bugün
- kategori hashtag
- uludağ sözlük büyük millet meclisi #sesimiduyuludağ
- mesajlara hızlı cevap vermek #Reklam
- kılıçdaroğlu nun rozet töreni figüran iddiası #figüran
- norveç futbolu #futbolhaber
- norveç futbolu #gazza
- norveç futbolu #norvec
- anın görüntüsü #schipholamsterdam
- anın görüntüsü #schipholamsterdam
- the saturdays #manifestgitsinthesaturdaysgelsin
- birader beyler biraderdirler #BiraderimeDokanma
- tasavvuf #KiTAPOKU
- yunus emre #KiTAPOKU
- gocu ne zaman çaylak olacak sorunsalı #gocunezamançaylakolacak
- macenta rengi #FF00FF
- aslı bekiroğlu #aslibekiroğlu
- aslı bekiroğlu #enmagazin
- tarık pasha #TarıkYalnızDeğildir
- sözlükte yaş ortalamasının düşmesi #iğrenç
- sözlükte yaş ortalamasının düşmesi #troll
- talip emiroğlu #dr
#Hayır
Ohal döneminde gerçekleştirilen nevruz kutlaması görünümlü PKK mitingi.
Polis #hayır için bildiri dağıtanları yaka paça merkeze alır ama binlerce kürde dokunamaz. Erdoğan bu tür tavizler vererek referandumda hdp kesiminden evete destek bekliyor.
Polis #hayır için bildiri dağıtanları yaka paça merkeze alır ama binlerce kürde dokunamaz. Erdoğan bu tür tavizler vererek referandumda hdp kesiminden evete destek bekliyor.
Evet çıkmadan adaları almaya başladıklarına göre EVET çıkarsa bunlar komple ege bölgesini alırlar bence. O yüzden #hayır.
Akp tarafından banka hesabıma 10 milyar dolar yatırılması. Aksi halde kesinlikle #hayır
Aklı olan birinin yapacağı bir şey değildir. Okuyan insanlar zaten #HAYIR diyor.
Ben bir rüya gördüm #Hayır lara vesile olacak umarım.
dikkat bunlar sadece tahmindir..
1- anıtkabir yıkılacak.
2- andımız değişecek.
3- izmir marşı ve 10. yıl marşı kaldırılacak.
4- eski osmanlı alfabesine dönülecek.
5- cumhuriyetle ilgili tüm bayramlar kaldırılacak.
6- hafta tatili pazardan cumaya alınacak .
7- tüm okullardan atatürk ile ilgili tüm dersler kaldırılacak.
8- medeni kanun değişecek her erkek birden fazla kadınla evlenebilecek.
9- türk hukuku roma hukukundan şeriat hukukuna dönüşecek.
10- halifelik geri getirilecek ve mevcut cumhurbaşkanı halife olacak.
11- kadınların plaja gitmesi yasaklanacak.
12- kadınların pazardan muz ve salatalık alması yasaklanacak.
13- kadınlara ait toplu taşıma araçları düzenlenecek ve kadınlar ile erkekler farklı araçlara binecek.
14- meslek sahibi kadınlar çeşitli sebeplerle işten çıkarılacak ve iş dünyasında sadece erkekler olacak.
15- ülke genelinde kadınların sütyen giymeleri yasaklanacak.
16- ülke genelinde kadınların başı açık dolaşması yasaklanacak.
17- kılık kıyafet yasaklarına uymayan kadınlar sokak ortasında devlet görevlileri tarafından dövülecek.
18- okullarda ilk eğitim din eğitimi olacak.
19- paralardan atatürk kalkacak yerine mevcut cumhurbaşkanının resmi konulacak.
20- mevcut cumhurbaşkanı öldüğünde arkasından ağlamayan vatandaş dövülecek ve hapis cezası verilecek.
bu şekilde devam edecek bir felaketler silsilesi başlatılmış olacak..
işte bahsedilen "yeni türkiye" budur..
tüm bunların yaşanmaması için referandumda mutlaka tercihimiz #hayır olmalıdır..
1- anıtkabir yıkılacak.
2- andımız değişecek.
3- izmir marşı ve 10. yıl marşı kaldırılacak.
4- eski osmanlı alfabesine dönülecek.
5- cumhuriyetle ilgili tüm bayramlar kaldırılacak.
6- hafta tatili pazardan cumaya alınacak .
7- tüm okullardan atatürk ile ilgili tüm dersler kaldırılacak.
8- medeni kanun değişecek her erkek birden fazla kadınla evlenebilecek.
9- türk hukuku roma hukukundan şeriat hukukuna dönüşecek.
10- halifelik geri getirilecek ve mevcut cumhurbaşkanı halife olacak.
11- kadınların plaja gitmesi yasaklanacak.
12- kadınların pazardan muz ve salatalık alması yasaklanacak.
13- kadınlara ait toplu taşıma araçları düzenlenecek ve kadınlar ile erkekler farklı araçlara binecek.
