bugün
G
gamarcoba4 yıl önce
rusyayı kaç günde alırız sorunsalı
sen daha sarp sınır kapısından çıkmadan nükleeri bir koyarlar, türklüğe dair tek kanıt olarak orhun kitabeleri kalır.
G
gamarcoba4 yıl önce
türk hakemleri
(bkz:aradim mamafih bulamadim) bu aralar verdikleri onlarca yanlış kararla,türk futbolunu doğrudan etkileyen, adil kararlardan ısrarla kaçan, nizami golleri ve kartları es geçen, işini layığıyla yapamayan insanlar topluluğu. not: işbu entry, futbol… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
enflasyonun sorumlusu
Akp tarafından teşhis edilen sorumlu. (img:#2203390) Tabi tabi, hep bizi test etmek için. Yoksa akpnin hiç suçu yok. Dış mihraklar, fetö bitti, suçu atacak bi Allah kalmıştı.
G
gamarcoba4 yıl önce
göbeği açık gezen kızla evlenilir mi sorunsalı
Karınını üşütüp bol bol osuracağı için evlenilmez.
G
gamarcoba4 yıl önce
dört yıldız
Türkiye'de sadece cimbomda olan. (img:#2194955)
G
gamarcoba4 yıl önce
türk süper kahramana isim önerileri
ciddi ciddi bir türk süper kahraman filmi yapılmalı. tutmazsa ben de pilot değilim. yalnız öyle süpermen kopyası güçleri olmayacak. özgün güçleri olacak. işte o kahramana isim önerileridir. bence toraman olabilir. gerçi sonu süpermene benzemiş am… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
ithal muz
ithal muz daha suni görünümlü muzdur. sarıya sonradan boyanmış gibi geliyor bana. saygılar sunuyorum azizim...
G
gamarcoba4 yıl önce
şimdi fotoğraf paylaşacağım hazır mısınız
sol fıreymde çıkmayan bir başlık, çok havalı. bir soru.
G
gamarcoba4 yıl önce
1 doların 9 tl olması
3 yıl sonra olucak gibi duran olay.
G
gamarcoba4 yıl önce
1 doların 9 tl olması
G
gamarcoba4 yıl önce
1 doların 9 tl olması
G
gamarcoba4 yıl önce
1 doların 9 tl olması
G
gamarcoba4 yıl önce
1 doların 9 tl olması
G
gamarcoba4 yıl önce
jack daniels fire
Jack Daniels in tarçınlı viskisi. Kısmet olursa bir gün denerim. (img:#2190538)
G
gamarcoba4 yıl önce
jack daniels fire
Jack Daniels in tarçınlı viskisi. Kısmet olursa bir gün denerim. (img:#2190538)
G
gamarcoba4 yıl önce
3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçı
galatasaraylılar sözlükten kaçtı mı? neden kimse açmamış bu başlığı? neyse. süper lig karşılaşması. oğulcan isimli yeteneksiz futbolcunun bonservisi konusunda bir süredir kavgalı olan iki camia karşı karşıya gelecek. bakalım gerginlik sahaya da yan… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
galatasaraylılar sözlükten kaçtı mı? neden kimse açmamış bu başlığı? neyse. süper lig karşılaşması. oğulcan isimli yeteneksiz futbolcunun bonservisi konusunda bir süredir kavgalı olan iki camia karşı karşıya gelecek. bakalım gerginlik sahaya da yan… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
G
gamarcoba4 yıl önce
21 eylül 2021 beşiktaş adana demirspor maçı
bu akşam 20:00'da başlayacak olan süper lig karşılaşması. beşiktaş ideale yakın bir 11 ile sahaya çıkacak. ersin rosier welinton montero rıdvan josef de souza oğuzhan pjanic batshuayi bol gollü bir maç bekliyorum. bu kadro en az 4 atar murat s… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
bu akşam 20:00'da başlayacak olan süper lig karşılaşması. beşiktaş ideale yakın bir 11 ile sahaya çıkacak. ersin rosier welinton montero rıdvan josef de souza oğuzhan pjanic batshuayi bol gollü bir maç bekliyorum. bu kadro en az 4 atar murat s… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
G
gamarcoba4 yıl önce
abd ordusunun yunan adalarına yerleşmesi
(img:#2186580) Türkiye’ye 40 km uzaklıktaki Dedeğaç’ı Atina’dan alıp askeri üs yapan ABD, şimdi de Çanakkale Boğazı'nı çerçeveleyen adaları istiyor. Pentagon’un yerleşmek istediği adalar Limni, Midilli, Semadirek ve Skiri. Özellikle Limni’nin hava… devamını gör
G
gamarcoba4 yıl önce
pınar frii
muazzam ama 1 litre olarak üretilmeli. 200 ml kime yeticek kardeşim.
G
gamarcoba4 yıl önce
türbanlı kıskançlığı
türbanlıların yaşaması suçtur.
© copyright 2005 - 2026