bugün
- gerçeği aramak8
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- sırrı süreyya önder27
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı8
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü16
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı15
- reis dünya lideridir8

entry'ler (386)
Sürekli vakit geçiyor, yaşlanıyorsun evlen artık diyenlere karşı kurulabilecek bir cümledir.
Mesela sizin için 30 yaş bazı şeyler için geç olabilir. Sizin için geç olan zaman, benim için ise henüz erken. Belki de ruhunuz yaşlandığı için böyle düşünüyorsunuz?
Mesela sizin için 30 yaş bazı şeyler için geç olabilir. Sizin için geç olan zaman, benim için ise henüz erken. Belki de ruhunuz yaşlandığı için böyle düşünüyorsunuz?
ay başına yapılan düğün sayısının artması.
Soyadı kanununun hangi gereksinimlerle ortaya çıktığını bilmeyen cahil yazar söylemi.
her görüşe saygı duymanın, devletin bekası söz konusu olunca dikkate alınmaması gereken bir düşünce olduğunu bilen akıllı bir birey söylemi. sökeceğiz artık 90 yıldır devletimizin derinlerine diktiğiniz kazıkları.
paranın sahte olup olmadığıma bakmak. Alışkın değiliz sonuçta.
reddedilmiş olmaları.
giderken top al sektir git demek isterdim ama içim elvermedi güle güle git.
Jean Claude Van Damme.
Harbi kızdır. En azından kıvırtmıyor olmasıyla takdir edilmelidir. Ama sevseydi keşke de denilebilir.
Gözlüklü olanların kabul etmediği gözlüksüz olanların ise 'gözlük taksam acayip karizma olurum lan' dediği bir durumdur. Bakana göre değişebilir.
Acemi: Manisa Alaşehir inzibat taburu 2. bölük
Usta : Manisa Alaşehir inzibat taburu 2. bölük
Usta : Manisa Alaşehir inzibat taburu 2. bölük
Final oynayabilecek kapasitede gördükleri tek takımı davet eden Real Madrid ile galatasaray arasındaki özel kupa müsabakasıdır. Skordan ziyade bu iki takımın dostuluğunda ve güzel görüntülerle geçmesini dilediğim maçtır.
Giresunspor. Ah şu yönetim bi kendine gelse efsane olacak da. Şu sıralar kestane modunda..
Çayın maliyetinden daha yüksek bir fiyata satıldığı mekanlardır. bir abimin bu konudaki tespitini aynen aktarıyorum ki sanırım bu tespitleri en az bir kere hepimiz yapmışızdır.
"Bir insan evladının atılmaması gereken kazığı atıyorsunuz.
Evet, çay tiryakisi değilseniz bu gönderiyi okumadan bir sonraki gönderiye direkt olarak geçebilirsiniz. Meseleye çayın hesabını yapma meselesi değil yenilen kazığın ebatlarını ölçme meselesi olarak bakıyorum.
Geçen hafta istanbul'a geldim. Çok değerli iki arkadaşımla güzel bir manzaraya sahip olan bir mekanda oturduk çay içtik. Bana göre Türk halkının resmi içeceği haline gelen çayın bardağı 4 TL olunca oturdum aşağıdaki hesabı yaptım.
1 kg çaydan ortalama 500 bardak çay çıkıyor. Çayın ortalama kilogram fiyatı da 20 TL.
Bu hesaba göre 1 bardak çay için kullanılan kuru çayın maliyete etkisi 4 kuruş.
Balküpü marka küp şekerin paketi 4 TL. içinde 360 adet var, her çaya 2 adet küp şeker kullanırsanız 4 TL / 180 = 2,22 kuruşluk bir maliyet çıkıyor.
Bir çay bardağı ortalama 180 ml su alacak hacime sahip. Çeşme suyu kullanmadıklarını düşünerek damacanadan bir hesap çıkartalım.
izmirde 19 Lt damacana su 4 TL. Bu hesaba göre 3,78 kuruş da su maliyeti olduğunu düşünebiliriz.
(Bence bir çoğu damacanayı geçin, arıtma bile kullanmıyordur)
Bitmedi çayın pişirme maliyeti var. Bu da doğalgaz için hesaplandığında bardak başı 0,000002 kuruşa falan denk geliyor.
Şimdi bütün hepsini toplarsak 10 kuruş eder. Bardağın yıkaması, çayın servisi ve işletmenin vergi vs gideri için de bir bu kadar daha eklersek 20 kuruş eder.
Adamlar maliyetinin tam 20 katına çay satıyor. Gerçi Bahçeli yüzünden çaydan da soğudum, yine de hesapladım. Sonuç 40 yapmadı. Bahçeli'nin hesabından daha reel bir sonuç olduğu ortada"
"Bir insan evladının atılmaması gereken kazığı atıyorsunuz.
Evet, çay tiryakisi değilseniz bu gönderiyi okumadan bir sonraki gönderiye direkt olarak geçebilirsiniz. Meseleye çayın hesabını yapma meselesi değil yenilen kazığın ebatlarını ölçme meselesi olarak bakıyorum.
Geçen hafta istanbul'a geldim. Çok değerli iki arkadaşımla güzel bir manzaraya sahip olan bir mekanda oturduk çay içtik. Bana göre Türk halkının resmi içeceği haline gelen çayın bardağı 4 TL olunca oturdum aşağıdaki hesabı yaptım.
1 kg çaydan ortalama 500 bardak çay çıkıyor. Çayın ortalama kilogram fiyatı da 20 TL.
Bu hesaba göre 1 bardak çay için kullanılan kuru çayın maliyete etkisi 4 kuruş.
Balküpü marka küp şekerin paketi 4 TL. içinde 360 adet var, her çaya 2 adet küp şeker kullanırsanız 4 TL / 180 = 2,22 kuruşluk bir maliyet çıkıyor.
Bir çay bardağı ortalama 180 ml su alacak hacime sahip. Çeşme suyu kullanmadıklarını düşünerek damacanadan bir hesap çıkartalım.
izmirde 19 Lt damacana su 4 TL. Bu hesaba göre 3,78 kuruş da su maliyeti olduğunu düşünebiliriz.
(Bence bir çoğu damacanayı geçin, arıtma bile kullanmıyordur)
Bitmedi çayın pişirme maliyeti var. Bu da doğalgaz için hesaplandığında bardak başı 0,000002 kuruşa falan denk geliyor.
Şimdi bütün hepsini toplarsak 10 kuruş eder. Bardağın yıkaması, çayın servisi ve işletmenin vergi vs gideri için de bir bu kadar daha eklersek 20 kuruş eder.
Adamlar maliyetinin tam 20 katına çay satıyor. Gerçi Bahçeli yüzünden çaydan da soğudum, yine de hesapladım. Sonuç 40 yapmadı. Bahçeli'nin hesabından daha reel bir sonuç olduğu ortada"
üzüm üzüme odaklana odaklana kararır.
evet doğru bilgi.
evet doğru bilgi.
Konuşmaları gereken 3 mühim şeyi kararlaştırmaya çalışırken kararsız kalıp kararlaştırma aşamasından ileri geçemeyen kızların konuşamadığı şeyler.
sabah namazı
inşirah suresi
nurettin yıldız.
inşirah suresi
nurettin yıldız.
Normaldir. Akraba evliliği zararları dışında(ki testlerle artık önüne geçilebiliyor bu durumun) ahlaki yada yasal yönden bir engeli yoktur.
edit: eksileyenlerin kuzeni çirkin..
edit: eksileyenlerin kuzeni çirkin..
george hagi. Gözlerim kapalı bile izlerim o derece.