bugün

pariste patlama olunca terör türkiye de olunca akp

dolaylı yoldan bakıldığında iki farklı olayda aslında birbiriyle bağlantılıdır. suç, ışidi el altından destekleyen, bölgede bölgedeki terörü bu kadar hortlatan, dış politikada sıfır sorun * için çabalayanlardadır.

istanbul'da bir terör saldırısı yaşanmıştır.
paris'te de öyle.
insanlar ölmüştür. suçlular bellidir. yayın yasağı getirmek de suça ortak olmaktır. siz sanıyor musunuz ki, reyhanlıdaki ankaradaki suruçtaki patlamalar çözüldü suçlulara ulaşıldı. hangisinden kesin olarak haberimiz oldu? hangi örgütle şu an mücadele ediliyor ya da?
onu ya da bunu suçlamak yerine ne zaman iğneyi kendimize batırıp bir düşündük neyi yanlış yapıyoruz diye. o kadar olaya rağmen halk nezdinde her şey eskisi kalıyorsa, kusura bakmayın ama ülkenin boku çıkmıştır. bugün hala birileri gelip bir patlamayı savunabiliyorsa, masum insanların ölmesini savunabiliyorsa o ülkede ne insanlık kalmıştır ne de merhamet. kişilerin sahip olduğu tek umut bugün de ölmedik söylemi olacak bir kaç yıl içinde. şu an suriye birileri yüzünden bu durumda ve ileride bizim ülkemizin de oradan daha iyi olacağını düşünmüyorum.
birileri, yine gelip yazdıklarıma bok atacak biliyorum ama canınız sağolsun umrumda bile değilsiniz.