bugün

entry'ler (142)

habire12

doğuludan kastının ne olduğuyla ilgilenmiyorum dostum. Biraz sakinleşmen gerekiyor. Öfkeni besleyen gerçek nedenlerle ilgilenmeni öneririm. Bu şekilde çevrendeki insanları kırarak kendine de zarar veriyorsun.

habire12

Çok konuşuyor.
Hakkında yapılmış sevdiğim bir tespit:
"Arapsın Türkler adına ah kam kesiyorsun milleti Türk olmamakla suçluyorsun sonra kürde küfür içerikli yazılar yazıyorsun.
Sonradan Türk olan bir Arapla Türk Kürt kavgası veremem ama sen niyet olarak kötüsün."
-Ciguli kral

göğüs kıllarım çıkmıyor

Derdini s.kmeye bile laik görmüyorum.

fernando mendoza

Las Vegas Raiders takımının 2026 draftının 1. sırasından takımda yer almış yeni qb'si.
san Fransisco maçındaki performansını izleme fırsatı buldum ve bence sayı üretme açısından biraz daha kanat koşucularını verimli kullanması gerekiyor. bir yerden sonra pas opsiyonları çok kıt gelmeye başladı. sf de bu fırsatı kaçırmadı ve maç istenmeyen şekilde ilerledi. takıma uyumu yakaladıkça çok iyi işler yapacağını ve bu sezon adından fazlasıyla bahsettireceğini düşünüyorum.
derin pasları başarıyla çıkarabilse Tucker kısa pası alınca savunmayı geriden yapmaya çalışan takıma karşı Tucker kısmen yard elde edebilirler ama bu haliyle çok işlevsiz.

ama ben bipolarım

Ama ben senin kreş öğretmenin değilim.

sarapci koala

Şahsen şarapçıyı manifest grubu hakkında belirttiğim fikrimden dolayı beni şizofreni ilan etmesi sebebiyle zorbaladım.
Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi bir başkasına yapmaması gerekirdi.
Bir de sözlüğü faşistlerden temizleyeceğiz gibi iddialı çıkışlarla ortamı gerince istenmeyen olaylar yaşandı. Yine de arkadaş hatasını kabul edip özür dilerse kin tutacak değilim şahsen.

uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız

Birinin suyu çok kaynıyor.

sarapci koala

Merhaba canım,
Bu herifi de hiç sevmem.

sorgulayan aklı insana kim verdi

Bence cevap soruyu sorduruyor. Acaba bu soruyu hangi cevap çağırıyor?

manifest grubu

Menajerleri hakkında gözaltı kararı çıkarılan türkiye'de ilk defa +18 erotik içerikli konser veren kız grubu.
https://www.cumhuriyet.co...-gozaltina-alindi-2532867

ekşi sözlük rahmani değil şeytani bir yer

Tespit gibi tespit. Psikolojinizin bozulmasını ve ruhunuzun kötü şeylerle kirlenmesini istemiyorsanız uzak durmanızı tavsiye ederim.

18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı

B.k gibi maçtı

distopik film önerisi

Film değil ama The Man in the high castle diye bir seri öneriliyordu bir dönem. Hitler'in kazandığı senaryodaki bir evren resmediliyormuş. içimde ukte kalmıştı ama vakit bulamamıştım şimdi de zaman yok lanet olsun.

kadını olduğundan daha çekici kılan şeyler

kesinlikle kriz anlarında verdiği tepkiler.
insanların hayatlarında sınandığı bazı anlar olur. o anlarda verdiği tepki kendisiyle ilgili en çıplak bilgileri verir. dışarıdan çok tatlı görünen nice kızın gerçek yüzünü bu sayede tanıyabilme fırsatı yakaladım. dışarıdan göründüğünden çok daha iyi kalpli ve sevgi dolu kızları da yine bu sayede tanıdım.
işte o istemediği şeylerin üst üste geldiği anlarda hıncını bir başkasının kalbini kırmadan ve sorunun çözümüyle almaya çalışan, sinirini insanlara değil de durumlara aktaran kızlara bayılıyorum. tipinden bağımsız büyük hayranlık besliyorum içten içe. gerçekten bu anlarda yapılan bir espri, bir gülüş veya güzel bir düşünce beni feci halde yükseltiyor.
mesela bir arkadaşım Hollanda'dayken bir kız arkadaşının ırkçılığa maruz kalan bir çocuğa o anda verdiği desteğine hayran kalıp 1-2 aya nikahı basmış.

kedi tekmelemek

--spoiler--
can sıkıntısını alan eylemdir. evet
--spoiler--

Bu mahlukun yazarlığı alınmalı bence.

denize bakan ev

Silivri öğretmen evinde bir dönem bu deneyimi yaşamıştım.
işin doğrusu alışma süreci 1 haftayı geçmiyor.
Ama o alışana kadarki süreç aşırı keyifli. Sabahları özellikle al kahveni çık balkona denizi izle.
Bak bu aktivite her zaman çok iyidi ama günün diğer zamanlarında alıştıktan sonra çok bir olayı yok bence. Yine de denizle bu kadar yakın olmak insanı özgür hissettiriyor.
Kaldığım yer sahil hattı olduğu için içenler gece dadanıyordu kafa bırakmıyorlardı bazen. Bir de rüzgarda feci bir koku yayılıyordu.

günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar

Gece abanmadığı ve güne yaydığı sürece iyi bence. Koştursun efendim.

sabah namazının fazileti

https://youtube.com/short...o-DU8?si=BZadQJb1i82uxqtb
Hadi bu kıyağımı da unutmayın.

sabah namazının fazileti

Bilmiyorum ama 2 gündür kalkamamıştım feci bir yorgunluk ve ağırlık hissettim.
Belki başka sebepler de vardır üzerine binmiştir ama sabah namazının güne iyi bir hazırlık sunduğunu söyleyebilirim.
Zaten bazı araştırmalar var şükretmenin insan zihnini geliştirdiğine dair. Sabah namazı rutini bir yerden sonra güçlü ve sağlıklı edecek bir döngü zinciri kuruyor sanırım bozmamak gerekiyor.
Sabaha 2 alarmla geceyi kapatıyorum arkadaşlar.
inancınız varsa bence hayatınıza eklemek için fırsatınızı kaçırmayın. Hem dünya hem ahiret mutluluğu için iyi bir sebep olabilir.

ali vefa

Dayanamıyorum sözlük galiba yine yapıcam:
https://youtube.com/short...q9tNo?si=nzEZ1NA63aGne3El
© copyright 2005 - 2026