bugün

entry'ler (46)

dolmuşta tutunmadan ayakta kalabilme

tutunarak bile ayakta kalabilmenin zor olduğu eylemdir benim için, o manevralar falan oryantal yapıyoruz resmen.

beyaz tenli kızlar

insanlar tatlı tatlı bronz olurken, bir anda kızarıp o bronzluğu göremeden eski haline gelendir, evet kızardığımızla kalıyoruz.

sarımsak şampuanı

aktardan alırken korktum sarımsak sarımsak gezmiyeyim diye ama bebek şampuanı kokuyor yahu bu, oh mis.

ivit diyen kız modeli

ivit diyen erkeklerden hallicedir.

özdemir asaf

''Çarpık çizdiriyorlar,
Karanlık yazdırıyorlar,
Canından bezdiriyorlar..
Kırgınlığımız ondan.
Acı-acı güldürüyorlar..
Hırçınlığımız ondan.
Ağlamaca karamsarlık tütüyor
Buram-buram
Konularımızdan..
Burukluğumuz ondan.''

sözlük yazarlarının rüyaları

Duvarda baktığım tablonun birden canlanıp yunus sürüsünün, denizlerin, ağaçların çoşması, demiştim aaa kesin güzel şeyler olacak o malum oluyor, ama olmadı sözlük.

hiç kavuşamayacağını bile bile çok özlemek

bazen mazoşistlik kıvamına getirmek oluyor yaptığımız, bazı insanlara, güzel insanlara değer ama.

yazarların en sevdiği enstrüman sesi

keman; hele yann tiersendense mutluluk budur.

klavye

sorularımızın cevaplarını bulmamıza vesile olan araç.

empati

'Her şeyin fazlası zararlıdır ya,
Fazla şiirden öldü Edip Cansever' gibi fazla empatiden öldü dersiniz... başka başka insanlarında olsa o yük benim omuzlarım çöküyor.

çerkezler ve kürtler

yeşil gözlüler ve kahverengi gözlüler ya da yaşasın ela gözler!!! doğal yaşam gereği rastgele oluşabilecek etnik gruplar, gurur duymak ya da düşman kesilmek, anlaşılması zor...mesele insan olabilmekte.

gecenin şarkısı

Böyle bir kara sevda...Selma Hünel

modern insanın en büyük problemi

tüm problem modern insan olmamızda zaten adı altında her sorumluluğu ona yüklememiz, yapamadığımız her ot bok modern insan dertlerimizden zaten, oysa ki her şeye çare var... Ah bir kabullensek, problem kendimiz desek, cesareti bulabilsek.

kahvaltıda ekmek yiyen köylüdür

yanında tereyağı bide... köylülüğümden yanıma yaklaşılmaz.

gecenin şiiri

''Bazı şeyler söylenmez.
Utanmakla ya da korkmakla alakası yoktur bunun.
Bazen ‘ kelimeler bazı anlamlara gelmez.''

git me

tas hatunlugunun yaninda bal gibi, cici bi insandir. Feci aliskanlik yapar, enerjisini sevdigim insan...

en iyi korku ve gerilim filmi

(bkz: drag me to the hell) baya oldu izleyeli şimdi ne tepki veririm bilmiyorum ama hala en iyi korku filmi olarak kalmıştır aklımda.

sigara bırakma

kesinlikle kafada bitirilmesi gereken eylemdir, ama şöyle bişey de var kendii hazır hissetmen lazım.

özlenen sevgiliye söylenecek en anlamlı söz

o kadar çok beraberdik ki unutmuştum seninle olmayı, artık hatırlıyorum...

oruç aruoba

''Şunu bilmeni istiyorum: pişman değilim; hic de pişman olmadım. Ama şunu da bil ki, öyle gururlu falan da değilim- olmadım. Kendimden hiç nefret etmedim; ama bir türlü beğenemedim de kendimi. Çok acı çektim ama başkalarına da çok acı çektirdim. Kendimi haklı görüyor değilim; ama kendimi savunuyor da değilim- hele yargılamayı hiç beceremiyorum, kendimi de, dünyayı da.
Dünya ne ise oydu, ben de ne isem o-oldum- uyuşamadık.
hepsi bu..''
© copyright 2005 - 2026