bugün
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- cemevinde hain kemal sloganları8
- sigmund freud'un koltuğu4
- kemalist dünya10
- 26 haziran 20264
- birader yazar olmak8
- devletin her şeye karışması2
- aile evinde yaşamak6
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı25
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi2
- sözlüğü bırakmak istemek3
- allah6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- galatasaray lobisi6
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi6
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- kemalistler9
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- okulların kapanması3
- gönüllü moderatörlük2
- sistem patlamış2
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- futbol18
- bulla dava açmak2
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- arda güler3
- sarapci koala2
- amerika birleşik devletleri6
- türkiye8
- nemden nefes alamamak2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- saian dan aforizmalar2
- demet evgar10
- yavşak bir kardeşe sahip olmak2
- yazarların imza parfümleri14
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- şile2
- hızlı para kazanmanın yolları11
- aşure3
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat2
entry'ler (18)
Saçı renkli ama çirkin kız fotografi koyulmamış. Hayret doğrusu. Nerede yıldız tilbeler.
ertesi gün hayatınızı belirleyecek bir sınav varsa şayet yatmayın daha iyidir.
her konuya sırıtmaktır.
10 yıldır besliyorsanız ters tepki veren durumdur.
Bir evin bahçesine çıkmaya yelteniyordum. Çıkmaya çalıştığım yerde cam varmış, boydan. Camı fark etmemle o olağanüstü acıyı hissetmem bir oldu.
Önemlidir. hem bilgi hem tecrübe açısından yaşı küçük olan kişi bu ilişkide ezilebilir. Çünkü aranızdaki 2 yıl bile insana neler neler katarken, 7 8 yıldan bahsediliyor. elbette benden yaşça küçük olup daha birikimli veya büyük olup bir şey öğrenememiş insanlar var. Genel konuşuyorum.
Kazağımı etiketiyle giyip dışarıya çıkmıştım. Saatlerce uyaran olmadı ve öylece gezdim. En son otobüste arkamda oturan birisi söyleyebildi de beraber etiket kopardık.
bakın her yerde üniversite sınavıyla ilgili entrylerle karşılaşıyorum ve hazırlanan biri olarak gördükçe midem bulanıyor. empati. tanrim.
Doğumumdan bu yana hapsolduğum şehir. Bıktığımdan olacak, çekici yanı olmayan, kafa dinleyemediğim bir yerdir.
Benim gibi somurtkan ve memnuniyetsiz biri için idoldür. Aynı zamanda bitmez tükenmez bir enerjiye sahiptirler.
Annem. Bir de gerçekleşmeyi bekleyen hayaller.
Marie'nin ağlarken girdiği şekillere ve mor kıyafetlerine tahammül edemediğim dizidir.
Samimi olanları istisnadır. Akla gelebilecek her türlü konuya lüzumsuz yorumlar yaptıklarından bir süre sonra dikkate alınmamaya başlarlar.
Cumartesileri 8'de uyanarak 1 saat daha fazla uyumamdır.
Selam verir gibi her saat seni seviyorum kalıbının kullanılması bunu sıradanlaşmış bir söze çevirmiştir. Farkında olanlar samimiyetini sorgulamakta haklıdırlar.
Ciddi misin diyen kişinin karşısındakinden daha çok seviyor olma ihtimali de yüksektir. Gerçek sevgisine ihtiyacı vardır.
Ciddi misin diyen kişinin karşısındakinden daha çok seviyor olma ihtimali de yüksektir. Gerçek sevgisine ihtiyacı vardır.
Dinlerken gelecek sözleri tahmin edebildiğin, basit şarkılardır.
Herkesin fikirlerini paylaştığı sosyal bir ortamdayız. insanlar bir şekilde birbirini tanıyor. internetten tanıştığın ve kafanın uyuştuğu bir insan tabiki karşına çıkabilir. Tanıdıkça sevgili de olabilirsin. Sonuçta değer veriyor ve seviyorsanız ilişkiniz internet üzerinde kalan bir şey olmaz. takıldığım nokta sevgiliyi 'arayip bulmaya' kalkışmak. Çorabının tekini mi arıyorsun? Ha oldu da buldun onun sevgili olduğundan şüphe duymalısın. Aşk, sevgili ve sevgi öyle basit bir kavrama indirgenmiş ki.
(bkz: the green mile)
izleyeli seneler oldu esasında. konusuna zaten laf edemeyeceğim fakat Micheal clarke duncan'ın oyunculuğu filmi zirvelere taşıyan en önemli faktör denilebilir. o rolü hakkıyla verebilecek başka bir oyuncu düşünemiyorsunuz. izlerken içimin acıdığını ve gözlerimin kan çanağına döndüğünü hatırlıyorum. Şuan dahi hüzünlendim ah be duncan.
izleyeli seneler oldu esasında. konusuna zaten laf edemeyeceğim fakat Micheal clarke duncan'ın oyunculuğu filmi zirvelere taşıyan en önemli faktör denilebilir. o rolü hakkıyla verebilecek başka bir oyuncu düşünemiyorsunuz. izlerken içimin acıdığını ve gözlerimin kan çanağına döndüğünü hatırlıyorum. Şuan dahi hüzünlendim ah be duncan.