bugün
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler5
- kadir inanır'ın kürt olması4
- küresel affetme günü3
- sözlük kızları toplansın bir şey diyeceğim3
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı3
- neşemizi öldürdüler4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması3
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi4
- elle yiyip şişeden içenler5
- primo levi2
- ben kararımı verdim2
- kadınların piç erkek tercihi17
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller10
- gianni infantino2
- hayata tutunamamak2
- 7 temmuz 2026 dünya kupası maçları2
- günün şiiri22
- en çok hoşa giden doğa olayı11
- karı kıza para yedirir misiniz17
- lahmacunu elle yiyen kız2
- günün sözü2
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- diamond bosphorus17
- besle kargayı5
- sözlüğün karizmatik şairi2
- osururken götten alev çıkması12
- 20672
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak4
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- evlenilmeyecek kız tipi11
- ragnar rockefeller38
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- yön duygusuna sahip olmamak10
- şişman kızların çok neşeli olması5
- zihni göktay13
- sersem herif11
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- seksli rüyalar görmek5
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- telefonun aşırı ısınması7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- türk ekonimisi harika5
- togg limuzin7
entry'ler (185)
Aklına gelen ilk şey muhtemelen nasıl para bulup kürtaj yaptıracağıdır. Ama bence daha az para harcayıp kondom kullanmalıydı.
Klasik mühendislik öğrencisidir. Çok arkadaşım var böyle.
Para çekmek için sıranın kendisine gelmesini bekleyen insandır.
Hava azıcık soğudu mu gözlerimi pencereden dışarıya çevirmeme sebep olan şey. "Acaba kar yağacak mı?", "Yağsın artık.", "Söz bu sene daha çok oynayacağım karda." Gibi serzenişlerde bulunmama sebep oluyor.
Yağmadı ama henüz. Her gün sabah ilk iş perdeyi açıp bakıyorum; acaba ufacık bir beyazlık gözüme çarpar da günüm hayatımın karartısından biraz olsun uzaklaşır. Yağana kadar her gün bakacağım. Yağmazsa eğer, karartımın içine bir karartı daha eklerim muhtemelen.
Kar, hiç olmazsa yukarıdan bir el salla, "hala beyazlatabiliyorum" diye..
Yağmadı ama henüz. Her gün sabah ilk iş perdeyi açıp bakıyorum; acaba ufacık bir beyazlık gözüme çarpar da günüm hayatımın karartısından biraz olsun uzaklaşır. Yağana kadar her gün bakacağım. Yağmazsa eğer, karartımın içine bir karartı daha eklerim muhtemelen.
Kar, hiç olmazsa yukarıdan bir el salla, "hala beyazlatabiliyorum" diye..
Sexin bütün ahenginin bozulmasına, kişilerin konsantrasyonunun kaybolmasına, hele ki inatçı birisiyse komple sexin heba olmasına sebep olan erkektir.
Aşkın kendisi zaten bir içkidir. Aşkı içtikçe sarhoş olur, bazı zamanlar yok olur, çoğu zamansa hayat dolu olursun.*
Kuyruğu gelecek olan yalanlar silsilesinin başıdır. Fakat inandırıcı olunabilirse söylenen dişiyi kendinden geçirir.
Başlık açmaya değmeyecek bir eylemdir.*
Akla ziyan adamlar! istanbul'daki ilk 2 yılımda ne zaman yağmur yağsa onların nereden çıktığını çözmeye çalışarak aklımı ziyan ettim. Yazık lan bana!
Metalikacıyım beeeng!!
Boykot etmek iyi hoş da; bu boykot Fransa'ya koyar mı? Asıl soru bu bence. Sonuçta bilmem kaç milyar dolarlık ihracat yapıyor bu adamlar. Türkiye bu ihracatın küçük bir kısmı bildiğim kadarıyla. Fransız mallarını boykot etmek bana sanki o malların Türkiye'de dağıtımını, satışını, vs o mallara emeğini koyan ve bundan ekmeğini kazanan Türk işçilerin ocağına incir ağacı dikmek olur gibi geliyor bana. Bilemedim ama.
Gittikçe güzelleşmelerinden öte gittikçe daha bir bakımlı hale gelmeleri. Kapitalizmin bedenlerimize iyice işlemesinden ötürü yeni makyaj malzemeleri, televizyonda izlenilen ünlüler, yarışmalar, bir çok ögeyi bünyeye aldıktan sonra kadınlar kendilerine daha bir özen gösterme isteği, ihtiyacı içerisine girmişlerdir. Bu sebepten ötürüdür ki; Türk kadınlar artık daha güzeldir.(anlatım kötü ama anladınız siz beni)
Yeşil göz, kızıl saç, beyaz ten. *
Çok iyi derecede yalan söyleyebilmesi ve bunu karşıdakine belli etmemesi.
Boşta kalınca "return"* yapılabilecek insanlar arasına alınması gereken eski sevgili olan sevgilidir.
Süründürür. Karnındaki ağırlıktan ayağa kalkamazsın. Yazıktır.
Öğrencilerinin saygısını korkuyla değil, samimiyetle, sevgiyle kazanan örnek öğretmendir.
Kabul ediyorum sözlük seni çok ihmal ettim ama affet beni. Bahanem yok. Yalnızca yazmak istemedim. Ama bundan sonra daha çok çalışıp, entrylerle, başlıklarla dolduracağım seni. Seni seviyorum, kendine dikkat, öptüm bay.
Adeta Korcan Karar "We are 'cumming' from Turkish Tv." demişcesine korkutmuştur Fransız milletvekilini.
kahve, süt, şeker.