bugün

entry'ler (31)

barış manço nun mahalle baskısı yüzünden sevilmesi

sezen aksu için de geçerlidir bu başlık. (bkz: zorunda mıyım)

kedilere nankör denmesinin nedenleri

hatırşinas bir hayvan olmadığı düşünülmektedir, eh bir köpek değil sonuçta. böylesi zorlu bir rakibin yanında pek şansı yoktur doğal olarak.

ecift com

vakit kaybından başka birşey değildir, kredikartınızdan haraç kesmek için kurulmuş bir düzenek gibidir adeta. gerçekten niyeti ciddi olan aklıbaşında insanlar zaten (bkz: mymacchiato) da toplaşmıştır. almancılara umut tacirliği yapmayınız, ayıptır, günahtır.

dışarıya poşetle çıkmak için marka poşet arayanlar

sırf bu yüzden starbuckstan kek alan gördüm.

bogazici egitim

Üst düzey yöneticiler için seminer ve zirveler düzenleyen oluşum.

ömrün boşa geçmesi

Gezilecek yerler listemi tamamlamadan öyle olacağına inandığım hayatımın tanımıdır.

seçil çakmak

Spor izlemeyi zevk haline getiren güzel sunucu. Gülerek anlatımıyla içimi açıyor.

ahu yağtu

Akatlar komşufırına kucağında çocuğuyla gelip sabahları poğaça alan bayan. Çok sakin bir tipi var, gazetelerden görmesem tanımazsın kim olduğunu

özgüveni olmayan kadın

Henüz yeterince tecrübesi olmayan kadındır, endişeye mahal yok, potansiyeli gelecek ilişkileri için yüksektir.

serhat ulueren

Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz ile yaptığı telefon görüşmesini canlandırarak yayına vermesiyle, cesaretini kanıtlayan şahıs

seviyor musun beni sen

kızların, erkeklerin kendilerini sevdiğini ispatlatmak için gün aşırı sorduğu soru

roberto mancini

henüz skor tabelasına bakmıyorum, aralıktan itibaren bakacağım diyen GS teknik direktörü. Sen bakmıyosun da biz bakıyoruz

siyah oje sevmeyen erkek

gotik tarzdan hoşlanmıyordur. zaten sevmeyenden çok seven erkek sorgulanmalıdır. tertemiz şıkır şıkır french dururken ne gerek var? neyin kafası?

arkadaşlık sitesi

etkinlik bazlı versiyonu için: http://ajanda.mymacchiato.com/ çok fazla bilinmemekle beraber düzgün birileri ile tanışma ihtimalinizin olduğu site.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

spinners - its a shame (bkz: such a shame)

mirgün cabas

önümüzdeki günlerde yeniden baba olmanın heyecanını yaşayacak olan müsvette.

ajanda

yeni bir arkadaşlık sitesi, tanışalım kaynaşalım hep beraber gezip oynayalım.

evli olduğu halde sözlükte takılan beyinsiz

sözlükte takılmayı aşağılayan kişinin kendinden nefret etmesi.

lisede sigara içen enayi

apaçidir.

pelin batu

konuşurken insanı irrite eden, ağzına sahip çıkamayan, kelimeleri çiğneyen kişi.
© copyright 2005 - 2026