entry'ler (89)

oğlak burcu kadını

Avrupa yakası aslı karakteri ete kemiğe bürünmüş oğlak diye görünmüş diyorlar. Yalansa doğru deyin.
yatakta üzmezler, Eşine sadık mantıklı insanlardır. Evlenin direkt. Burçlara inanmıyorum ama insanların doğdukları aylara göre hayatlarının ilk aylarında karşılaştıkları atmosferin farklılık göstermesinin bebeğin beyin gelişimi üzerinde çeşitlilik oluşturduğuna inanıyorum. Örneğin kış aylarında evin bütün fertleri iş dışında evde bulunuyor, gribal hastalıkların artması sebebiyle bebeğe hastalık bulaştırmamak adına ziyaretler de azalıyor. Günlerin kısalmasıyla da sosyal anlamda biraz daha içe kapanık bir atmosfer oluşuyor. Sonuç olarak bebek, çekirdek sosyal ortamına bağlı biraz da içe kapanık bir grup insanla günlerce ev içinde vakit geçirince ileriki yıllardaki tutumu da biraz buna kayıyor. Sonra da diyoruz ki oğlak insanı diğer insanlara güvenmek konusunda mesafeli. Tabi olur, ilk karşılaştığı sosyal yaşam formu bu çünkü. Oğlak insanınını biraz da mantıklı, sorumluluk sahibi ve disiplinli olmakla anarlar. Tabi böyle olacak. Çünkü ne kadar modern yaşamla kışın zorlu koşullarından kurtulsak da büyüklerimizin kış için önceden hazırlık yaptıklarını biliyoruz. En önemli güdümüz doğrultusunda eyleme geçtiğimiz kışın başlangıcında doğan bir bebekten bahsediyoruz. Ayrıca oğlak burcu kadını içe kapanık görünse de sana güvenir ve çekirdek sosyal ortamı statüsünde değerlendirirse çok fazla mutlu eder. Baya eğlenceli komik kadınlardır. O yüzden normal sağlıklı bir oğlak kadınına yamuk yapmazsanız mutlulukla yaşarsınız.

hıyar yetiştiren sözlük yazarları

Bazılarının ana babası bu işte çok başarılılar. Trafikte eserleriyle uğraşıyoruz. Umarım sözlük yazarı değillerdir.

en çok sevdiğiniz yazar

Çoğu kişinin ilkinde mariyya vardır bence.
Gocu'nun muhabbeti sarar, true da keyiflendirir sözlüğü. Enayimiknatisi abim, monytontana kral.
Nervio'nun bazı çıkışlarına bitiyorum velvet bazen trollemenin suyunu çıkarsa da sarıyor. Ya daha saysam baya gider queen feristah'ın kızların da yeraltı edebiyatı var dediği yerde yarılmıştım mesela. Günün belirli saatlerinde sözlük okumak iyi geliyor genel olarak. Keşke daha fazla yazılsa çizilse ama hepimizin işi gücü var yine de burada toplanıp içimizden geldiğince konuşmak çok güzel bir şans. Teşekkürler sözlük.

japonya'da 10.000 kürdün karakol basması

"Japonya kürt sorunu yaz youtube a. bak bakalım fasa fiso muymuş. "
Ya olum böyle kaynak mı olur.

japonya'da 10.000 kürdün karakol basması

Sosyal medyanın özeti:
Hiçbir resmi kaynakla doğrulanmayan, abartılı ve okuyucuyu gaza getirecek bir haber paylaşılır. haberin doğruluğunu araştırmak yerine içindeki nefreti orantısızca kusan sazanlarla gündem üretilir. Sonra haberin doğrusu ortaya çıkar ve bu yalan haberi yayarak milleti kışkırtan tipler hiçbir şey olmamış gibi yeni yalan haberlerle hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken sazanlar da içlerindeki nefreti kustukları için rahatlamış ve sanki bir iş başarmış gibi mutlulukla kendilerini güçlü ve haklı hissederler.
Kimseye kızmıyorum da artık sadece insanların ne kadar güçsüz, korkak ve basit varlıklar olduğuna şahitlik ediyorum.
Artık haklı olmak da istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum o yüzden böyle saçmalıklara da gülüp geçiyorum. Ne 10 bini olum 10 milyon kürt karakol basmış x'te bir çocuk yazdı gördüm bunu.

rüyada işe gittiğini görüp uyanıp işe gitmek

Rüyaların tersi çıkar derler. Ha işte onu diyenleri mahkemeye verme hakkını kazandıran talihsiz hadise.

sözlük için ne yapabiliriz

True adam ya sözlük dönüyorsa true gibi emektarlar sayesinde. True anıtın yapılsa dalganın altından olması için servetimi harcardım. Çok büyük adamsın. Sana dev yükseldim tutamıyorum kendimi.

13 temmuz 2026 ulu erkeklerin yükselmesi

Her şey burak Demirbilek denilen şahsın Rus kızına yükselmesiyle başladı. Duyguları arşa çıktı dayanamadı seri başlık açtı sonra bir baktım şiirler kadın konulu.

13 temmuz 2026 ulu erkeklerin yükselmesi

Şiirler, rus kızı güzellemeleri, sex cennetine davetler ne oluyor size gençler. Kendinize gelin. Burası saygın bir platform.

antalya'nın bir seks cenneti olması

Herkes pipisine sahip çıkacak çocukların ahlakıyla oynama burak .

nicki kısa olanın penisi küçük olur

Kamaşullah'ın kirvesiydim kesinlikle uzundu. Bana 2 kişi daha yardım etmek durumunda kalmıştı.
Hayta kamaşullah ne büyümüştür şimdi.

nicki kısa olanın penisi küçük olur

Oha bu nasıl olabilir.

haluk levent'e para emanet etmek

buz devrindeki sincap scart'a meşe palamudu emanet etmek gibi bir şey. adamı büyük sınadık.

üstteki yazarı öv

Enerjik.

türkler ırkçı mıdır

Bir soru ifadesi ancak bu kadar ırkçı olabilirdi.
Türk müsün?

kaldım ellerinde

Şu klibin güzelliği şaka mıdır?
https://youtu.be/gVAair4PHEc?si=lA47xvHB8J0LOSNP

Bahsini açmışken sıla'cıyım net.

new era

Albüm kapağı şaka gibi harikalıkta.
Egzoz aynasında bir grup tatlı bebek görmek çok tatlı değil mi arkadaşım.

kaldım ellerinde

Mantra grubunun New era albümünün parçası.
sözleri ve melodisi ve hissettirdiğiyle çok güzel iş.
Gençliği ve ferahlığı bu yaz günlerine getirdikleri için teşekkürler mantra.

https://youtu.be/ofxfwMaIdV0?si=wbnZ5J6kExhDk34X

new era

Mantra grubunun yeni albümü. Bir tane kötü şarkıları yok. Bugün mantrix için yolda, işte, yürüyüşte durmadan eğlence var.
Işık sizinle mantra harikasınız.
https://youtu.be/xPtDWk5qbac?si=sf2QY7dShuo7Zp61

mantra grubu

Kaldım ellerinde
https://youtu.be/ofxfwMaIdV0?si=_Adu0-zGqL8jludY
Çok çok iyi. çok teşekkürler mantra sizi çok seviyoruz. Işık sizinle olsun.
© copyright 2005 - 2026