bugün

entry'ler (30)

lahmacunu eliyle yiyen insan

LAhmacun tabi elle yenilecek. Çatal bıçakla yemek mallık .

kürtçe bir dildir

Kürtçe bir dilse TÜRKÇE bir EVREN'dir .

ilk öpüşme

ilk dokunuş acemiliktir.

en çok güzel bayan görme şansına sahip meslekler

En çok güzel bayan görme şansına sahip ilk ve tek meslek vardır o da pilotluktur.

galatasaray

Tam bir fiyasko .

sözlük yazarlarının meslekleri

Milli Yüzücü . Öğrenci

mayısta aşk başkadır diyerek kendini kandırmak

Ocak ın ya da Şubat ın Mayıs tan farkı nedir ?

öz kızını hamile bırakan baba

Tam bir orospu çocugu . Kim kendi kızıyla ilişkiye girer .

gaziantepspor un trabzonspor a yatması

Arkadaşlar biraz gerçekçi olun lütfen . Bence Gaziantepspor Trabzonspor a yatamaz . Neden mi çünkü Gaziantepspor avrupa kupalarına oynayan bir takım yatacagını pek düşünmüyorum . Maça az kaldı en iyisi bekleyip görelim.

basketbol sahasında futbol oynayan yurdum insanı

Klasik bir şeydir . Basketbol sahası ücretsiz ancak futbol sahası ise ücretlidir. Bu nedenle yurdum insanı basketbol sahalarını tercih eder.

2011 genel seçimlerinde chp ye oy verecek insan

Arkadaşlar hepinize sesleniyorum . Koruduğunuz adam yani Recep Tayip Erdoğan Türk Telekomu satmıştır . Bir savaş sırasında iletişimi sağlayamayacağız ve iletişim olmadığı için birlik ve beraberlikte olmayacak. Ve yine Recep Tayip Erdoğan pkk leşine şehit deyip ailesine yardım etmiştir . Bunlar su yüzüne çıkan kısımları , kim bilir perde arkasında daha neler vardır ?
Türkiye de oy verecek çok iyi bir parti yok ama kötülerin iyisi var.

psikopat kardeş yetiştirme yöntemleri

dayak yöntemi galiba .

türkiye de en çok işlenen günah

AKP ye ou vermek en başta geliyor bence . Adam her yeri bir bir satıyor ve biz Türk Halkı nasıl oluyorsa hala ona oy vermeye devam ediyoruz .

haxball

harika bir oyun herkese tavsiye ederim .

aşk acısı çekenlere tavsiyeler

Aşk acısı çekenler giden kız veya erkek olsun . Allah daha büyük dert vermesin .

kavak yelleri

Güzel bir dizi ama bazen çok fazla saçmalıyorlar .

30 nisan 2011 real madrid real zaragoza maçı

Handikaplı Real Madrid tabiki de . Güzel maç olur .

hayatın gerçekleri

Hayatın en büyük gerçeği acımasız olmasıdır .

sevilen kızın fotoğrafını gösterip yorum istemek

insan güzel bulmadığı kızı zaten sevmez ki komplekse girsin. Kompleks bir yana insanların zevkleri birbirine uyuşmak zorunda değildir. Sevgilin fotoğrafını gösterip yorum istemek ise oldukça saçmadır . Arkadaşım sana soruyorum arkadaşın kötü bu kız güzel değil dese ayrılacak mısın ? Eğer ayrılmayacaksan niye soruyorsun ?

romantizmi öldüren şarkılar

Arkadaşlar bence romantizmi öldüren şarkı denildiğinde ilk akla gelen şarkı "Benim olmazsan taciz ederim" dir.
Nihat Doğan'da bir ayrı yorumlamıştır .
© copyright 2005 - 2026