sevdiği entry'ler

19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı

(bkz: counter terorists win)

19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı

106. dakikada ispanya attı ve 1-0 önde.

kürtlerin tekelinde olan meslekler

Aynı zamanda türklerin de tekelinde olan mesleklerdir.

mesleğin türkü kürdü lazı mı olur.

Irkçılık yapmayın insan olun.

nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar

Standart söylemleri çok da takmamak lazım. Neyse yine de; Kalemi kuvvetli bir yazara benziyor, Hoşgelmiş diyorum.*

sözlük için ne yapabiliriz

ömrümü verdim daha napim amk.

üstteki yazarı öv

Hogwarts Büyücük okuluna gitse gryffindor’a seçilirdi kesin. iyi bölümdür.*

mantra grubu

hinduizm, budizmle alakalı bir şeyler okuyacağımı düşünürken hiç beklemediğim alandan geldi.

mantra grubu

çok canlar yakacak. atın fava bekleyin.

queen feristah

acaba hangi erkek yazar özelden yürüyecek merakından fake kadın hesabı açan erkek yazarlardan.

tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık

var olan bir tanrı'dan algımız ve ufkumuz nispetinde tanrılar peydah ettik.yani mevcuda kendi anlayışımıza göre şekil verdik.

nato zirvesine katılacak yazarlar

(bkz: ismet gurbuz 2024)

sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları

Yanlış anlamayın kıskançlığından atmıyorum, ben daha güzelim demek için atıyorum.artı oyu çok olan kazansın!

görsel

öbür sözlük

Orası aklıma geldikçe kusasım gelir. Lanetli bir yer. Allah orayı ibret için yaratmış resmen!

manifest grubu

bunlarin anne babasi yok mu siz ne yapiyorsunuz kizim demiyor mu.

manifest grubu

eskiden seksi geliyorlardı ama artık çok varoş. ekranda gördüğüm an burnuma hivli vajina kokusu geliyor. üni ortamında 2 biraya herkese veren hatunlar misali.

güzel satranç oynayan kız var mıdır

youtube'da karşıma çıkıyor.dina belenkaya diye bir rus kadın.

https://www.youtube.com/r...arch_query=dina+belenkaya

sözlüğün zıvanadan çıkması

ekşi, sıkıcı ve "iyi çocuk" eğilimine sahip klasik bir edebiyat eseri ise uludağ, damgalanmaktan korkmayan, lafını sakınmayan aykırı bir yeraltı edebiyatı kitabıdır. bazen zihnin gizli köşelerinin, tutkuların ve hatta gizli arzuların özgürce dile döküldüğü yerdir. ekşi'nin aksine kasıntıları, normları yoktur. zıvanadan hiçbir zaman çıkmamıştır, zıvanayı yoldan çıkarmıştır. bu nedenle yaşaması, yaşatılması gereken bir mekandır. buna dair umut görmüyorum lakin.

erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz

Ben istemiyorum ya. Abi hepimiz adına karar vermesenize ya bak sabah kahve içerken ''Meme, meme'' diye geziyor damgası yedim, akşam oldu donla gezmek istediğimi öğrendim. Yapmayın ya ben istemiyorum aaaa kikikikikiiii

berserk

Hayatımı değiştiren edebiyat eseri. (Manga)

Şöyle ki; lise son, üniversite ilk yıllar arasında derin bir yalnızlığın ve başarısızlık krizinin içinde buldum kendimi. Bu ağır depresyon sürecinde hiçbir şey yapmak istemiyor, elimi neye atsam kıracağım, dökeceğim ve yok edeceğim korkusu ile ne insanlar ile iletişime geçiyor, ne bir sosyal çevreye ne de akademik hayatıma odaklanabiliyordum.

Bu depresyonun ortasında, sonradan ev arkadaşım olacak Japon Dili ve Edebiyatı okuyan arkadaşımın (o zamanlar arkadaş değildik) okulun bahçesinde otururken yan masada hararetli bir şekilde bu mangayı övdüğünü işitmem sonrası eve geldiğimde merakıma yenik düşüp okumaya başlamam ile her şey değişti.

Guts'ın hayata aslında hiç gelmemesi gereken biri olması ama o dünyanın içinde yaşadığı onca ihanetlere, bitmek bilmeyen savaşa, yalnızlığa, kayıplara rağmen ayakta durması ve ilerlemesi beni çok etkiledi.

Kendi yaşamımda içinde sıkıştığım o kabuktan sıyrılmama ve mücadele azmine erişmeme neden olacak olaylar silsilesinin ilk kıvılcımı çaktı.

O günden bugüne baktığımda, yorgan altında ağlayan ve ne yapacağını bilmeyen o çocuktan, dünyanın her bir köşesinde sayısız mücadeleye giren ve hayat ile kavga etmekten keyif alan beni yaratan bu eserdir ve tabii ki bu eserin mangakası Kentaro Miura'ya hayatım boyunca duyacağım o şükranı anlatamam.

Huzur içinde uyu, sensei Miura.

Tabi ki brand of sacrifice'ı da vücudumuza işledik.

görsel

bir insanı sevmek

babamızdan görmediğimiz için becermekte zorlandığımız.
© copyright 2005 - 2026