14- meslek sahibi kadınlar çeşitli sebeplerle işten çıkarılacak ve iş dünyasında sadece erkekler olacak.
15- ülke genelinde kadınların sütyen giymeleri yasaklanacak.
16- ülke genelinde kadınların başı açık dolaşması yasaklanacak.
17- kılık kıyafet yasaklarına uymayan kadınlar sokak ortasında devlet görevlileri tarafından dövülecek.
18- okullarda ilk eğitim din eğitimi olacak.
19- paralardan atatürk kalkacak yerine mevcut cumhurbaşkanının resmi konulacak.
20- mevcut cumhurbaşkanı öldüğünde arkasından ağlamayan vatandaş dövülecek ve hapis cezası verilecek.
bu şekilde devam edecek bir felaketler silsilesi başlatılmış olacak..
işte bahsedilen "yeni türkiye" budur..
tüm bunların yaşanmaması için referandumda mutlaka tercihimiz #hayır olmalıdır..
evet diyenlerin kaç kere konuk ettikleri bayraklarını astıkları adam yerine koydukları barzaninin ülkesindeki kanala ait hava durumudur efenim..
hayır diyerek asıl bunlara engel oluyoruz..
bu haritanın gerçekleşmemesi için #hayır
hayır diyerek asıl bunlara engel oluyoruz..
bu haritanın gerçekleşmemesi için #hayır
mhp'li koray aydın'ın bu sabah katıldığı tv programında söylediği sözdür.
"suçlu-suçsuz herkesi işinden atıyorlar, mağdur ediyorlar, halbuki bu işin kaynağı ak parti. Neden kendi içindekileri temizlemiyorlar. Şimdi bana yazdırsanız, ak partinin içindeki fetöcüleri, bir klasör dolar," diye de devam etmiştir.
işte millete yapılan bu takiyyeden dolayı, referandumda oyumuz #hayır
"suçlu-suçsuz herkesi işinden atıyorlar, mağdur ediyorlar, halbuki bu işin kaynağı ak parti. Neden kendi içindekileri temizlemiyorlar. Şimdi bana yazdırsanız, ak partinin içindeki fetöcüleri, bir klasör dolar," diye de devam etmiştir.
işte millete yapılan bu takiyyeden dolayı, referandumda oyumuz #hayır
yeni kimlik kartlarında din hanesi bulunmamaktadır, bunu çıkartan akp hükümetini kınıyoruz, bu yüzdendir ki, referanda oyumuz #hayır
(bkz: din elden gidiyor)
(bkz: din elden gidiyor)
kesinlikle karşıyım. takımı defans oynatan teknik direktörlerden Fenerbahçe'ye #hayır gelmez.
Tek adam rejimine sahip diğer ülkelerin ekonomik durumu.
Ülkenin 15 yılda 50 yıl gerilemiş olması.
Sürekli kandırılan bir adama ülkenin tapusunu vermek istememek .
Yol ve kimlik kartları dışında bir icraat yapmamış olması.
Yanlış dış siyasetleri sonucu krizin eşiğine gelmiş olmamız ve kriz yaşıyor olmamız.
işsizlik.
Denetlenemeyen bir güç olmasını türkiyede doğuracagı sonucları ön görme.
Eyalet sistemini istememek. Ki her ne kadar inkar etselerde 6. Maddede gizli eyalet sistemi tasarısını biraz hukuk açısında bakınca anlayabilirsiniz.
Barzaninin kürdistan haritasında doğu ve güneydoğuanadolu bölgelerimizi almış olması ve evet demesi.
Dış borcumuzun gün geçtikçe artması ve ülkenin batmamasının tek sebebinin ard arda dış borç bulabiliyor olmamız.
Dolar euro nun geldiği durum .
Kiralar 1000 liradan başlıyor asgari ücret 1400 lira.
Ve daha bir sürü sayabileceğim neden var bu konuyu konuşmak isteyen kararsızlarla ben gerekçelerini tek tek yazabilirim yetmez örnek ve ispat gösterebilirim gerekçelerime.
Demokrası en uygar yönetim biçimidir en andaval adamın bile söz hakkı vardır. Bu nedenledir ki özgürlük için #Hayır diyorum.
Ülkenin 15 yılda 50 yıl gerilemiş olması.
Sürekli kandırılan bir adama ülkenin tapusunu vermek istememek .
Yol ve kimlik kartları dışında bir icraat yapmamış olması.
Yanlış dış siyasetleri sonucu krizin eşiğine gelmiş olmamız ve kriz yaşıyor olmamız.
işsizlik.
Denetlenemeyen bir güç olmasını türkiyede doğuracagı sonucları ön görme.
Eyalet sistemini istememek. Ki her ne kadar inkar etselerde 6. Maddede gizli eyalet sistemi tasarısını biraz hukuk açısında bakınca anlayabilirsiniz.
Barzaninin kürdistan haritasında doğu ve güneydoğuanadolu bölgelerimizi almış olması ve evet demesi.
