bugün
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar19
- ismet gurbuz 202418
- küfreden kız iticiliği7
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- lise defteri7
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- yürüyüş partisi8
- beyaz otomobil satın almak15
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- türkiye6
- saba makamı ile okunan ezan4
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- düşük iq belirtileri5
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- göbek adınız2
- bugün de meme atan olmaması13
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- rabbin para vermesi4
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- makarna süzmek5
- amerika birleşik devletleri6
- almanya5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- ilgi2
- terlikle dövmek2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- diş ağrısı2
sevdiği entry'ler
Neden bilmem diyeceğimde biliyorum.
Bana kış aylarını ve burun baloncuklarını hatırlatıyor.
Fokur fokur virüs ayları hoş gelmiş dibime dibime.
Bana kış aylarını ve burun baloncuklarını hatırlatıyor.
Fokur fokur virüs ayları hoş gelmiş dibime dibime.
ulan nargile çektirdin canımı. neyse akşam bi fokurdatalım.
sonunda açılmış. hayırlı olsun.
2. Nesil yazarlık yaptığım, teması hoşuma giden ve üyelerinin çoğunluğunu deistlerin oluşturduğu buna rağmen görüşlere saygının en önde tutulduğu eski bir sôzlük.
el attğımla kapanması bir olan sözlüklerden. Galiba geri dönecekmiş. Mutlu etti beni ferro.
özlenen sözlük, ilk gözağrım. Batuhan ve cenk'le olan atışmalarımı, kirkor trolünün ortalığı birbirine katmasını, bengisu'nun beşiktaş aşkını, yönetime olan atarlarımızı çok özledim lan! Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.
en sonunda kendisi fokurdayıp buharlaşmış sözlük.*
sözlük alemi ile tanışmama vesile olan ilk göz ağrım idi. şimdi hakkında yazılan bazı yazıları okuduğumda insanların bir sözlükten neler beklediğini gayet iyi anlıyorum. ne işiniz var admin ile? pastadan pay mı alacaksınız? sen yazsana efendi gibi yazılarını. sana ne karısından kızından. öhm.. neyse, özlenilen sözlük.
yazarlık mertebesinde pişmeyi sağlayan ve hergün yokluğunu biraz daha hissettiren oluşum.
yazar serzenişi: olsa da yesek
yazar serzenişi: olsa da yesek
yazıktır. çok kötü hissettirmiştir yokluğuyla. evet çok uğramıyordum ama şimdi var olmayışı kötü oldu. http://fokurfokur.sozlukspot.com/ linkine tıkladığınızda ise önceden orada az da olsa zaman geçirmişseniz, sol frame'deki "`31 temmuz 2011, pazar bugünün başlıkları (0)
başlık yok! burası bom boş!`" yazısını gördüğünüzde sözlüğün eski halini hatırlayacaksınız ve üzülmeye meyilliyseniz şuan, üzüleceksiniz. sanki önceden kahkahalar tebessümler eksik olmayan mutlu evden geriye kalan tozlanmış ve bir ayağı kırılmış ahşap sandalyeymiş gibi.. evet sadece bir sözlüktü ama benim için bir ilkti. evet sözlüğü geç farkettim.
başlık yok! burası bom boş!`" yazısını gördüğünüzde sözlüğün eski halini hatırlayacaksınız ve üzülmeye meyilliyseniz şuan, üzüleceksiniz. sanki önceden kahkahalar tebessümler eksik olmayan mutlu evden geriye kalan tozlanmış ve bir ayağı kırılmış ahşap sandalyeymiş gibi.. evet sadece bir sözlüktü ama benim için bir ilkti. evet sözlüğü geç farkettim.
kurulduğu günden itibaren sürekli entrikaların döndüğü bir sözlüktü. sanırım ego savaşı bitti ve gestapolar kurşuna dizildi. zamanında 60 yazarın 24 saat içerisinde ayrılma olayının sorumlusu, bayrak taşıyanlardan biri olarak söylemeliyim ki, * server patladı falan kocaman bir yalandır. o nasıl bir server ki öyle kafasına göre yedekleme yapmadan 4 yıllık birikimi silebiliyor. adamı öttürürler. 82 kişinin ayrılmasından sonra sevgili adminesi kendi ayarında yazarcıklarıyla bir süre daha dayanmış, ancak coder'inin de askerde olmasını fırsat bilerek egosunu daha çok şişirmiştir. eh, 3-5 tane ebleh adamla da büyük bir sözlük olduğu iddia edilemeyeceğine göre lüzumsuz masraftır diyerekten sözlüğü kapatıp insanlara da böyle bir yalan söylenmiştir. işin mutfağını bilmesek hani inanacağız bu tür söylemlere de... en çok güldüğüm ise malum 82 kişinin ayrılmadan önce kralcılar tarafından pohpohlanıp ayrıldıktan sonra "yea zaten adam değildiler" denmesi falan.
ilahi adalet böyle bir şey belki de. ha bir de ego gerçekten kötüymüş, direkt olarak görüyoruz sonuçlarını.
ilahi adalet böyle bir şey belki de. ha bir de ego gerçekten kötüymüş, direkt olarak görüyoruz sonuçlarını.
2-2,5 senemi gömdüğüm yer. güzel eğlendiydik.
direkt olarak nargileyi çağrıştırmış ikileme.
fazla kaynamıştır kaynarken buharlaşmanın etkisini göz ardı etmiştir ve nihayetinde dibi yanmıştır. olacağı buydu koca gün 3-5 entry onlarında çoğu nick altıyla gidiyordu ama hala kuyrukları havada açılmasını istemiyorsanız susun musun oldu. o değil bu etry bile fazla.
buranın kurucusu ile hemenpaylaş'ı kuran kişi aynıdır. ikisinde de başarısız olmuştur.
kadınların ne şeytan olduklarının göstergesidir. aşkuuooom şunu atar mısın siteden, aşkouueiiim şunu siler misin edalarıyla yönetilen sitedir.
bankada veznedar olan, "falan filan"ı bile "felan" diye yazan, türkçesi oldukça zayıf, yarım akıllı bir şahsın sözlüğüydü.
sözlükte 30 yazar online olduğunda bayram ediyorlardı. genel olarak online kişi sayısı 10 civarıydı. zaten reklam alma vb. durumları da yoktu.
site sahibi kadının nişanlısı da öbür admindi. zavallı çocuk, admin kadından sözlükte alenen her gün ana avrat küfür yiyordu.
önüne gelen sözlük açarsa olacağı budur. sözlük bu ülkede artık neredeyse marlboro içen amele misaline döndü.*
sözlükte 30 yazar online olduğunda bayram ediyorlardı. genel olarak online kişi sayısı 10 civarıydı. zaten reklam alma vb. durumları da yoktu.
site sahibi kadının nişanlısı da öbür admindi. zavallı çocuk, admin kadından sözlükte alenen her gün ana avrat küfür yiyordu.
önüne gelen sözlük açarsa olacağı budur. sözlük bu ülkede artık neredeyse marlboro içen amele misaline döndü.*