bugün
- istanbul un çok pahalı olması20
- en sevilmeyen ev işleri9
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- gönül almaya çalışan erkek4
- kabataş olayı görüntüleri10
- yks 20263
- lansor2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan3
- philadelphia krem peyniri2
- parayla dert dinlenir3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- herkes yatsın iyi geceler9
- fazlası zarar2
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- ölmeyi dilemek2
- neden okula gitmek zorundayız2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- oğlum çok güzel lan6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- slavko vincic15
- oğuzhan uğur12
- velvet13
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- ispanya20
- nervio11
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- horoz hayası çorbası5
- 2026 dünya kupası25
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- aklını yitirmek4
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- tememda kenka nalaka10
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
sevdiği entry'ler
106. dakikada ispanya attı ve 1-0 önde.
Aynı zamanda türklerin de tekelinde olan mesleklerdir.
mesleğin türkü kürdü lazı mı olur.
Irkçılık yapmayın insan olun.
mesleğin türkü kürdü lazı mı olur.
Irkçılık yapmayın insan olun.
Standart söylemleri çok da takmamak lazım. Neyse yine de; Kalemi kuvvetli bir yazara benziyor, Hoşgelmiş diyorum.*
ömrümü verdim daha napim amk.
Hogwarts Büyücük okuluna gitse gryffindor’a seçilirdi kesin. iyi bölümdür.*
hinduizm, budizmle alakalı bir şeyler okuyacağımı düşünürken hiç beklemediğim alandan geldi.
çok canlar yakacak. atın fava bekleyin.
acaba hangi erkek yazar özelden yürüyecek merakından fake kadın hesabı açan erkek yazarlardan.
var olan bir tanrı'dan algımız ve ufkumuz nispetinde tanrılar peydah ettik.yani mevcuda kendi anlayışımıza göre şekil verdik.
Yanlış anlamayın kıskançlığından atmıyorum, ben daha güzelim demek için atıyorum.artı oyu çok olan kazansın!
görsel
görsel
Orası aklıma geldikçe kusasım gelir. Lanetli bir yer. Allah orayı ibret için yaratmış resmen!
bunlarin anne babasi yok mu siz ne yapiyorsunuz kizim demiyor mu.
eskiden seksi geliyorlardı ama artık çok varoş. ekranda gördüğüm an burnuma hivli vajina kokusu geliyor. üni ortamında 2 biraya herkese veren hatunlar misali.
youtube'da karşıma çıkıyor.dina belenkaya diye bir rus kadın.
https://www.youtube.com/r...arch_query=dina+belenkaya
https://www.youtube.com/r...arch_query=dina+belenkaya
ekşi, sıkıcı ve "iyi çocuk" eğilimine sahip klasik bir edebiyat eseri ise uludağ, damgalanmaktan korkmayan, lafını sakınmayan aykırı bir yeraltı edebiyatı kitabıdır. bazen zihnin gizli köşelerinin, tutkuların ve hatta gizli arzuların özgürce dile döküldüğü yerdir. ekşi'nin aksine kasıntıları, normları yoktur. zıvanadan hiçbir zaman çıkmamıştır, zıvanayı yoldan çıkarmıştır. bu nedenle yaşaması, yaşatılması gereken bir mekandır. buna dair umut görmüyorum lakin.
Ben istemiyorum ya. Abi hepimiz adına karar vermesenize ya bak sabah kahve içerken ''Meme, meme'' diye geziyor damgası yedim, akşam oldu donla gezmek istediğimi öğrendim. Yapmayın ya ben istemiyorum aaaa kikikikikiiii
Hayatımı değiştiren edebiyat eseri. (Manga)
Şöyle ki; lise son, üniversite ilk yıllar arasında derin bir yalnızlığın ve başarısızlık krizinin içinde buldum kendimi. Bu ağır depresyon sürecinde hiçbir şey yapmak istemiyor, elimi neye atsam kıracağım, dökeceğim ve yok edeceğim korkusu ile ne insanlar ile iletişime geçiyor, ne bir sosyal çevreye ne de akademik hayatıma odaklanabiliyordum.
Bu depresyonun ortasında, sonradan ev arkadaşım olacak Japon Dili ve Edebiyatı okuyan arkadaşımın (o zamanlar arkadaş değildik) okulun bahçesinde otururken yan masada hararetli bir şekilde bu mangayı övdüğünü işitmem sonrası eve geldiğimde merakıma yenik düşüp okumaya başlamam ile her şey değişti.
Guts'ın hayata aslında hiç gelmemesi gereken biri olması ama o dünyanın içinde yaşadığı onca ihanetlere, bitmek bilmeyen savaşa, yalnızlığa, kayıplara rağmen ayakta durması ve ilerlemesi beni çok etkiledi.
Kendi yaşamımda içinde sıkıştığım o kabuktan sıyrılmama ve mücadele azmine erişmeme neden olacak olaylar silsilesinin ilk kıvılcımı çaktı.
O günden bugüne baktığımda, yorgan altında ağlayan ve ne yapacağını bilmeyen o çocuktan, dünyanın her bir köşesinde sayısız mücadeleye giren ve hayat ile kavga etmekten keyif alan beni yaratan bu eserdir ve tabii ki bu eserin mangakası Kentaro Miura'ya hayatım boyunca duyacağım o şükranı anlatamam.
Huzur içinde uyu, sensei Miura.
Tabi ki brand of sacrifice'ı da vücudumuza işledik.
görsel
Şöyle ki; lise son, üniversite ilk yıllar arasında derin bir yalnızlığın ve başarısızlık krizinin içinde buldum kendimi. Bu ağır depresyon sürecinde hiçbir şey yapmak istemiyor, elimi neye atsam kıracağım, dökeceğim ve yok edeceğim korkusu ile ne insanlar ile iletişime geçiyor, ne bir sosyal çevreye ne de akademik hayatıma odaklanabiliyordum.
Bu depresyonun ortasında, sonradan ev arkadaşım olacak Japon Dili ve Edebiyatı okuyan arkadaşımın (o zamanlar arkadaş değildik) okulun bahçesinde otururken yan masada hararetli bir şekilde bu mangayı övdüğünü işitmem sonrası eve geldiğimde merakıma yenik düşüp okumaya başlamam ile her şey değişti.
Guts'ın hayata aslında hiç gelmemesi gereken biri olması ama o dünyanın içinde yaşadığı onca ihanetlere, bitmek bilmeyen savaşa, yalnızlığa, kayıplara rağmen ayakta durması ve ilerlemesi beni çok etkiledi.
Kendi yaşamımda içinde sıkıştığım o kabuktan sıyrılmama ve mücadele azmine erişmeme neden olacak olaylar silsilesinin ilk kıvılcımı çaktı.
O günden bugüne baktığımda, yorgan altında ağlayan ve ne yapacağını bilmeyen o çocuktan, dünyanın her bir köşesinde sayısız mücadeleye giren ve hayat ile kavga etmekten keyif alan beni yaratan bu eserdir ve tabii ki bu eserin mangakası Kentaro Miura'ya hayatım boyunca duyacağım o şükranı anlatamam.
Huzur içinde uyu, sensei Miura.
Tabi ki brand of sacrifice'ı da vücudumuza işledik.
görsel
babamızdan görmediğimiz için becermekte zorlandığımız.