bugün
- 0 0 714
- tek başına uzun yol gitmek7
- düşünmek hakkında düşünmek5
- bik bik'in aşuresi3
- garsona kötü davranmak3
- evli kadınla beraber olmak3
- miroslav klose2
- erkeklerin evlenmekten korkması2
- garsona kötü davranan insan2
- rüyana gelmesi3
- ahmet burak erdoğan2
- rüyama gir hasret giderelim2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- banana bread2
- türklerin pis olması4
- şile2
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması2
- 2026 dünya kupası39
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- ek kart dezavantajları2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- 30 haziran2
- paraguay'ın almanya'yı penaltılarla elemesi3
- yazarların özlü sözleri10
- kemal kılıçdaroğlu gafları2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik2
- 30 haziran 20262
- ahmet anapalı2
- gürsel tekin2
- miss earth 20272
- miss international 20272
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- anın görüntüsü26
- velvet45
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- mustafa kemal atatürk10
- hamdi ulukaya2
- pandela12
- deniz göktaş12
- futbol32
- ölüm6
- ona bir cümle bırak5
- tl2
- günlerin artık kısalıyor olması5
- sözlüğün troll kaynaması4
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- sözlüğün aptal kaynaması15
entry'ler (10)
müjdat gezen'in 5n1k'da "50 milyon kişiden 1000'i okuyup sandığa giderse bileklerimi keserim" diye baya iddialı konuştuğu konuydu bu. güldük, eğlendik. Lakin okuyup anlasalar neyin ne olduğunu, bir görseler iyi olurdu gerçekten.
Ankara'ya gelselerde şöyle ağız tadıyla dinlesek dediklerimden. istanbul konserini kaçırdık gelin ankara'ya ilk bileti ben alıp en önde gelicem o konsere. Ayrıca post-rock'ta dinlenilebilinicek en iyi gruplardandır kendileri, bilmeyenler için..
Bunu diyen insan entelektüelizmin değil egoizmin bir parçasıdır bana göre. gazete okuyorum diye sadece gazetedeki fotoğraflara bakıp geçen insan tipinden farksız.
sözlük yobazlarının üzerinde baya bir tartışacağı bayandır.. Bilmiyorum o bayan dini bütünlerine ne kadar düşkündür ama üzerine böyle bir başlık açılması "sana ne lan?" deme hakkını ona verir, bunu biliyoruz..
Kar Yemeği
Malzemeler : 1 kâse kar ve bir kaşık pekmez.
Yapılışı : Camın önünden edindiğimiz kar'ı metal bir kâseye koyduktan sonra üzerinde bir kaşık pekmezi gezdiriyoruz. Bu kadar. Daha sonra ister havuçla servis edin isterseniz öyle kalsın.. Kış tatlısı bu. Gravol'un spesiyali..
Malzemeler : 1 kâse kar ve bir kaşık pekmez.
Yapılışı : Camın önünden edindiğimiz kar'ı metal bir kâseye koyduktan sonra üzerinde bir kaşık pekmezi gezdiriyoruz. Bu kadar. Daha sonra ister havuçla servis edin isterseniz öyle kalsın.. Kış tatlısı bu. Gravol'un spesiyali..
Giren çıkan belli değildir bu ebeye. Çoğu insanın pek hoşlanmadığı tiplerden herhalde (!)
Serçe parmağımızı gördüğümüzde hep aklımıza gelir. Güccük serçe.
(bkz: minik serçe)
(bkz: minik serçe)
Geceleri nasıl uyduğunu görmek istediğim bir belideye başkanı. Saçma sapalak işlerle ve hırsızlıkla baya bir ünlü bir belediye başkanıdır hemde. Hayatında ankara için verdiği bir kaç fikiri ahanda buraya yazmak istiyorum.
1- ODTÜ yıkılacak
2- Metro girişlerine kum torbası koyulacak (sel gelirde metroyu basar diye)
3- Doğal gaz saatlerinden kendine pay çıkarılacak ve parayı kendi cebine atacak birde insalara sizin için denilecek
4- Ankara'nın yarısını satın alınacak eğer ben alamazsan diye nerdeyse yarısı oğlunu olacak
5- Mafya gibi bir insan olduğu da herkese belli edilmeyecek.
1- ODTÜ yıkılacak
2- Metro girişlerine kum torbası koyulacak (sel gelirde metroyu basar diye)
3- Doğal gaz saatlerinden kendine pay çıkarılacak ve parayı kendi cebine atacak birde insalara sizin için denilecek
4- Ankara'nın yarısını satın alınacak eğer ben alamazsan diye nerdeyse yarısı oğlunu olacak
5- Mafya gibi bir insan olduğu da herkese belli edilmeyecek.
Bir çok kez tartışmaya konu olmuş bir bayramdır bu hem ramazan hem şeker bayramı. Öyledir ki insanlar ne diyeceklerini bir süre sonra şaşırmış ramazandan sonraki bayram demeye başlamışlardır. Tartışma konusuda bu bayramın adı ramazan bayaramı yok efendim şeker bayramı. Yahu efendim sizene insanlar ne diyorlarsa desinler size mi düştü bayramın adını koymak. Yine sinirlendirdiler beni. Susuyorum efendiler ben !
iMDB'de 8.1 almış olan bir aşk filmi, fakat bildiğiniz aşk filmlerini bir tarafa koyup bu filmi diğer tarafa koyunuz. O kadar güzeldir ki izlediğiniz ilk üç gün sadece o filmi düşünmeye ayırırsınız. Başrollerinde ise julie delpy ve Ethan Hawke oynamaktadır. Ayrıca bu filmin birde devamı vardır ki ona da before sunset demişlerdir.