Dış borcumuzun gün geçtikçe artması ve ülkenin batmamasının tek sebebinin ard arda dış borç bulabiliyor olmamız.
Dolar euro nun geldiği durum .
Kiralar 1000 liradan başlıyor asgari ücret 1400 lira.
Ve daha bir sürü sayabileceğim neden var bu konuyu konuşmak isteyen kararsızlarla ben gerekçelerini tek tek yazabilirim yetmez örnek ve ispat gösterebilirim gerekçelerime.
Demokrası en uygar yönetim biçimidir en andaval adamın bile söz hakkı vardır. Bu nedenledir ki özgürlük için #Hayır diyorum.
istediğimiz kadar #HAYIR desekte bunlar bi şekilde evet yapar o oyları o gün elektirikler yok zaten su falanda kesilir hayat durur evet çıkar düzelir hayat
(bkz: revolution).
(bkz: revolution).
Vatanseverlik sürekli birileri tarafından kandırılan Erdoğan'ı Başkan yapmak olmamaz.
Hiçbir partiyi desteklemeyen biri olarak #hayır.
Hiçbir partiyi desteklemeyen biri olarak #hayır.
--spoiler--
Çocuklar ölmesin diye #hayır diyeceğim
--spoiler--
http://www.gercekgundem.c...lmesin-diye-hayir-diyorum
Çocuklar ölmesin diye #hayır diyeceğim
--spoiler--
http://www.gercekgundem.c...lmesin-diye-hayir-diyorum
illa ilahiyatçı olacaksa memlekette çağdaş nitelikli adam mı kalmadı da bunu seçtiler?
Yok yok bu ülke iyice boka sarıyor.
Bi ilahiyatçı olarak utandığım durumdur.
Artık yekta denen zatla beraber beğenmedikleri bütün bilhassa ilahiyatçı akademisyenlere kök söktürürler. Yanılır mıyım, umarım...
Ha bu arada #hayır
Yok yok bu ülke iyice boka sarıyor.
Bi ilahiyatçı olarak utandığım durumdur.
Artık yekta denen zatla beraber beğenmedikleri bütün bilhassa ilahiyatçı akademisyenlere kök söktürürler. Yanılır mıyım, umarım...
Ha bu arada #hayır
ülkeden teknoloji üretmesini beklersiniz değil mi? benim vatanım, canım türkiyem her dalda iyi olsun, adından söz ettirsin. en iyi teknolojiyi biz üretelim, en iyi mühendisler bizden çıksın, en iyi sporcular bizden çıksın, en iyi sanatçılar bizden çıksın, en iyi ekonomi bizimki olsun, dünyayı yönetelim dersin değil mi?
hah güzelim işte o işler din öğretmekle olmuyor. onlar din ile dünyayı değil, ancak seni yönetirler. çünkü din kişisel ve vicdani bir olgudur. bak sana gerçeği söyleyeyim kardeş; hani ettiğin dualar çoğu zaman kabul olmuyor ya. hah işte dua ederek de teknoloji üretemezsin, sporcu yetiştiremezsin, mühendis çıkartamazsın, ekonomin büyümeyi bırak günden güne daha da küçülür. dinler insanların dizginidir. türkiye'de, insanlar üzerinde bu kadar büyük baskılar kuran bir din böylesine yaygın olmasaydı bu ülke gerçekten bugün süper güç olabilirdi.
neyse kıssadann hisse; bu kan uykusundan artık uyanın!
geleceğimiz için, güzel bir türkiye için referanduma #hayır
hah güzelim işte o işler din öğretmekle olmuyor. onlar din ile dünyayı değil, ancak seni yönetirler. çünkü din kişisel ve vicdani bir olgudur. bak sana gerçeği söyleyeyim kardeş; hani ettiğin dualar çoğu zaman kabul olmuyor ya. hah işte dua ederek de teknoloji üretemezsin, sporcu yetiştiremezsin, mühendis çıkartamazsın, ekonomin büyümeyi bırak günden güne daha da küçülür. dinler insanların dizginidir. türkiye'de, insanlar üzerinde bu kadar büyük baskılar kuran bir din böylesine yaygın olmasaydı bu ülke gerçekten bugün süper güç olabilirdi.
neyse kıssadann hisse; bu kan uykusundan artık uyanın!
geleceğimiz için, güzel bir türkiye için referanduma #hayır
Bugün Zincirlikuyu metrobüs sırasında hiç tanımadığım bir teyzeye sırf Akp'liye benziyor diye usulca sokulup #HAYIR dedim.
#hayır çıkması almanya nin işine yaramaz o yüzden evet çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar.ülkenin başında istedikleri gibi yonetecekleri bir kukla olacak başkanlık gelirse neden #hayır için uğraşsın ki almanya.
daha fazla kumar oynamasın diye #hayır.
Lan olm bırak cumhur danışmanını bak ne diyyom ben sağa. Rahmetli atatürk kabrinden çıkıp başkanlık sistemi için ben ikna oldum o yüzden evet deyin dese ben yine #hayır derim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar