bugün

entry'ler (12)

en iyi televizyon

kesinlikle sony değildir. 8 ay sonra durduk yere çalışmamaya başlayan TV'ler üretmektedir.

stanley termos

kalitelidir, düşünce kolay kolay yamulmaz.

peugeot ve fiat'ın birleşmesi

renault duruken şaşırdığım birleşme haberidir. iki fransız daha iyi anlaşırdı bence.

togg

bu ismi geçici bir marka sanıyordum ve ilk araç banttan inince asıl markayı açıklayacaklar sanıyorum ama togg yapıştı kaldı. anlam veremedim.

evlendikten sonra çok daha iyisiyle karşılaşmak

davaulun sesi uzaktan hoş gelir sözünü hatırlatan teori. sana daha iyi gelen o kişiyle evlenip beraber yaşamaya başlasan belki de mevcut eşini özleyeceksin. biriyle beraber aynı evde yaşamadan onun size uygun olup olmadığını anlayamazsınız.

tezgahtarlık yapan doktora mezunu

gerçekliğine inanmadığım ve yalan olduğunu düşündüğüm haber. doktora mezunu demek 4 yıl üniversite, 2 sene master, üstüne 3 sene doktora eğitimi demektir. bu kadar eğitim alacak ve bu süre içinde tezgahtarlık yapmadan hayatını idame ettirebilecek biri mezun olunca da tezgahtarlık yapmaz.

meral akşener

6'lı masada yediği kazıklar nedeniyle bu pozisyona gelmiştir. muhalefetteyken bu kadar kazık yiyen birinin iktidara yaklaşmasını ben yadırgamadım.

kripto para alım satım vergisi

vergideki temel ilke kazı yolacaksın ama fazla yolarsan kışın soğuktan donar. yani kripto paraya fazla vergi koyarsan paralar yurtdışı borsalara gider.

afganistana vizelerin kaldırılması

1 milyon afgan ülkeye girdikten sonra anlamı kalmayan önlemdir. iyi ve faydalı bir şey yapmak istiyorsanız lütfen ülkedeki afganlar'ı geri göndermeye odaklanın.

erkek sünnetine 18 yaş sınırı getirilmesi

hz. muhammed 7 günlükken sünnet olmuş ve torunlarını da yine 7 günlükken sünnet ettirmiştir. durum buyken 18 yaş şartı aramak hatadır.

ali koç

fenerbahçe başkanlığını bırakması gereken kişidir. hem başkanlığı döneminde başarılı bir işi olmamıştır hem de aiz başkan gibi güven veren biri değildir.

aziz yıldırım

ali koç'a karşı gönülden desteklediğim kişidir. daha samimi ve daha içten gelmektedir. içten pazarlıklı biri olmadığı ve dürüst olduğu her hal ve harektinden bellidir.
© copyright 2005 - 2026