bugün

entry'ler (18)

23 ekim 2013 galatasaray fc kopenhag maçı

bu münasebet ile pis cincon ana sayfasına 11Th Doctor theme koyarak gözümde iyice alçaklaşmıştır. O şarkı onlara fazladır!

hayatının merkezinde seks olan insan

Hiç seks yapmayan insandır. Kendisini kandırır.

mabel matiz'in sesinin biraz şey olması

Müthiştir aslına bakarsanız sevilir sayılır alınıp evde beslenmesi gerekir.

fethullah gülen in vefatı

Heyecan yaptıran olay ama ne yazık ki yalan... Tez zamanda umuyoruz böyle bir şey olmasını haydi bakalım.

türkiye nin en gereksiz adamı

Tayyipgiller familyası

Gezicilere kafir gibi bakanlar

Aşırı dinciler.

kezbanimsi kokular

Patlıcan kokusu buna en iyi örnektir. Yumurta ile birleşirse daha güzel bir koku seremonisi yaratır.

on numara nesil

3 Ay önce 8. nesil vardı bende oradaydım sonra tatile gittim giremedim ve üyelik gitti yeniden üye olduğumda ve karşılaştığım nesil işte bu nesildir.

otobüste başa gelebilecek en kötü olay

Bakmadan oturduğumuz koltuğa sadece 1 dakika önce kusulmuş olması. Başıma gelmiştir.

stormtrooper

Son Zamanlarda Fışkıyeleri korumak için görevlendirilen Star Wars Klon Birliğidir.

flash tv

Şu sıralar sanırım halay çekiyorlar. Umarım gün gelirde Mahmut Tuncer halayı bırakır...

(bkz: Mahmut Tuncer)

lise 1 vs lise 4

Araya Lise 2 tarafının da karışması ile mükemmel bir kaos ortamı yaratacak hadisedir. Lise 2 grubunun katılma mantığı tamamen sıkıcı zamanı değerlendirmektir aslında.

sözlük yazarlarının isimlerinin hikayesi

Çok Yiğit bir görünüşüm varmış sanırım ondan koymuşlar bu ismi ayrıca bende yağmurlu günün gazabına uğramışım.

the walking dead

La sonunda o beklenen gün geldi 4.sezon bugün bizlerle beraber olacak...

Gelelim Dizimize...

Dizimiz genel olarak sevilmesine rağmen bazı insanlar tarafından sevilmez.
(bkz: Dizileri Sevmeyen Ebeveynler)

Diziyi sevmeyenlere ise neden sevmediklerini sorduğumuz zaman "Ben Zombileri Sevmem." Derler... Seviniz! Kardeşim Sevilmez mi böyle bir tarz? Yazık!

internet faturası

Televizyon ile ortak olduğundan Geldiği zaman neyle karşılaşacağımı bildiğim fatura.

dar kıyafetli kadın çıplak kadından daha seksidir

Doğru mu bilemem ancak bazı abaza gruplara seksi geldiği kesin.

zihin kirliliği

Zihnimiz çok kirli ise Sherlock Holmes gibi gereksiz şeyleri unutmaya çalışarak temizliğe başlarız çok yararlı bir etkinliktir söylemesi.

kendinden yaşça büyük birini sevmek

Aşırı koyan bi durumdur üzer hele ki seni bi kardeşi olarak görüyorsa göt olursun hafız.

sözlük yazarlarının şu an ihtiyacı olan şeyler

At Avrat RPG

Yanında bi demlik çay canavar gibi bi bilgisayar... Bir sürü bilgisayar oyunu...
© copyright 2005 - 2026