sıcakta hiç çekilmiyor serin hikayelerin albay. evet..
Ahh azizim havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun.
Bundan sonra "albayım" değil "sayın vekilim" diyeceksiniz. Kapiş?
Uzun uzun entry yazıyor. Hiç mi yazarken üşenmiyon aq.
Üşensem yazar olmazdım azizim. Hep dediğim gibi sizler sözlükçü ben yazarım. Statünüzde yazar yazması sizi yazar yapmıyor.
Mütemadiyen işsiz olduğu iddia edilen yazar. Cıks azizim. profesyonel kepçe operatörüyüm.
Yaşamıyor gibi , yaşamıyor gibi , yaşamıyor gibi yaşayan yazar..
Özelden çok harika tepkiler alan yazar.
Kaşınmayın , format dahilinde hoplatırım.
Kaşınmayın , format dahilinde hoplatırım.
it itlaf timinde emrinde görev yaptığım kıymetli komutanımdır.
buraya itçiler yazamaz!
buraya itçiler yazamaz!
Arnavutköy ormanları nasıldı azizim. Hahahahha bam bam bam. Yine yapalım azizim.
her zaman albayım.
osmanlı torunlarıyız biz it avlamak ata sporumuz.
osmanlı torunlarıyız biz it avlamak ata sporumuz.
Yeni kadınını seçmiş yazar. Yoruldum bugün. Ömer hayyam'dan rubailer okuyup uçurumdan aşağı işeyeceğim. Kasıklarıma çam ormanlarının histerik rüzgarlarının kokusu sinene kadar bekleyeceğim öyle. Ve seni düşüneceğim imparatorluğu savaşa sokacağım senin uğruna. Aşili de siteceğim.
Dijital dünyanın analog adamı.
Sadece bir kaç saat esip gidecek bahar meltemi.
Özlemeyin beni fazla.
Özlemeyin beni fazla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar